Kann ich Uroxatral 2024 ohne Rezept in Netherlands kaufen?

 

Voor Uroxatral heb je in Nederland een recept nodig. Om je pillen legaal en zonder recept te krijgen, kun je gebruik maken van behandeling op afstand. Onder bepaalde voorwaarden is zo'n online behandeling ook in NL mogelijk en kun je je medicijnen krijgen zonder persoonlijk bezoek aan een arts.

Hieronder lees je of je een recept nodig hebt voor Uroxatral, onder welke voorwaarden het mogelijk is om medicatie zonder recept te krijgen, welke risico's eraan verbonden zijn en waar je een behandeling op afstand kunt krijgen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Kan ik Uroxatral in Nederland kopen zonder recept?

Zoals uitgelegd in het vorige punt, is voor Uroxatral in NL een recept nodig - zowel in apotheken als bij online bestellen. Er is echter ook de mogelijkheid om het recept niet alleen online te kopen, maar ook volledig online op te stellen. De oplossing hiervoor is het online recept. Dit is een moderne methode om medicijnen voor de behandeling van astma te verkrijgen zonder dat je daarvoor naar een dokterspraktijk hoeft te gaan - vanuit je luie stoel.

Om online een recept voor Uroxatral te krijgen, moet je eerst een behandelingsvragenlijst invullen waarin je informatie geeft over je symptomen en medische geschiedenis. Deze informatie wordt vervolgens digitaal beoordeeld door een gespecialiseerde arts om te controleren of de door jou gekozen medicatie de juiste is voor jou.

Zodra de geregistreerde arts je behandelvragenlijst heeft goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt en ligt deze binnen de kortste keren in je brievenbus. Veel aanbieders adverteren met 24-uurs levering, wat betekent dat het zelfs mogelijk is om de medicatie die je nodig hebt in het weekend te krijgen.

Kan ik Uroxatral zonder recept kopen in Nederland?

Om Uroxatral middel zonder recept te verkrijgen, kan een behandeling op afstand worden gebruikt in NL. Dergelijke online behandelingen zijn sinds 2018 wettelijk toegestaan in NL. Er zijn echter wel enkele vereisten om je Uroxatral behandeling legaal en zonder recept te verkrijgen door middel van behandeling op afstand:

De online dienst moet bevoegd zijn om medische diensten te verlenen in de EU.

De voorschrijvende online artsen moeten geregistreerd zijn in de EU.

U gebruikt de online dienst uitsluitend voor uw eigen behandeling.

Persoonlijk arts-patiënt contact wordt ondersteund, maar niet volledig vervangen. Ga regelmatig op controle bij uw arts.

Je koopt je Uroxatral zonder recept nadat de online arts het heeft voorgeschreven.

U vult de vragenlijst voor medische behandeling naar waarheid in.

Brand Uroxatral, prijs per verpakking

60.26 €

Generiek Alfuzosin, prijs per verpakking

60.26 € (10mg x 30 pillen)

Brand Uroxatral, prijs per pil

2.01 €

Generiek Alfuzosin, prijs per pil

2.01 €

Indicaties


Uroxatral wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van goedaardige prostaathyperplasie (BPH) bij mannen met een vergrote prostaat. Het kan ook worden gebruikt voor bepaalde voorwaarden zoals bepaald door uw arts.

Uroxatral (alfuzosine) behoort tot een groep van geneesmiddelen genaamd alfa-adrenerge blokkers. Uroxatral ontspant de spieren in de prostaat en blaashals, waardoor het makkelijker wordt om te urineren.

Uroxatral kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden die niet in deze medicatie gids.

Instructies


Neem Uroxatral precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen. Volg de aanwijzingen op uw recept label.

Uw arts kan incidenteel uw dosis veranderen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten te krijgen.

Uroxatral wordt meestal een keer per dag ingenomen, net na een maaltijd. Probeer om dit medicijn elke dag op hetzelfde tijdstip. Neem het niet op een lege maag. Niet fijn, kauwen, of breken een extended-release tablet. Slik het geheel. Het doorbreken van de pil misschien te veel van het medicijn te zijn vrijgegeven in een keer ontstaan. Uroxatral verlaagt de bloeddruk en kan leiden tot duizeligheid of flauwvallen veroorzaken, vooral wanneer u voor het eerst start met het, of wanneer u start met het weer. Bel uw arts als u ernstige duizeligheid of het gevoel dat je misschien pass out.

