Bestel Ventolin Online Zonder Voorschrift

 

Nee, in Nederland kunnen de pillen zoals Ventolin niet zonder recept worden gekocht. Het is belangrijk om te benadrukken dat de receptplicht voor deze pillen in NL er niet voor niets is. Het werkzame bestanddeel van dit medicijn kan onder bepaalde omstandigheden ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij patiënten met bepaalde reeds bestaande aandoeningen. Het is daarom essentieel dat een arts een grondige medische geschiedenis afneemt en mogelijke risicofactoren uitsluit voordat hij Ventolin voorschrijft.

Ventolin zonder recept via online apotheek

Op online platforms kun je een geschikt geneesmiddel zoals Ventolin verkrijgen. Vul een medische vragenlijst in die inzicht geeft in je gezondheidstoestand en start een online consult. De behandelende arts controleert je gegevens en schrijft, indien nodig, je recept online uit. Anders zal hij een alternatief aanbevelen.

Je wordt via je patiëntenaccount op de hoogte gebracht van verdere vragen. Zodra het consult is afgerond en de behandelend arts een recept voor je behandeling heeft uitgeschreven, wordt je medicatie - discreet verpakt - afgeleverd op het adres van je keuze.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Kan ik Ventolin zonder recept kopen in Nederland?

Om Ventolin middel zonder recept te verkrijgen, kan een behandeling op afstand worden gebruikt in NL. Dergelijke online behandelingen zijn sinds 2018 wettelijk toegestaan in NL. Er zijn echter wel enkele vereisten om je Ventolin behandeling legaal en zonder recept te verkrijgen door middel van behandeling op afstand:

De online dienst moet bevoegd zijn om medische diensten te verlenen in de EU.

De voorschrijvende online artsen moeten geregistreerd zijn in de EU.

U gebruikt de online dienst uitsluitend voor uw eigen behandeling.

Persoonlijk arts-patiënt contact wordt ondersteund, maar niet volledig vervangen. Ga regelmatig op controle bij uw arts.

Je koopt je Ventolin zonder recept nadat de online arts het heeft voorgeschreven.

U vult de vragenlijst voor medische behandeling naar waarheid in.

Brand Ventolin, prijs per verpakking

70.14 €

Generiek Albuterol, prijs per verpakking

35.07 € (100mcg x 1 inhalators)

Brand Ventolin, prijs per inhalator

70.14 €

Generiek Albuterol, prijs per inhalator

35.07 €

Indicaties


Ventolin wordt gebruikt voor het behandelen of voorkomen van ademhalingsproblemen bij patiënten met astma of bepaalde andere aandoeningen van de luchtwegen. Het kan worden gebruikt om de ademhaling veroorzaakt door inspanning te voorkomen. Ventolin is een sympathicomimeticum (beta-agonist) luchtwegverwijder. Het werkt door het ontspannen van de gladde spieren in de luchtwegen, waardoor lucht stromen gemakkelijker in en uit de longen.

Instructies


Gebruik Ventolin zoals voorgeschreven door uw arts.

