Kann ich Zyrtec 2024 ohne Rezept in Netherlands kaufen?

 

Nee, in Nederland kunnen de pillen zoals Zyrtec niet zonder recept worden gekocht. Het is belangrijk om te benadrukken dat de receptplicht voor deze pillen in NL er niet voor niets is. Het werkzame bestanddeel van dit medicijn kan onder bepaalde omstandigheden ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij patiënten met bepaalde reeds bestaande aandoeningen. Het is daarom essentieel dat een arts een grondige medische geschiedenis afneemt en mogelijke risicofactoren uitsluit voordat hij Zyrtec voorschrijft.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Zyrtec?

Het afslankmiddel Zyrtec online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Zyrtec is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Zyrtec geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Kan ik Zyrtec zonder recept kopen in Nederland?

Om Zyrtec middel zonder recept te verkrijgen, kan een behandeling op afstand worden gebruikt in NL. Dergelijke online behandelingen zijn sinds 2018 wettelijk toegestaan in NL. Er zijn echter wel enkele vereisten om je Zyrtec behandeling legaal en zonder recept te verkrijgen door middel van behandeling op afstand:

De online dienst moet bevoegd zijn om medische diensten te verlenen in de EU.

De voorschrijvende online artsen moeten geregistreerd zijn in de EU.

U gebruikt de online dienst uitsluitend voor uw eigen behandeling.

Persoonlijk arts-patiënt contact wordt ondersteund, maar niet volledig vervangen. Ga regelmatig op controle bij uw arts.

Je koopt je Zyrtec zonder recept nadat de online arts het heeft voorgeschreven.

U vult de vragenlijst voor medische behandeling naar waarheid in.

Brand Zyrtec, prijs per verpakking

142.84 €

Generiek Cetirizine, prijs per verpakking

71.42 € (10mg x 30 pillen)

Brand Zyrtec, prijs per pil

4.76 €

Generiek Cetirizine, prijs per pil

2.38 €

Indicaties


Zyrtec (cetirizine) is een antihistaminicum dat de effecten van natuurlijke chemische histamine in het lichaam vermindert. Histamine kan produceren symptomen van niezen, jeuk, tranende ogen, en een loopneus.

Zyrtec wordt gebruikt om verkoudheid of allergie symptomen zoals niezen, jeuk, tranende ogen, neus of loopneus te behandelen.

Zyrtec wordt ook gebruikt voor de behandeling van jeuk en zwelling veroorzaakt door chronische urticaria (netelroos).

Zyrtec kan ook worden gebruikt voor doeleinden die niet in deze medicatie gids.

Instructies


Gebruik Zyrtec precies zoals aangegeven op het etiket, of zoals voorgeschreven door uw arts. Niet gebruiken in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen.

U kunt Zyrtec innemen met of zonder voedsel.

De kauwtablet moet worden gekauwd voordat u hem doorslikt.

Laat de Zyrtec oplossende tablet in zijn geheel niet te slikken. Laat het in uw mond oplossen zonder te kauwen. Slik meerdere keren de tablet oplost. Indien gewenst kan je vloeistof drinken om te helpen slikken de opgeloste tablet.

Bel uw arts als uw symptomen niet verbeteren, als ze verergeren, of als u ook koorts. Sla deze medicament bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte. Sta niet toe dat de vloeibare vorm van dit geneesmiddel te bevriezen.

Dosering


Gebruik Zyrtec precies zoals aangegeven op het etiket, of zoals voorgeschreven door uw arts.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe Zyrtec te gebruiken.

Opslag


Bewaren bij kamertemperatuur tussen de 68-77 graden F (20-25 ° C) uit de buurt van licht en vocht. Korte opslag tussen de 59-86 graden F (15-30 ° C) is toegestaan. Of in de koelkast bewaren tussen 36-46 graden F (2-8 ° C). Niet bewaren in de badkamer. Bewaar alle geneesmiddelen uit de buurt van kinderen en huisdieren.

Niet spoelen medicijnen door het toilet of giet ze in een afvoer, tenzij u dat wordt gevraagd. Juist dit product wilt weggooien wanneer is verlopen of niet meer nodig. Raadpleeg uw apotheker of lokale afvalverwerking bedrijf voor meer informatie over hoe u uw product veilig weggooien.

