Alli zonder recept bestellen - kan dat?

 

Voor Alli heb je in Nederland een recept nodig. Om je pillen legaal en zonder recept te krijgen, kun je gebruik maken van behandeling op afstand. Onder bepaalde voorwaarden is zo'n online behandeling ook in NL mogelijk en kun je je medicijnen krijgen zonder persoonlijk bezoek aan een arts.

Hieronder lees je of je een recept nodig hebt voor Alli, onder welke voorwaarden het mogelijk is om medicatie zonder recept te krijgen, welke risico's eraan verbonden zijn en waar je een behandeling op afstand kunt krijgen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt je medicatie naar het adres van jouw keuze gestuurd, discreet verpakt en gratis.

Behandeling aanvragen

Kan ik Alli in Nederland kopen zonder recept?

Zoals uitgelegd in het vorige punt, is voor Alli in NL een recept nodig - zowel in apotheken als bij online bestellen. Er is echter ook de mogelijkheid om het recept niet alleen online te kopen, maar ook volledig online op te stellen. De oplossing hiervoor is het online recept. Dit is een moderne methode om medicijnen voor de behandeling van astma te verkrijgen zonder dat je daarvoor naar een dokterspraktijk hoeft te gaan - vanuit je luie stoel.

Om online een recept voor Alli te krijgen, moet je eerst een behandelingsvragenlijst invullen waarin je informatie geeft over je symptomen en medische geschiedenis. Deze informatie wordt vervolgens digitaal beoordeeld door een gespecialiseerde arts om te controleren of de door jou gekozen medicatie de juiste is voor jou.

Zodra de geregistreerde arts je behandelvragenlijst heeft goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt en ligt deze binnen de kortste keren in je brievenbus. Veel aanbieders adverteren met 24-uurs levering, wat betekent dat het zelfs mogelijk is om de medicatie die je nodig hebt in het weekend te krijgen.

Brand Alli, prijs per verpakking

80.58 €

Generiek Orlistat, prijs per verpakking

40.29 € (60mg x 30 pillen)

Brand Alli, prijs per pil

2.68 €

Generiek Orlistat, prijs per pil

1.34 €

Indicaties


Alli wordt gebruikt voor het behandelen van obesitas bij volwassenen met overgewicht. Het wordt ook gebruikt om het risico verminderen gewicht na gewichtsverlies te verliezen. Het wordt gebruikt samen met een verminderde calorie, laag-vet dieet. Alli is een gastro-intestinale lipase inhibitor. Het werkt door het blokkeren van de vertering van vetten uit de voeding.


Instructies


Gebruik Alli zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Alli via de mond bij elke maaltijd met vet. Neem niet meer dan 3 capsules per dag niet te nemen.
Als een maaltijd wordt overgeslagen of geen vet bevat, niet een dosis van Alli niet innemen.
Alli kan uw opname van vitaminen verminderen. Neem een ​​multivitamine eenmaal daags voor het slapengaan.
Als u ook een schildklierhormoon (bijvoorbeeld levothyroxine) nemen, neem het niet binnen 4 uur voor of na Alli. Raadpleeg uw arts als u vragen hebt.
Als u ook ciclosporine nemen, neem het niet binnen 2 uur vóór of na Alli. Neem contact op met uw arts voordat u Alli nemen met cyclosporine.
Als u een dosis van Alli missen, neem deze dan in zodra u eraan denkt. Blijven nemen, zoals voorgeschreven door uw arts.

Stel elke vraag die u heeft over hoe om Alli gebruiken uw zorgverzekeraar.

Opslag


Slaan Alli tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Alli buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: Orlistat.

Alli (Orlistat) is het gewichtsverlies product, dat kan helpen het verlies van ongeveer 50% meer gewicht dan met alleen een dieet.

Alli niet gebruiken als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Alli zijn
je bent niet te zwaar
je galblaas problemen, gal flow problemen (bv. cholestase), of problemen met de voedselopname (malabsorptie).

Neem contact op met uw arts of zorgverlener als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Alli. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als je een eetstoornis (zoals anorexia, boulimia)
als u een geschiedenis van galblaas, lever, alvleesklier, of problemen met de schildklier, diabetes, of nierstenen
als je medicijnen in te nemen voor diabetes of problemen met de schildklier, of als u andere geneesmiddelen voor gewichtsverlies nemen
als u een orgaantransplantatie hebben ontvangen of als u cyclosporine nemen.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Alli. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Anticoagulantia (bijv. warfarine) omdat het risico van bloeden kan worden verhoogd door Alli
Amiodaron, cyclosporine of schildklierhormonen (bijvoorbeeld levothyroxine) omdat de doeltreffendheid ervan kan worden verminderd door Alli.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Alli kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosis zonder controle met uw arts. Inname van meer dan de aanbevolen dosis kan niet helpen om meer gewicht te verliezen. Het kan uw risico op bijwerkingen.
De juiste voeding en lichaamsbeweging zijn belangrijk om gewicht te verliezen en het weg te houden. Volg het dieet en lichaamsbeweging programma gegeven aan u door uw zorgverzekeraar.
Alli kan veranderingen in uw darmen of ontlasting (bv. gas met olieachtige afscheiding, dunne ontlasting, vaker ontlasting) veroorzaken. Het eten van een vetarm dieet kan helpen verminderen deze bijwerkingen.
Vertel uw arts of tandarts dat u Alli voordat u een medische of tandheelkundige zorg, spoedeisende behandelingen of chirurgische ingreep.
Diabetespatiënten - Alli kan uw bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Check bloedsuikerspiegel voet. Vraag uw arts voordat u de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Sommige patiënten die Alli hebben ernstige leverproblemen ontwikkeld. Het is niet bekend of leverproblemen kunnen worden veroorzaakt door Alli. Neem contact op met uw arts meteen als u gele verkleuring van de huid of ogen, donkere urine, bleke ontlasting, ongebruikelijke zwakte, verlies van eetlust, of ernstige of aanhoudende misselijkheid ervaren.
Alli mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger dan 18 jaar oud is, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Neem alli niet als u zwanger bent. Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. Het is niet bekend of Alli is aangetroffen in moedermelk. Geef geen borstvoeding tijdens het gebruik van Alli.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Diarree, frequente of dunne ontlasting, gas met lozing; olieachtige afscheiding, problemen beheersen van de stoelgang.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen, keel of tong), bloederige urine, nieuwe of ongebruikelijke pijn in de rug, ernstige of aanhoudende maagpijn (met of zonder misselijkheid en braken), symptomen van leverschade (bijv. gele verkleuring van de ogen of de huid, donkere urine, bleke ontlasting, verlies van eetlust, ernstige of aanhoudende misselijkheid).

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Is het legaal om Alli te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Alli zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Dr. med. Marinela Adamescu, Allgemeinmedizinerin

Medisch - professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.