Kan ik viramune kopen zonder recept?

 

Voor viramune heb je in Nederland een recept nodig. Om je pillen legaal en zonder recept te krijgen, kun je gebruik maken van behandeling op afstand. Onder bepaalde voorwaarden is zo'n online behandeling ook in NL mogelijk en kun je je medicijnen krijgen zonder persoonlijk bezoek aan een arts.

Hieronder lees je of je een recept nodig hebt voor viramune, onder welke voorwaarden het mogelijk is om medicatie zonder recept te krijgen, welke risico's eraan verbonden zijn en waar je een behandeling op afstand kunt krijgen.

viramune zonder recept via online apotheek

Op online platforms kun je een geschikt geneesmiddel zoals viramune verkrijgen. Vul een medische vragenlijst in die inzicht geeft in je gezondheidstoestand en start een online consult. De behandelende arts controleert je gegevens en schrijft, indien nodig, je recept online uit. Anders zal hij een alternatief aanbevelen.

Je wordt via je patiëntenaccount op de hoogte gebracht van verdere vragen. Zodra het consult is afgerond en de behandelend arts een recept voor je behandeling heeft uitgeschreven, wordt je medicatie - discreet verpakt - afgeleverd op het adres van je keuze.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Kan ik viramune zonder recept kopen in Nederland?

Om viramune middel zonder recept te verkrijgen, kan een behandeling op afstand worden gebruikt in NL. Dergelijke online behandelingen zijn sinds 2018 wettelijk toegestaan in NL. Er zijn echter wel enkele vereisten om je viramune behandeling legaal en zonder recept te verkrijgen door middel van behandeling op afstand:

De online dienst moet bevoegd zijn om medische diensten te verlenen in de EU.

De voorschrijvende online artsen moeten geregistreerd zijn in de EU.

U gebruikt de online dienst uitsluitend voor uw eigen behandeling.

Persoonlijk arts-patiënt contact wordt ondersteund, maar niet volledig vervangen. Ga regelmatig op controle bij uw arts.

Je koopt je viramune zonder recept nadat de online arts het heeft voorgeschreven.

U vult de vragenlijst voor medische behandeling naar waarheid in.

Brand viramune, prijs per verpakking

205.34 €

Generiek Nevirapine, prijs per verpakking

102.67 € (200mg x 30 pillen)

Brand viramune, prijs per pil

6.84 €

Generiek Nevirapine, prijs per pil

3.42 €

Indicaties


Dit geneesmiddel wordt gebruikt bij de behandeling van infectie met het HIV-virus (het virus dat AIDS veroorzaakt). Het wordt gebruikt in combinatie met andere HIV medicijnen bij geselecteerde patiënten. No cure bestaat voor HIV-infectie, en de ziektes die verband houden met uw ziekte (infecties, enz.) kunnen blijven. Omdat HIV snel resistent tegen deze medicatie of afzonderlijk gebruikt kunnen worden, moet viramune worden gebruikt met tenminste 1 andere anti-HIV geneesmiddelen. Uw arts kan uw behandeling plan te veranderen als deze medicatie niet meer goed werkt.

Instructies


Via de mond zoals aangegeven. De gebruikelijke dosering is een tablet van 200 mg per dag gedurende de eerste 14 dagen, gevolgd door een 200 mg tablet tweemaal daags. Viramune wordt genomen met ten minste een andere medicatie (anti-retrovirale) voor HIV. Het is belangrijk om de dosering instructies nauwkeurig volgen om ernstige bijwerkingen, zoals huiduitslag minimaliseren. Als huiduitslag ontwikkelt in de eerste twee weken, wordt de viramune dosis verhoogd totdat de uitslag is verdwenen. Als de behandeling wordt gestopt voor meer dan 7 dagen, vervolgens opnieuw behandeling moet beginnen als twee keer per dag voorgeschreven door uw arts, meestal met een tablet van 200 mg per dag gedurende 14 dagen, dan is een tablet van 200 mg. Lees de bijsluiter verkrijgbaar bij uw apotheker. Als u nog vragen, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Opslag


Bewaren bij 25 ° C (77 ° F), excursies toegestaan ​​15 ° C-30 ° C (59 ° F-86 ° F) [Zie USP gecontroleerde kamertemperatuur]. Bewaren op een veilige plaats buiten het bereik van kinderen.

Meer Info


Werkzame stof: Nevirapine

VOORZORGSMAATREGELEN ::

Deze medicijnen mogen niet worden gebruikt als u een bepaalde medische aandoeningen. Voordat u dit geneesmiddel, raadpleeg dan uw arts of apotheker als u: ernstige leverziekte. Vertel uw arts uw medische geschiedenis, met name van: leverziekte (waaronder hepatitis B of C-infecties), een ernstige nierziekte, eventuele allergieën. Deze medicijnen mogen alleen worden gebruikt wanneer duidelijk nodig tijdens de zwangerschap. Bespreek de risico's en voordelen met uw arts.

