Kan ik Zyloprim zonder recept kopen?

 

Nee, in Nederland kunnen de pillen zoals Zyloprim niet zonder recept worden gekocht. Het is belangrijk om te benadrukken dat de receptplicht voor deze pillen in NL er niet voor niets is. Het werkzame bestanddeel van dit medicijn kan onder bepaalde omstandigheden ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij patiënten met bepaalde reeds bestaande aandoeningen. Het is daarom essentieel dat een arts een grondige medische geschiedenis afneemt en mogelijke risicofactoren uitsluit voordat hij Zyloprim voorschrijft.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt je medicatie naar het adres van jouw keuze gestuurd, discreet verpakt en gratis.

Behandeling aanvragen

Kan ik Zyloprim zonder recept kopen in Nederland?

Om Zyloprim middel zonder recept te verkrijgen, kan een behandeling op afstand worden gebruikt in NL. Dergelijke online behandelingen zijn sinds 2018 wettelijk toegestaan in NL. Er zijn echter wel enkele vereisten om je Zyloprim behandeling legaal en zonder recept te verkrijgen door middel van behandeling op afstand:

De online dienst moet bevoegd zijn om medische diensten te verlenen in de EU.

De voorschrijvende online artsen moeten geregistreerd zijn in de EU.

U gebruikt de online dienst uitsluitend voor uw eigen behandeling.

Persoonlijk arts-patiënt contact wordt ondersteund, maar niet volledig vervangen. Ga regelmatig op controle bij uw arts.

Je koopt je Zyloprim zonder recept nadat de online arts het heeft voorgeschreven.

U vult de vragenlijst voor medische behandeling naar waarheid in.

Brand Zyloprim, prijs per verpakking

42.41 €

Generiek Allopurinol, prijs per verpakking

42.41 € (300mg x 60 pillen)

Brand Zyloprim, prijs per pil

0.71 €

Generiek Allopurinol, prijs per pil

0.71 €

Indicaties


Zyloprim wordt gebruikt voor de behandeling van jicht. Het wordt gebruikt om hoge urinezuur in het bloed of urine door bepaalde soorten kanker chemotherapie. Het wordt ook gebruikt om bepaalde patiënten met calciumoxalaat nierstenen en grote hoeveelheden urinezuur in de urine te behandelen. Zyloprim is een xanthine oxidase remmer. Het werkt door de productie van urinezuur in het lichaam.

Instructies


Gebruik Zyloprim zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Zyloprim via de mond na de maaltijd om maagklachten te verminderen.
Drink extra vloeistoffen terwijl u rekening Zyloprim wordt aanbevolen. Raadpleeg uw arts voor instructies.
Blijf Zyloprim te nemen, zelfs als u zich goed voelt. Gebruik geen dosis te missen.
Als u een dosis van Zyloprim missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Zyloprim gebruiken.

Opslag


Store Zyloprim bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Zyloprim buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: Allopurinol.
Heeft Zyloprim NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Zyloprim.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Zyloprim. Vertel uw arts als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een nier-of leverziekte, hartproblemen (bijv. congestief hartfalen), beenmerg problemen, hoge bloeddruk of diabetes.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Zyloprim. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Amoxicilline of ampicilline vanwege het risico op huiduitslag worden verhoogd
Chlorpropamide omdat het risico van een lage bloedsuikerspiegel kan worden verhoogd
Dicumarol of orale anticoagulantia (bijvoorbeeld warfarine), omdat het risico van bloeden kan worden verhoogd met Zyloprim
Thiazidediuretica (bijv. hydrochloorthiazide) of Uricosurica (bijv. probenecide), omdat zij het risico van Zyloprim's bijwerkingen kunnen verhogen,
Cyclosporine of thiopurines (bijvoorbeeld azathioprine, mercaptopurine) omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd met Zyloprim.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Zyloprim kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Zyloprim kan slaperigheid veroorzaken. Dit effect kan worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Zyloprim met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
U kunt een toename van jicht aanvallen toe voor enkele maanden nadat u begint met het nemen Zyloprim. Uw arts kan u een ander geneesmiddel (colchicine) te helpen deze jicht aanvallen te verminderen. Neem contact op met uw arts als u frequente of ernstige aanvallen van jicht ervaren.
Het kan 2 tot 6 weken duren om het volledige voordeel van Zyloprim ontvangen.
Niet meer dan de aanbevolen dosis of gebruik voor langer dan voorgeschreven zonder met uw arts.
Zyloprim is niet nuttig voor het verlichten van een acute jichtaanval.
Volg het dieet en lichaamsbeweging programma gegeven aan u door uw zorgverzekeraar.
Lab tests, waaronder urinezuur en nier-en leverfunctie, kan worden uitgevoerd terwijl u Zyloprim gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Zyloprim bespreken terwijl je zwanger bent. Zyloprim wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Zyloprim gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Diarree, misselijkheid.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), bloed in de urine of pijn bij het plassen, donkere urine, koorts, rillingen, of keelpijn, irritatie van de ogen, gewrichtspijn, verlies van eetlust, rood, gezwollen, blaren of schilferende huid, maagpijn, onverklaarbaar gewichtsverlies, ongewone blauwe plekken of bloeden, ongewone spierpijn of zwakte; gele verkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Vrij verkrijgbare alternatieven voor Zyloprim

Voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren, zijn er naast receptmedicijnen een aantal vrij verkrijgbare alternatieven. Deze omvatten kruiden, niet-farmaceutische oplossingen en veranderingen in levensstijl.

Kruidengeneesmiddelen zijn een populaire optie omdat ze vaak natuurlijker lijken en minder bijwerkingen hebben dan traditionele medicijnen. In veel gevallen is het medische effect echter niet wetenschappelijk bewezen.

Dergelijke middelen bevatten vaak extracten van ginseng, ginkgo biloba, maca of tribulus terrestris, die bekend staan om hun gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het is echter belangrijk om een gezondheidsdeskundige te raadplegen voordat je deze middelen gebruikt.

Niet-medicamenteuze benaderingen omvatten therapieën zoals acupunctuur of massage, die stress kunnen verminderen en de bloedstroom kunnen bevorderen, wat een positief effect kan hebben op de gezondheid.

Aanbevolen veranderingen in levensstijl zijn een gezond dieet, regelmatige lichaamsbeweging en het stoppen of minderen met alcohol en tabak.

Er kunnen dus vrij verkrijgbare maatregelen en behandelmethoden zijn die een aanvulling of alternatief zijn voor conventionele medicatie. Deze moeten echter altijd in overleg met een professional uit de gezondheidszorg worden uitgevoerd om de beste oplossing voor het individu te vinden.

Is het legaal om Zyloprim te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Zyloprim zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Waar kan ik Zyloprim kopen zonder recept?

Zyloprim is in Nederland alleen op recept verkrijgbaar. Daarom is er geen legale manier om Zyloprim zonder recept te verkrijgen. Er zijn echter praktische oplossingen om online een recept voor Zyloprim te verkrijgen.

Patiënten kunnen Zyloprim gemakkelijk en snel online bestellen via de platforms. Nadat u een medische vragenlijst hebt ingevuld, beoordeelt de behandelend arts uw individuele situatie. Als u geschikt bent voor de medicatie van uw voorkeur, zal hij of zij u een recept geven dat u kunt vullen bij een online apotheek of bij een lokale apotheek. Naast deze medicatie kun je op deze manier ook eenvoudig medicatie uit vele andere categorieën verkrijgen.

Zyloprim voorschrijven en verzenden via online apotheken?

Als u op zoek bent naar een eerste of vervolgbehandeling of regelmatig medicijnen moet slikken, kunnen online apotheken u helpen - eenvoudig en zonder persoonlijk advies.

Start een online consultatie door een medische vragenlijst in te vullen en uw behandelingsbehoeften kenbaar te maken.

Een bevoegde arts zal uw informatie beoordelen en een geschikte behandeling aanbevelen.

Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt Zyloprim discreet verpakt en gratis verzonden naar het adres van uw keuze.

Dr. Viktor Simunovic, huisarts

Medisch en professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.