Ventolin is alleen voor orale inhalatie. Niet spuiten in de ogen. Als je Ventolin in de ogen, onmiddellijk spoelen met koud leidingwater.
Prime de inhalator voor het eerste gebruik, elke keer dat het niet is gebruikt voor meer dan 2 weken, of als het is gevallen. Om de inhalator eerste, wijzen het weg van u en anderen. Spray 4 keer, goed schudden voor elke spray. Indien de inhalator niet is gebruikt ten minste 4 dagen, opnieuw eerste door sproeien 2 keer.
Voor het gebruik van Ventolin, er zeker van zijn dat de bus goed in de inhalator unit wordt geplaatst. Goed schudden voor elk gebruik. Verwijder het beschermkapje van het mondstuk en controleer of er geen verborgen voorwerpen. Adem langzaam en volledig. Plaats het mondstuk tussen je lippen en probeer je tong plat om te rusten, tenzij uw arts u anders heeft verteld. Uw arts kan u heeft verteld om de inhaler 1 of 2 centimeter (2 of 3 centimeter) te houden uit de buurt van de open mond of om een ​​speciale voorzetkamer gebruiken. Als je begint aan een langzaam diep adem te halen, drukt u op de bus en mondstuk samen op precies hetzelfde moment. Dit zal een dosis Ventolin vrijgeven. Blijven ademen langzaam en diep in en houd zo lang zo comfortabel (maximaal 10 seconden), dan adem langzaam uit door getuite lippen of je neus. Als er meer dan 1 inhalatie wordt gebruikt, wacht 1 minuut en herhaal de bovenstaande stappen. Houd de spray uit de buurt van uw ogen.
Ventolin kan een droge mond of een onaangename smaak in uw mond veroorzaken. Je mond spoelen met water na elke dosis kan helpen verlichten van deze effecten.
Reinig de plastic mondstuk en dop minstens een keer per week om verstopping te voorkomen. Verwijder de metalen bus. Spoel met warm stromend water gedurende 30 seconden. Schud het overtollige water, en laat het mondstuk volledig drogen (bijvoorbeeld 's nachts). Na de plastic behuizing en kap droog, vervang dan de bus. Spray 1 keer in de lucht weg van jezelf en anderen. Plaats de dop terug op het mondstuk. Sta niet toe dat het spuitbusje niet nat worden.
Als u de inhalator moet gebruiken voordat het volledig droog is, schud het overtollige water af van het plastic mondstuk. Schud de bus goed, dan invoegen in de plastic behuizing en spuit 1 keer in de lucht weg van jezelf en anderen. U kunt dan gebruik maken van een dosis. Na uw dosis, rewash de plastic behuizing en volledig drogen.
Als de inhalator verstopt raakt, was de plastic behuizing zoals aangegeven.
De inhalator bevat 200 sprays. Gebruik deze inhalator niet meer na 200 sprays zijn gebruikt. Het is misschien niet de juiste hoeveelheid medicijnen geven bij elke spray.
Heb Ventolin niet met een ander mondstuk. Gebruik dit mondstuk niet met een ander geneesmiddel.
Stop niet met het gebruik van Ventolin zonder controle met uw arts.
Als u een dosis Ventolin en u gebruikt het regelmatig, gebruik het zo snel mogelijk. Als meerdere uren zijn verstreken, of indien het is bijna tijd voor de volgende dosis, neem geen dubbele dosis in te halen, tenzij geadviseerd door uw zorgverzekeraar. Gebruik geen 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Ventolin te gebruiken.

Opslag


Bewaren Ventolin rechtop tussen 59 en 77 graden F (15 en 25 graden C). Niet invriezen. Inhoud onder druk. Niet doorboren. Gebruik of bewaar de buurt van hitte of open vuur. Plaats de container nooit aan temperaturen boven 120 graden F (48 graden C) bloot te leggen. Kan de houder barsten. Bewaar de inhalator met het mondstuk naar beneden. Niet gebruiken na de vervaldatum op de verpakking of doos. Houd Ventolin buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: albuterolsulfaat.

Heeft Ventolin NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Ventolin zijn
u gebruik maakt van een andere kortwerkende sympathicomimetische bronchusverwijder (bijv. metaproterenol)

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Ventolin. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een voorgeschiedenis van hartproblemen (bijvoorbeeld, snelle of onregelmatige hartslag, lage bloeddruk output), bloedvat problemen, hoge bloeddruk, of een laag kaliumgehalte in het bloed
als u een voorgeschiedenis van convulsies, diabetes, een overactieve schildklier, nierproblemen, of een bijnier tumor (feochromocytoom)
als u ooit een ongewone reactie op een ander sympathicomimetische geneeskunde (bijvoorbeeld pseudo-efedrine) hebben gehad
als u een monoamine oxidase remmer (MAO-remmers) (bijvoorbeeld fenelzine) of tricyclische antidepressiva (zoals amitriptyline), of als u een van deze geneesmiddelen heeft in de afgelopen 14 dagen.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Ventolin. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Diuretica (bijv. furosemide, hydrochloorthiazide), omdat het risico van een laag kaliumgehalte in het bloed kan worden verhoogd
Catechol-O-methyltransferase (COMT)-remmers (bijv. entacapon), MAO-remmers (bijvoorbeeld fenelzine), sympathicomimetische kortwerkende luchtwegverwijders (bijv. metaproterenol), stimulerende middelen (bijvoorbeeld amfetamine), sympathicomimetica (bijv. pseudo-efedrine), of tricyclische antidepressiva (zoals amitriptyline), omdat zij het risico van Ventolin's bijwerkingen kunnen verhogen,
Bèta-blokkers (bijv. propranolol) omdat doeltreffendheid Ventolin kan dalen
Digoxine omdat de effectiviteit kan worden verminderd door Ventolin