Dit geneesmiddel wordt uitgescheiden in de moedermelk. Omdat moedermelk kan overbrengen HIV, doe geen borstvoeding geven. Viramune heeft zelden veroorzaakt ernstige (soms fatale) lever en huidreacties (bijv. Stevens-Johnson syndroom, allergische reactie), vooral tijdens de eerste 18 weken van de behandeling. Deze reacties zijn het meest waarschijnlijk optreden tijdens de eerste 6 weken van de behandeling, maar kan op elk moment tijdens het gebruik van viramune.

Als u huiduitslag krijgt op enig moment tijdens het gebruik van deze medicatie, of als u ongebruikelijke vermoeidheid, buik-of maagpijn, donkere urine, verlies van eetlust, of vergeling van de huid of ogen te ontwikkelen, onmiddellijk medische hulp inroepen (leverfunctietesten moet ook gedaan worden op dit moment). Als u een ernstige lever-of huidreacties terwijl op deze drug in het verleden gehad, moet je niet de behandeling met viramune opnieuw opstarten.


Belangrijke veiligheidsinformatie:

In zeldzame gevallen kan dit medicijn sommige mensen suf. Rijd niet, gebruik van machines of elke activiteit die vereist waakzaamheid totdat u zeker weet dat u dergelijke activiteiten veilig uit te voeren. Limiet alcoholhoudende dranken.

Om het risico van verspreiding van de ziekte HIV naar anderen te verminderen, altijd een effectieve barrière methode (latex of polyurethaan condooms / dentale dammen) te gebruiken tijdens alle seksuele activiteit. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Vermoeidheid, misselijkheid, braken en diarree kunnen voorkomen. Slaperigheid kunnen zelden voorkomen. Als een van deze effecten aanhouden of verergeren, raadpleeg dan uw arts of apotheker onmiddellijk.

Vergeet niet dat uw arts dit geneesmiddel heeft voorgeschreven, omdat hij of zij heeft geoordeeld dat het voordeel voor u is groter dan het risico van bijwerkingen. Veel mensen gebruik van deze medicatie hebben geen ernstige bijwerkingen.

Nevirapine kan vaak leiden tot een uitslag die is meestal niet ernstig. U mag echter niet in staat zijn om het te onderscheiden van een zeldzame uitslag dat een teken van een ernstige reactie zou kunnen zijn. Daarom moet onmiddellijk medische hulp als u huiduitslag krijgt.

Veranderingen in lichaamsvet kan optreden tijdens het gebruik van deze medicatie (zoals meer vet in de bovenrug en de maag gebieden, verminderde vet in de armen en benen).

Een zeer ernstige allergische reactie op dit medicijn is onwaarschijnlijk, maar onmiddellijk medische hulp inroepen als het zich voordoet. Zie de sectie Waarschuwing voor meer details.

Dit is niet een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen. Als u andere effecten niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts of apotheker.

Waar kun je viramune kopen?

viramune zonder recept kun je nergens legaal en veilig kopen. Als je viramune wilt kopen met een recept, heb je in principe drie opties om uit te kiezen:

De plaatselijke apotheek in combinatie met een voorafgaand bezoek aan de arts, die een recept zal uitschrijven.

Een postorderapotheek, waar het recept per post of elektronisch naartoe wordt gestuurd voordat de apotheek de viramune naar je opstuurt.

Medische bemiddelingsplatforms. Hier kun je snel en discreet een online medisch consult aanvragen, dat bestaat uit een vragenlijst. Als de arts je aanvraag goedkeurt, stuurt hij het uitgeschreven recept onmiddellijk door naar een postorderapotheek. Je ontvangt de gewenste viramune binnen 24 - 48 uur. Medicatie, consult en verzending zijn bij de prijs inbegrepen.

Is het legaal om viramune te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof viramune zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

viramune voorschrijven en verzenden via online apotheken?

Als u op zoek bent naar een eerste of vervolgbehandeling of regelmatig medicijnen moet slikken, kunnen online apotheken u helpen - eenvoudig en zonder persoonlijk advies.

Start een online consultatie door een medische vragenlijst in te vullen en uw behandelingsbehoeften kenbaar te maken.

Een bevoegde arts zal uw informatie beoordelen en een geschikte behandeling aanbevelen.

Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt viramune discreet verpakt en gratis verzonden naar het adres van uw keuze.

Dr. Viktor Simunovic, huisarts

Medisch en professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.