Kan ik Tretinoin 0,025 zonder recept kopen?

 

Nee, in Nederland kunnen de pillen zoals Tretinoin 0,025 niet zonder recept worden gekocht. Het is belangrijk om te benadrukken dat de receptplicht voor deze pillen in NL er niet voor niets is. Het werkzame bestanddeel van dit medicijn kan onder bepaalde omstandigheden ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij patiënten met bepaalde reeds bestaande aandoeningen. Het is daarom essentieel dat een arts een grondige medische geschiedenis afneemt en mogelijke risicofactoren uitsluit voordat hij Tretinoin 0,025 voorschrijft.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Tretinoin 0,025?

Het afslankmiddel Tretinoin 0,025 online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Tretinoin 0,025 is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Tretinoin 0,025 geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Brand Tretinoin 0,025, prijs per verpakking

84.36 €

Generiek Tretinoin, prijs per verpakking

42.18 € (20gm x 4 buisjes)

Brand Tretinoin 0,025, prijs per crème

21.10 €

Generiek Tretinoin, prijs per crème

10.55 €

Indicaties


Tretinoïne Crème wordt gebruikt voor de behandeling van acne. Tretinoïne Crème werkt in de huid om de vorming van acne te verminderen en om acne te genezen sneller.

Instructies


Gebruik Tretinoïne Crème zoals voorgeschreven door uw arts.

Tretinoïne Crème is uitsluitend voor uitwendig gebruik.
Verwijder alle cosmetica met een milde zeep alvorens tretinoïne crème. Voorzichtig droog het gebied. Wacht 20 tot 30 minuten om ervoor te zorgen dat de huid volledig droog is.
Knijp een kleine hoeveelheid (kwart inch of minder) van het geneesmiddel op de vingertop. Dit zou zijn dat het gehele getroffen gebied dekken.
Onmiddellijk na het gebruik van tretinoïne crème je handen wassen.
Als u een dosis van tretinoïne crème missen, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Gebruik geen 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe tretinoïne crème te gebruiken.

Opslag


Store tretinoïne crème bij kamertemperatuur, tussen 59 en 80 graden F (15 en 26 graden C). Bewaren in een goed gesloten container. Uit de buurt van warmte en licht. Houd tretinoïne crème buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Heeft Tretinoïne Crème NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in tretinoïne crème.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met tretinoïne crème. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
Als je eczeem, een abnormaal hoog aantal witte bloedcellen, diabetes, of een zonnebrand.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met tretinoïne crème. Vertel uw arts als u andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Topische geneesmiddelen die alcohol, resorcinol, zwavel of salicylzuur omdat het risico van overmatig droge of huidirritatie optreden.

Vraag uw zorgverstrekker als tretinoïne crème kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Tretinoïne Crème is uitsluitend voor uitwendig gebruik. Voorkom dat tretinoïne crème in uw ogen, neus of mond. Als je tretinoïne crème in uw ogen, grondig spoelen met water.
Tretinoïne Crème kan ertoe leiden dat u gemakkelijker verbrand worden. Vermijd de zon, zonnehemels, of het looien cabines tot u weet hoe u reageert op tretinoïne crème. Gebruik een zonnecrème of beschermende kleding dragen als je buiten moet worden voor meer dan een korte tijd.
Voor de eerste 2-3 weken van de behandeling, kan uw huidconditie lijken te verergeren. Dit wordt verwacht. Stop niet met het gebruik van tretinoïne crème op dit moment.
Praat met uw arts voordat u andere geneesmiddelen of producten op uw huid te gebruiken. Tijdens het gebruik van tretinoïne crème, kunt u gebruik maken van cosmetica.
Heeft Tretinoïne Crème niet van toepassing op de huid die wordt verbrand. Wacht tot het branden volledig is genezen voordat u tretinoïne crème.
Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosis of gebruik voor langer dan voorgeschreven zonder met uw arts.
Vermijd het gebruik van andere actuele medicatie, cosmetica of andere producten die een sterk uitdrogend effect hebben. Als u een droge huid uit het gebruik van deze producten, zodat uw huid om "rust" voor het gebruik van tretinoïne crème.
Heeft tretinoïne crème niet voor een ander doel dan waarvoor het is voorgeschreven staat.
Extreme weersomstandigheden, zoals wind of koud weer, kan je huid irriteren meer tijdens het gebruik van tretinoïne crème.
Tretinoïne Crème kan schade veroorzaken als het wordt ingeslikt. Als je het hebt genomen door de mond, contact op met uw plaatselijke antigifcentrum of meldkamer onmiddellijk.
Tretinoïne crème moet worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger 12 jaar de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van tretinoïne crème bespreken terwijl je zwanger bent. Het is niet bekend of tretinoïne crème wordt aangetroffen in moedermelk na uitwendig gebruik. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u tretinoïne crème gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Verhoging of verlaging van de huid pigment (kleur); roodheid, peeling, of een gevoel van warmte, gevoeligheid voor zonlicht, huidirritatie, stekend gevoel op de toedieningsplaats.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), ernstige roodheid, zwelling, blaarvorming of korstvorming van de huid.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Is het legaal om Tretinoin 0,025 te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Tretinoin 0,025 zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Waar kan ik Tretinoin 0,025 kopen zonder recept?

Tretinoin 0,025 is in Nederland alleen op recept verkrijgbaar. Daarom is er geen legale manier om Tretinoin 0,025 zonder recept te verkrijgen. Er zijn echter praktische oplossingen om online een recept voor Tretinoin 0,025 te verkrijgen.

Patiënten kunnen Tretinoin 0,025 gemakkelijk en snel online bestellen via de platforms. Nadat u een medische vragenlijst hebt ingevuld, beoordeelt de behandelend arts uw individuele situatie. Als u geschikt bent voor de medicatie van uw voorkeur, zal hij of zij u een recept geven dat u kunt vullen bij een online apotheek of bij een lokale apotheek. Naast deze medicatie kun je op deze manier ook eenvoudig medicatie uit vele andere categorieën verkrijgen.

Dr. Catherine Anne Austin

Medisch adviseur

Dr. Catherine Anne Austin is een praktiserend arts met uitgebreide medische expertise. Ze zorgt voor het welzijn van de patiënten van Online Doctor en zorgt ervoor dat alle voorgeschreven behandelingen geschikt en veilig zijn voor onze patiënten.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.