Kan ik Elimite kopen zonder recept?

 

Voor Elimite heb je in Nederland een recept nodig. Om je pillen legaal en zonder recept te krijgen, kun je gebruik maken van behandeling op afstand. Onder bepaalde voorwaarden is zo'n online behandeling ook in NL mogelijk en kun je je medicijnen krijgen zonder persoonlijk bezoek aan een arts.

Hieronder lees je of je een recept nodig hebt voor Elimite, onder welke voorwaarden het mogelijk is om medicatie zonder recept te krijgen, welke risico's eraan verbonden zijn en waar je een behandeling op afstand kunt krijgen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Kan ik Elimite in Nederland kopen zonder recept?

Zoals uitgelegd in het vorige punt, is voor Elimite in NL een recept nodig - zowel in apotheken als bij online bestellen. Er is echter ook de mogelijkheid om het recept niet alleen online te kopen, maar ook volledig online op te stellen. De oplossing hiervoor is het online recept. Dit is een moderne methode om medicijnen voor de behandeling van astma te verkrijgen zonder dat je daarvoor naar een dokterspraktijk hoeft te gaan - vanuit je luie stoel.

Om online een recept voor Elimite te krijgen, moet je eerst een behandelingsvragenlijst invullen waarin je informatie geeft over je symptomen en medische geschiedenis. Deze informatie wordt vervolgens digitaal beoordeeld door een gespecialiseerde arts om te controleren of de door jou gekozen medicatie de juiste is voor jou.

Zodra de geregistreerde arts je behandelvragenlijst heeft goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt en ligt deze binnen de kortste keren in je brievenbus. Veel aanbieders adverteren met 24-uurs levering, wat betekent dat het zelfs mogelijk is om de medicatie die je nodig hebt in het weekend te krijgen.

Kan ik Elimite zonder recept kopen in Nederland?

Om Elimite middel zonder recept te verkrijgen, kan een behandeling op afstand worden gebruikt in NL. Dergelijke online behandelingen zijn sinds 2018 wettelijk toegestaan in NL. Er zijn echter wel enkele vereisten om je Elimite behandeling legaal en zonder recept te verkrijgen door middel van behandeling op afstand:

De online dienst moet bevoegd zijn om medische diensten te verlenen in de EU.

De voorschrijvende online artsen moeten geregistreerd zijn in de EU.

U gebruikt de online dienst uitsluitend voor uw eigen behandeling.

Persoonlijk arts-patiënt contact wordt ondersteund, maar niet volledig vervangen. Ga regelmatig op controle bij uw arts.

Je koopt je Elimite zonder recept nadat de online arts het heeft voorgeschreven.

U vult de vragenlijst voor medische behandeling naar waarheid in.

Brand Elimite, prijs per verpakking

59.24 €

Generiek Permethrin, prijs per verpakking

29.62 € (30gm x 1 crèmes)

Brand Elimite, prijs per crème

59.24 €

Generiek Permethrin, prijs per crème

29.62 €

Indicaties


Elimite Cream wordt gebruikt voor de behandeling van schurft. Elimite Cream is een scabicide. Het werkt door het doden van de schurft mijt (Sarcoptes scabiei).

Instructies


Gebruik Elimite Cream zoals voorgeschreven door uw arts.

Grondig massage in de huid van het hoofd naar de zolen van de voeten. Het is niet noodzakelijk om het geneesmiddel op de hoofdhuid gezet behalve bij kinderen en oudere patiënten.
Verwijder het geneesmiddel door wassen na 8 tot 14 uur.
U kunt jeuk na de behandeling. Dit is niet een teken van falen van de behandeling. Maar als levende mijten worden gezien na 14 dagen, herbehandeling noodzakelijk.
Als u een dosis van Elimite Cream missen, gebruik deze dan in zodra u het zich herinnert. Blijven gebruiken zoals voorgeschreven door uw arts.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Elimite Cream gebruiken.

Opslag


Slaan Elimite Cream bij kamertemperatuur, tussen 59 en 77 graden F (15 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Houd Elimite Cream buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: Permethrin.

Heeft Elimite Cream NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Elimite Cream.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Elimite Cream. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Elimite Cream.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Elimite Cream is bedoeld voor uitwendig gebruik. Gebruik het niet in de buurt van de ogen af ​​en voorkom contact met de binnenkant van de neus, mond of genitaliën te komen. Irritatie kan optreden als Elimite Cream in contact komt met deze gebieden. Als Elimite Cream in uw ogen, onmiddellijk spoelen met water.
Elimite Cream mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger 2 maanden, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Elimite Cream bespreken terwijl je zwanger bent. Het is niet bekend of Elimite Cream wordt aangetroffen in moedermelk na uitwendig gebruik. Geef geen borstvoeding tijdens het gebruik van Elimite Cream.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Jeuk, licht branderig of stekend gevoel, roodheid, zwelling.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong).

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Waar kun je Elimite kopen?

Elimite zonder recept kun je nergens legaal en veilig kopen. Als je Elimite wilt kopen met een recept, heb je in principe drie opties om uit te kiezen:

De plaatselijke apotheek in combinatie met een voorafgaand bezoek aan de arts, die een recept zal uitschrijven.

Een postorderapotheek, waar het recept per post of elektronisch naartoe wordt gestuurd voordat de apotheek de Elimite naar je opstuurt.

Medische bemiddelingsplatforms. Hier kun je snel en discreet een online medisch consult aanvragen, dat bestaat uit een vragenlijst. Als de arts je aanvraag goedkeurt, stuurt hij het uitgeschreven recept onmiddellijk door naar een postorderapotheek. Je ontvangt de gewenste Elimite binnen 24 - 48 uur. Medicatie, consult en verzending zijn bij de prijs inbegrepen.

Is het legaal om Elimite te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Elimite zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Waarom is het nog steeds mogelijk om online Elimite te kopen zonder recept?

Als je online een aanbieder tegenkomt die Elimite of andere pillen zonder recept aanbiedt, kun je er zeker van zijn dat het om een dubieuze en mogelijk gevaarlijke aanbieder gaat. Gelukkig zijn de aangeboden producten placebo's die geen werkzame bestanddelen bevatten. Een eventueel effect is dan alleen denkbeeldig. In ergere gevallen zijn het namaakpreparaten die gevaarlijke ingrediënten bevatten en een aanzienlijk risico voor de gezondheid kunnen vormen. Als je gezondheidsschade oploopt na het innemen van dergelijke preparaten, heb je geen enkele verzekeringsaanspraak. We raden daarom sterk af om ze te kopen en in te nemen.

Bovendien is de aankoop en verkoop van Elimite illegaal en strafbaar. Iedereen die Elimite zonder recept bestelt bij een van deze dubieuze online verkopers kan in geval van twijfel worden vervolgd. Iedereen die zonder recept pillen uit een ander land haalt, begaat een administratieve overtreding en moet mogelijk een boete betalen.

Het risico op het plegen van een strafbaar feit of het schaden van je eigen gezondheid is daarom relatief hoog wanneer je Elimite koopt zonder recept. Het is beter om er zeker van te zijn dat je preparaat een legale en veilige seksuele verbeteraar is door een recept van een arts te halen. Dankzij bemiddelingsplatforms kan dit nu discreet, snel en gemakkelijk worden gedaan, zodat Elimite kopen met een recept geen onaangename ervaring voor je wordt.

Dr. med. Marinela Adamescu, Allgemeinmedizinerin

Medisch - professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.