Wanneer u een dosis gemist neem deze dan in zodra u eraan denkt. Sla de gemiste dosis wanneer het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Dosering


Gebruik het geneesmiddel, zoals voorgeschreven door uw arts.

Opslag


Store Uroxatral bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Houd Uroxatral buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: AlfuzosineU mag geen Uroxatral als u allergisch bent voor alfuzosine zijn, als u een ernstige leverziekte, of als je ook gebruik van ketoconazol (Nizoral), itraconazol (Sporanox) of ritonavir (Norvir). Heeft Uroxatral geen rekening met andere soortgelijke geneesmiddelen zoals doxazosine (Cardura), prazosine (Minipress), silodosin (Rapaflo), tamsulosine (Flomax) of terazosine (Hytrin).

Uroxatral kan duizeligheid of flauwvallen. Wees voorzichtig wanneer u rijdt of iets dat je nodig alert te zijn doen. Vermijd staat voor lange tijd of oververhit raakt tijdens het sporten en bij warm weer. Voorkomen dat je te snel vanuit een zittende of liggende positie, of u kunt zich duizelig voelt.

Uroxatral kunt uw leerlingen beïnvloeden tijdens een staaroperatie. Vertel uw oog chirurg van tevoren dat u gebruik maakt van deze medicatie. Stop niet met het gebruik Uroxatral voor de operatie, tenzij uw arts u dat zegt.

Er zijn veel andere geneesmiddelen die kunnen interageren met Uroxatral. Vertel uw arts over alle medicijnen die u gebruikt.
Alvorens Uroxatral

Gebruik geen Uroxatral als u allergisch bent voor alfuzosine zijn, of als u:

ernstige leverziekte;

als u ook rekening soortgelijke geneesmiddelen zoals doxazosine (Cardura), prazosine (Minipress), silodosin (Rapaflo), tamsulosine (Flomax) of terazosine (Hytrin), of

als je ook gebruik van ketoconazol (Nizoral), itraconazol (Sporanox) of ritonavir (Norvir).

Als u een van deze andere voorwaarden, kunt u een Uroxatral dosisaanpassing of speciale tests nodig:

prostaatkanker;
leverziekte;
nierziekte;

een persoonlijke of familiale voorgeschiedenis van lange QT-syndroom;

angina pectoris (pijn op de borst);

coronaire hartziekte (aderverkalking);

een geschiedenis van lage bloeddruk (ook als gevolg van het nemen van medicatie), of

als u bepaalde geneesmiddelen tegen HIV of aids te behandelen.

Uroxatral kunt uw leerlingen beïnvloeden tijdens een staaroperatie. Vertel uw oog chirurg van tevoren dat u gebruik maakt van deze medicatie. Stop niet met het gebruik Uroxatral voor de operatie, tenzij uw arts u dat zegt.

Hoewel deze medicatie is niet voor gebruik bij vrouwen, wordt Uroxatral niet verwacht voor een ongeboren baby schaden. Als u een vrouw met behulp van deze medicatie, vertel uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Uroxatral is niet voor gebruik bij kinderen.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Uroxatral kan uw denken of reacties beïnvloeden. Wees voorzichtig wanneer u rijdt of iets dat je nodig alert te zijn doen.

Om duizeligheid te voorkomen, vermijd staan ​​voor langere tijd of oververhit raakt tijdens het sporten en bij warm weer.

Voorkomen dat je te snel vanuit een zittende of liggende positie, of u kunt zich duizelig voelt. Je langzaam en steady uzelf op een val te voorkomen. Het drinken van alcohol kan bepaalde bijwerkingen van Uroxatral verhogen.Veel geneesmiddelen kunnen interageren met Uroxatral. Hieronder is slechts een gedeeltelijke lijst. Vertel het uw arts als u:

atenolol (Tenormin);

arsenicumtrioxide (Trisenox);

cimetidine (Tagamet);

conivaptan (Vaprisol);

diltiazem (Cardizem CD, Cartia XT, Tiazac);

droperidol (Inapsine);

enoxacin (Penetrex);