MEER INFO

Werkzaam bestanddeel: Cetirizine

Hulpstoffen: colloïdaal siliciumdioxide, natriumcroscarmellose, hypromellose, lactosemonohydraat, magnesiumstearaat, microkristallijne cellulose, polyethyleenglycol, titaandioxide

Gebruik Zyrtec niet indien:

U allergisch bent voor elk ingrediënt in Zyrtec of hydroxyzine Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.
Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Zyrtec. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:
als u zwanger bent, van plan bent zwanger te worden, of borstvoeding geven
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u nier-of leverproblemen heeft, of een dialysebehandeling

Drink geen alcohol of gebruik van geneesmiddelen die kunnen slaperigheid (bv steun slapen, spier-relaxers) tijdens het gebruik van Zyrtec, het kan toevoegen aan de gevolgen ervan.

Vraag uw arts of apotheker als het veilig is voor u om dit geneesmiddel in te nemen als u een medische aandoening.

Vertel uw arts als u regelmatig gebruik van andere geneesmiddelen die u slaperig (zoals andere koude of allergie medicijn, verdovende pijnstillers, slaappillen, spierverslappers, en medicijnen voor aanvallen, depressie, of angst). Ze kunnen toevoegen aan slaperigheid veroorzaakt door Zyrtec.

Deze lijst is niet volledig en andere geneesmiddelen kunnen interageren met Zyrtec. Vertel uw arts over alle medicijnen die u gebruikt. Dit omvat recept, over-the-counter, vitamine, en kruidenproducten. Heeft een nieuw medicijn niet starten zonder uw arts te vertellen.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Niet gebruiken met andere antihistaminica op de huid (zoals difenhydramine crème, zalf, tros) doordat de toegenomen bijwerkingen kunnen optreden.

Als u zijn gepland voor allergie testen, vraag dan uw arts of u moet stoppen met het innemen van deze medicatie voor enkele dagen voor het testen. Dit geneesmiddel kan invloed hebben op uw allergie testresultaten.

Dit document bevat niet alle mogelijke interacties. Daarom wordt, alvorens het gebruik van dit product, raadpleeg dan uw arts of apotheker van alle producten die u gebruikt. Houd een lijst van al uw geneesmiddelen met u, en het aandeel lijst met uw arts en zorgverzekeraar.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen. Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of zich hinderlijk bij het gebruik van Zyrtec:

Slaperigheid, droge mond, maagpijn (bij kinderen), vermoeidheid, moeite met slapen (bij kinderen).

Raadpleeg een arts meteen als een van zulke ernstige bijwerkingen optreden bij het gebruik van Zyrtec:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong, ongewone heesheid), donkere urine, flauwvallen, snelle of onregelmatige hartslag, geestelijke of stemmingswisselingen; hardnekkige vermoeidheid, epileptische aanvallen, ernstige duizeligheid, ongewone blauwe plekken of bloeden, geelverkleuring van de ogen of de huid.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Waar kun je Zyrtec kopen?

Zyrtec zonder recept kun je nergens legaal en veilig kopen. Als je Zyrtec wilt kopen met een recept, heb je in principe drie opties om uit te kiezen:

De plaatselijke apotheek in combinatie met een voorafgaand bezoek aan de arts, die een recept zal uitschrijven.

Een postorderapotheek, waar het recept per post of elektronisch naartoe wordt gestuurd voordat de apotheek de Zyrtec naar je opstuurt.

Medische bemiddelingsplatforms. Hier kun je snel en discreet een online medisch consult aanvragen, dat bestaat uit een vragenlijst. Als de arts je aanvraag goedkeurt, stuurt hij het uitgeschreven recept onmiddellijk door naar een postorderapotheek. Je ontvangt de gewenste Zyrtec binnen 24 - 48 uur. Medicatie, consult en verzending zijn bij de prijs inbegrepen.

Zyrtec voorschrijven en verzenden via online apotheken?

Als u op zoek bent naar een eerste of vervolgbehandeling of regelmatig medicijnen moet slikken, kunnen online apotheken u helpen - eenvoudig en zonder persoonlijk advies.

Start een online consultatie door een medische vragenlijst in te vullen en uw behandelingsbehoeften kenbaar te maken.

Een bevoegde arts zal uw informatie beoordelen en een geschikte behandeling aanbevelen.

Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt Zyrtec discreet verpakt en gratis verzonden naar het adres van uw keuze.

Dr. Viktor Simunovic, huisarts

Medisch en professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.