Alles wat je moet weten over Desyrel zonder recept

 

Voor Desyrel heb je in Nederland een recept nodig. Om je pillen legaal en zonder recept te krijgen, kun je gebruik maken van behandeling op afstand. Onder bepaalde voorwaarden is zo'n online behandeling ook in NL mogelijk en kun je je medicijnen krijgen zonder persoonlijk bezoek aan een arts.

Hieronder lees je of je een recept nodig hebt voor Desyrel, onder welke voorwaarden het mogelijk is om medicatie zonder recept te krijgen, welke risico's eraan verbonden zijn en waar je een behandeling op afstand kunt krijgen.

Desyrel zonder recept via online apotheek

Op online platforms kun je een geschikt geneesmiddel zoals Desyrel verkrijgen. Vul een medische vragenlijst in die inzicht geeft in je gezondheidstoestand en start een online consult. De behandelende arts controleert je gegevens en schrijft, indien nodig, je recept online uit. Anders zal hij een alternatief aanbevelen.

Je wordt via je patiëntenaccount op de hoogte gebracht van verdere vragen. Zodra het consult is afgerond en de behandelend arts een recept voor je behandeling heeft uitgeschreven, wordt je medicatie - discreet verpakt - afgeleverd op het adres van je keuze.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt je medicatie naar het adres van jouw keuze gestuurd, discreet verpakt en gratis.

Behandeling aanvragen

Kan ik Desyrel in Nederland kopen zonder recept?

Zoals uitgelegd in het vorige punt, is voor Desyrel in NL een recept nodig - zowel in apotheken als bij online bestellen. Er is echter ook de mogelijkheid om het recept niet alleen online te kopen, maar ook volledig online op te stellen. De oplossing hiervoor is het online recept. Dit is een moderne methode om medicijnen voor de behandeling van astma te verkrijgen zonder dat je daarvoor naar een dokterspraktijk hoeft te gaan - vanuit je luie stoel.

Om online een recept voor Desyrel te krijgen, moet je eerst een behandelingsvragenlijst invullen waarin je informatie geeft over je symptomen en medische geschiedenis. Deze informatie wordt vervolgens digitaal beoordeeld door een gespecialiseerde arts om te controleren of de door jou gekozen medicatie de juiste is voor jou.

Zodra de geregistreerde arts je behandelvragenlijst heeft goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt en ligt deze binnen de kortste keren in je brievenbus. Veel aanbieders adverteren met 24-uurs levering, wat betekent dat het zelfs mogelijk is om de medicatie die je nodig hebt in het weekend te krijgen.

Brand Desyrel, prijs per verpakking

65.30 €

Generiek Trazodone, prijs per verpakking

32.65 € (100mg x 30 pillen)

Brand Desyrel, prijs per pil

2.18 €

Generiek Trazodone, prijs per pil

1.09 €

Indicaties


Desyrel wordt gebruikt voor de behandeling van depressie. Het kan ook worden gebruikt voor de verlichting van een angststoornis (bijv. slapeloosheid, spanning), chronische pijn. Desyrel is een antidepressivum. Men denkt dat de activiteit van een van de hersenen chemische stoffen (serotonine), die helpt verheffen humeur verhogen.

Instructies


Gebruik Desyrel zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Desyrel kort na een maaltijd of een lichte snack.
Het kan 1 tot 4 weken voor Desyrel werken. Stop niet met Desyrel zonder controle met uw arts.
Als een dosis wordt gemist, neem dan zo spoedig mogelijk. Als meerdere uren zijn verstreken, of indien het is bijna tijd voor de volgende dosis, neem geen dubbele dosis in te halen. Als er meer dan een dosis is overgeslagen, start medicatie en advies aan uw arts of apotheker bij uw volgende afspraak.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Desyrel gebruiken.

Opslag


Store Desyrel bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C) in een strak, licht-resistente container. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Beschermen tegen temperatuur boven 104 graden F (40 graden C). Niet bewaren in de badkamer. Houd Desyrel buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: Trazodone HCl.

Heeft Desyrel NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Desyrel of nefazodon zijn
u neemt natriumoxybaat (GHB).