imatinib (Gleevec);

isoniazide (voor de behandeling van tuberculose);

een antibioticum zoals claritromycine (Biaxin), dalfopristine / quinupristine (Synercid), erytromycine (EWS, EryPed, Ery-Tab, erytrosine), levofloxacine (Levaquin), moxifloxacine (Avelox), pentamidine (NebuPent, Pentam), of telitromycine (Ketek );

een antidepressivum zoals amitriptyline (Elavil, Vanatrip), clomipramine (Anafranil), desipramine (Norpramin) of nefazodon;

een antifungale medicatie zoals clotrimazol (Mycelex Troche) o voriconazol (Vfend);

anti-malaria medicijnen zoals chloroquine (Arelan) of mefloquine (Lariam);

een nitraat hart medicatie, zoals nitroglycerine (Nitrostat, Nitrolingual, Nitro-Dur, Nitro-Bid, en anderen), isosorbidedinitraat (Dilatrate-SR, Isordil, Sorbitrate), of isosorbidemononitraat (Imdur, ISMO, Monoket);

hart of bloeddruk medicatie zoals diltiazem (Cartia, Cardizem), felodipine (Plendil), nifedipine (Nifedical, Procardia), verapamil (Calan, Covera, Isoptin, Verelan), en anderen;

hartritme geneeskunde zoals amiodaron (Cordarone, Pacerone), dofetilide (Tikosyn), disopyramide (Norpace), ibutilide (Corvert), procaïnamide (Pronestyl), propafenon (Rythmol), kinidine (Quin-G), of sotalol (Betapace);

HIV / AIDS medicijnen zoals atazanavir (Reyataz), delavirdine (Rescriptor), fosamprenavir (Lexiva), indinavir (Crixivan), nelfinavir (Viracept), saquinavir (Invirase), of ritonavir (Norvir);

geneesmiddel ter voorkoming of behandeling van misselijkheid en braken, zoals dolasetron (Anzemet) of ondansetron (Zofran);

geneesmiddelen behandelen van psychiatrische stoornissen, zoals chloorpromazine (Thorazine), clozapine (FazaClo, clozapine), haloperidol (Haldol), pimozide (Orap), thioridazine (Mellaril), of ziprasidone (Geodon);

migraine geneeskunde, zoals sumatriptan (Imigran) of zolmitriptan (Zomig), of

verdovende medicatie zoals methadon (Dolophine, Methadose).

Deze lijst is niet compleet en er zijn veel andere geneesmiddelen die kunnen interageren met Uroxatral. Vertel uw arts over alle medicijnen die u gebruikt. Dit omvat recept, over-the-counter, vitamine, en kruidenproducten. Heeft een nieuw medicijn niet starten zonder uw arts te vertellen. Houd een lijst van al uw geneesmiddelen en toon het aan elke zorgverlener die u behandelt.Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie op Uroxatral: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Stop met het gebruik Uroxatral en bel uw arts onmiddellijk als u een ernstige bijwerking, zoals:

nieuwe of verergering van pijn op de borst;

misselijkheid, maagpijn, lage koorts, verlies van eetlust, donkere urine, klei gekleurde ontlasting, geelzucht (gele verkleuring van de huid of ogen);

gevoel alsof je misschien pass out, of


penis erectie is pijnlijk en duurt 4 uur of langer.

Minder ernstige Uroxatral bijwerkingen kunnen zijn:

lichte duizeligheid;

hoofdpijn;

vermoeid gevoel, of

koude symptomen zoals verstopte neus, niezen, keelpijn.

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Is het legaal om Uroxatral te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Uroxatral zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Uroxatral voorschrijven en verzenden via online apotheken?

Als u op zoek bent naar een eerste of vervolgbehandeling of regelmatig medicijnen moet slikken, kunnen online apotheken u helpen - eenvoudig en zonder persoonlijk advies.

Start een online consultatie door een medische vragenlijst in te vullen en uw behandelingsbehoeften kenbaar te maken.

Een bevoegde arts zal uw informatie beoordelen en een geschikte behandeling aanbevelen.

Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt Uroxatral discreet verpakt en gratis verzonden naar het adres van uw keuze.

Dr. Viktor Simunovic, huisarts

Medisch en professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.