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Ventolin kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Ventolin kan duizeligheid veroorzaken. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Ventolin met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Ventolin kan soms leiden tot ernstige ademhalingsproblemen direct nadat u een dosis te gebruiken. Wanneer dit probleem optreedt, is het vaak na het eerste gebruik van een nieuwe bus of flacon. Als dit gebeurt, onmiddellijk medische zorg in een keer.
Als uw gebruikelijke dosis niet goed werkt, uw symptomen erger worden, of als u het vaker dan normaal te gebruiken, neem dan contact op met uw arts. Dit kan een teken van ernstig astma verergert zijn. Uw arts kan uw dosis moet of medicijnen veranderen.
Ventolin moeten werken voor maximaal 6 uur. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosis of gebruik vaker dan voorgeschreven zonder met uw arts. De kans op ernstige hartproblemen en soms de dood kan worden verhoogd met overmatig gebruik van Ventolin.
Sommige patiënten kunnen moeite hebben met het gebruik van Ventolin correct. Sommigen kunnen ook zweertjes in de mond of een slechte smaak in de mond na het gebruik ervan. Als u een van deze problemen, vraag dan uw arts als een voorzetkamer kan helpen.
Vertel uw arts of tandarts dat u Ventolin voordat u een medische of tandheelkundige zorg, spoedeisende behandelingen of chirurgische ingreep.
Praat met uw arts of apotheker over al uw astma medicijnen en hoe ze te gebruiken. Niet starten, stoppen of de dosering van een geneesmiddel bij astma tenzij uw arts u dat vertelt.
Houd bij hoeveel inhalaties u gebruikt. Wanneer uw geneesmiddel aanbod dreigt te raken, bel dan met uw arts of apotheker zo snel mogelijk voor een vulling.
Plaats de bus in het water om te proberen om te bepalen hoeveel geneesmiddel u hebt verlaten.
De inhoud van de bus onder druk. NIET lek prikken, breken of container verbranden, zelfs als het leeg lijkt.
Diabetes patiënten - Ventolin kan uw bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Check bloedsuikerspiegel voet. Vraag uw arts voordat u de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Gebruik Ventolin met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten ervan.
Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van Ventolin bij kinderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten ervan.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Ventolin te bespreken terwijl je zwanger bent. Het is niet bekend of Ventolin wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Ventolin te gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Hoesten, hoofdpijn, misselijkheid, zenuwachtigheid, sinus ontsteking, pijnlijke of droge keel, tremor, slaapproblemen, ongewone smaak in de mond, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), pijn op de borst, snelle of onregelmatige hartslag, nieuw of verergerd moeite met ademhalen; stampende in de borst; ernstige hoofdpijn of duizeligheid, ongewone heesheid, piepende ademhaling.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Is het legaal om Ventolin te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Ventolin zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Ventolin voorschrijven en verzenden via online apotheken?

Als u op zoek bent naar een eerste of vervolgbehandeling of regelmatig medicijnen moet slikken, kunnen online apotheken u helpen - eenvoudig en zonder persoonlijk advies.

Start een online consultatie door een medische vragenlijst in te vullen en uw behandelingsbehoeften kenbaar te maken.

Een bevoegde arts zal uw informatie beoordelen en een geschikte behandeling aanbevelen.

Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt Ventolin discreet verpakt en gratis verzonden naar het adres van uw keuze.

Hasan Igde

Medisch en professioneel getest

Hasan Igde is doctor in de geneeskunde en gespecialiseerd in urologie en uro-oncologie. Hij ondersteunt DoktorABC met zijn expertise in andrologie en de gezondheid van mannen. Igde's expertise omvat ook erectiestoornissen en andere gezondheidsproblemen bij mannen. Hasan Igde heeft deze medische inhoud beoordeeld en bevestigt dat deze medisch up-to-date is en dat de informatie juist is.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.