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Desyrel. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een hartaandoening, waaronder een onregelmatige hartslag of een hartaanval hebt gehad
als u een voorgeschiedenis van depressie of zelfmoordneigingen
als je die een operatie hebben
als je consumeren alcoholische dranken.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Desyrel. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Carbamazepine, ethanol, ginkgo biloba, HIV-proteaseremmers (bijv. ritonavir), fenothiazines (bijv. thioridazine), of serotonine heropname remmers (bijv. fluoxetine), omdat bijwerkingen, zoals verhoogde slaperigheid of wazig zien, kan optreden
Buspiron, carbamazepine, digoxine, hydantoïnen (bijv. fenytoïne), itraconazol, ketoconazol, nefazodon, serotonine heropname remmers (bijv. fluoxetine), of natriumoxybaat (GHB), omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd met Desyrel
Anticoagulantia (bijvoorbeeld warfarine), omdat ze kunnen werkzaamheid Desyrel verlagen. Uw arts kan uw dosis worden aangepast tijdens het Desyrel.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Desyrel kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Desyrel kan slaperigheid, duizeligheid of wazig zien. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Desyrel met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Drink geen alcohol of gebruik van geneesmiddelen die kunnen slaperigheid (bv steun slapen, spier-relaxers) terwijl u Desyrel, het kan toevoegen aan de gevolgen ervan. Vraag uw apotheker als u vragen hebt over welke geneesmiddelen kunnen slaperigheid.
Vertel uw arts of tandarts dat u Desyrel voordat u een medische of tandheelkundige zorg, spoedeisende behandelingen of chirurgische ingreep.
Desyrel mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger dan 6 jaar; veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Desyrel mei zelden leiden tot een langdurige, pijnlijke erectie. Dit kan gebeuren, zelfs wanneer u niet met seks. Als dit niet meteen behandeld, kan dit leiden tot permanente seksuele problemen, zoals impotentie. Neem contact op met uw arts meteen als dit gebeurt.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u denkt dat u zwanger bent, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Desyrel bespreken terwijl je zwanger bent. Desyrel wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Desyrel gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Wazig zien, obstipatie, verminderde eetlust, duizeligheid, slaperigheid, droge mond, algemene lichamelijke ongemakken, hoofdpijn, coördinatiestoornissen, licht gevoel in het hoofd; spierpijn / pijn, misselijkheid, zenuwachtigheid, slapeloosheid, maagpijn, verstopte neus, zwelling van de huid, vermoeidheid ; tremoren.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), bloed in de urine, pijn op de borst, flauwvallen, hallucinaties, onregelmatige hartslag, duizeligheid bij het opstaan vanuit een liggende of zittende positie, lang, ongepast, of pijnlijke erecties, stuipen, kortademigheid, beroerte, braken.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Waar kun je Desyrel kopen?

Desyrel zonder recept kun je nergens legaal en veilig kopen. Als je Desyrel wilt kopen met een recept, heb je in principe drie opties om uit te kiezen:

De plaatselijke apotheek in combinatie met een voorafgaand bezoek aan de arts, die een recept zal uitschrijven.

Een postorderapotheek, waar het recept per post of elektronisch naartoe wordt gestuurd voordat de apotheek de Desyrel naar je opstuurt.

Medische bemiddelingsplatforms. Hier kun je snel en discreet een online medisch consult aanvragen, dat bestaat uit een vragenlijst. Als de arts je aanvraag goedkeurt, stuurt hij het uitgeschreven recept onmiddellijk door naar een postorderapotheek. Je ontvangt de gewenste Desyrel binnen 24 - 48 uur. Medicatie, consult en verzending zijn bij de prijs inbegrepen.

Is het legaal om Desyrel te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Desyrel zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Waar kan ik Desyrel kopen zonder recept?

Desyrel is in Nederland alleen op recept verkrijgbaar. Daarom is er geen legale manier om Desyrel zonder recept te verkrijgen. Er zijn echter praktische oplossingen om online een recept voor Desyrel te verkrijgen.

Patiënten kunnen Desyrel gemakkelijk en snel online bestellen via de platforms. Nadat u een medische vragenlijst hebt ingevuld, beoordeelt de behandelend arts uw individuele situatie. Als u geschikt bent voor de medicatie van uw voorkeur, zal hij of zij u een recept geven dat u kunt vullen bij een online apotheek of bij een lokale apotheek. Naast deze medicatie kun je op deze manier ook eenvoudig medicatie uit vele andere categorieën verkrijgen.

Desyrel voorschrijven en verzenden via online apotheken?

Als u op zoek bent naar een eerste of vervolgbehandeling of regelmatig medicijnen moet slikken, kunnen online apotheken u helpen - eenvoudig en zonder persoonlijk advies.

Start een online consultatie door een medische vragenlijst in te vullen en uw behandelingsbehoeften kenbaar te maken.

Een bevoegde arts zal uw informatie beoordelen en een geschikte behandeling aanbevelen.

Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt Desyrel discreet verpakt en gratis verzonden naar het adres van uw keuze.

Dr. Viktor Simunovic, huisarts

Medisch en professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.