Is het veilig om Requip zonder recept te kopen?

 

Nee, in Nederland kunnen de pillen zoals Requip niet zonder recept worden gekocht. Het is belangrijk om te benadrukken dat de receptplicht voor deze pillen in NL er niet voor niets is. Het werkzame bestanddeel van dit medicijn kan onder bepaalde omstandigheden ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij patiënten met bepaalde reeds bestaande aandoeningen. Het is daarom essentieel dat een arts een grondige medische geschiedenis afneemt en mogelijke risicofactoren uitsluit voordat hij Requip voorschrijft.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Requip?

Het afslankmiddel Requip online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Requip is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Requip geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Brand Requip, prijs per verpakking

105.60 €

Generiek Ropinirole, prijs per verpakking

105.60 € (2mg x 30 pillen)

Brand Requip, prijs per pil

3.52 €

Generiek Ropinirole, prijs per pil

3.52 €

Indicaties


Requip wordt gebruikt voor de behandeling van de ziekte van Parkinson en het restless legs syndroom (RLS). Requip is een dopamine-agonist. Het werkt in bepaalde gebieden van de hersenen om de symptomen van RLS en Parkinson verminderen.

Instructies


Gebruik Requip zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Requip via de mond met of zonder voedsel. Als maagproblemen optreedt, nemen met voedsel te verminderen maag irritatie.
Niet plotseling stoppen met het innemen Requip of uw dosis veranderen zonder controle met uw arts. Bepaalde ernstige bijwerkingen (bv., abnormale gedachten, verwardheid, koorts, stijve spieren) kunnen optreden. Als u Requip stoppen of een nieuw medicijn, zal uw arts geleidelijk uw dosis.
Als u een dosis van Requip, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Requip gebruiken.

Opslag


Store Requip bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C), in een goed gesloten container. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Korte opslag bij temperaturen tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C) is toegestaan. Houd Requip buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: Ropinirol.

Heeft Requip NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Requip.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Requip. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u hartproblemen, hoge of lage bloeddruk, leverziekte, geestelijke of stemmingswisselingen problemen, of een slaapstoornis
als u rookt, alcohol drinkt, of een persoonlijke of familiale voorgeschiedenis van verslaving (bijvoorbeeld gokken, alcohol).

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Requip. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Anticoagulantia (bijv. warfarine) omdat het risico van bloeden kan worden verhoogd
Entacapon of levodopa omdat het risico van hallucinaties kan toenemen
Benzodiazepines (bijvoorbeeld, diazepam), geneesmiddelen voor de geestelijke of stemmingswisselingen problemen (bv. antidepressiva, antipsychotica), of medicijnen voor de slaap (bijvoorbeeld Zolpidem), omdat het risico van ernstige slaperigheid kan worden verhoogd
Oestrogenen (bijv. estradiol), fluvoxamine, of chinolonen (bijvoorbeeld ciprofloxacine), omdat zij het risico van Requip's bijwerkingen kunnen verhogen,
Butyrofenonen (bijv. haloperidol), metoclopramide, omeprazol, fenothiazines (bijv. chloorpromazine) of thioxanthenen (bijvoorbeeld thiothixeen) omdat doeltreffendheid Requip kan dalen.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Requip kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Requip kan duizeligheid, slaperigheid of flauwvallen. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Requip met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Neem contact op met uw arts voordat u alcohol of gebruiken medicijnen die kunnen slaperigheid (bv steun slapen, spier-relaxers) te drinken tijdens het gebruik van Requip, het kan toevoegen aan de gevolgen ervan. Vraag uw apotheker als u vragen hebt over welke geneesmiddelen kunnen slaperigheid.
Requip kan duizeligheid, duizeligheid of flauwvallen, alcohol, kan warm weer, de uitoefening of koorts deze effecten. Om te voorkomen dat ze gaan zitten of staan ​​traag, vooral in de ochtend. Ga zitten of liggen bij het eerste teken van een van deze effecten.
Sommige mensen die Requip gebruiken, kunnen plotseling ontstaan ​​van ernstige sufheid of zelfs in slaap vallen tijdens de normale dagelijkse activiteiten (bijvoorbeeld, eten, praten, rijden). Dit kan zich voordoen zonder waarschuwing. Als dit gebeurt, niet rijden, bedienen van machines of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken terwijl u Requip gebruiken. Vertel het uw arts meteen.
Sommige mensen hebben nieuwe, ongewone, of verhoogde drang (bijvoorbeeld gokken, seksuele driften) tijdens het gebruik van Requip. Vertel het uw arts meteen als u dergelijke effecten bemerkt.
Niet meer dan de aanbevolen dosis of gebruik voor langer dan voorgeschreven zonder met uw arts.
Patiënten met de ziekte van Parkinson een verhoogd risico lopen om een ​​bepaald type huidkanker (melanoom) hebben. Het is niet bekend of Requip verhoogt ook het risico van melanoom. Het kan nodig zijn om de huid examens hebben tijdens het gebruik van Requip. Vertel uw arts als u ongewone huid gezwellen of een verandering in het uiterlijk van een moedervlek opmerkt. Bespreek eventuele vragen of problemen met uw arts.
Als u Requip voor RLS, contact op met uw arts als u nieuwe of verergerende symptomen, vooral in de vroege ochtenduren.
Gebruik Requip met voorzichtigheid bij oudere patiënten met de ziekte van Parkinson, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten, met name hallucinaties zijn.
Requip mag niet worden gebruikt bij kinderen, de veiligheid en werkzaamheid bij kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Requip bespreken terwijl je zwanger bent. Het is niet bekend of Requip wordt aangetroffen in moedermelk. Requip kan productie van moedermelk te verminderen. Geef geen borstvoeding tijdens het gebruik van Requip.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Constipatie, duizeligheid, slaperigheid, vermoeidheid, hoofdpijn, verhoogde transpiratie, duizeligheid, verlies van eetlust, misselijkheid, keelpijn of griepachtige symptomen, buikpijn of overstuur, vermoeidheid, braken, zwakte.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), angst, bloed in de urine, wazig zien, pijn op de borst, verwardheid, verminderde coördinatie, flauwvallen ; slaap vallen overdag of tijdens de normale bezigheden (bijvoorbeeld gesprekken, eten), snel, traag, of onregelmatige hartslag, hallucinaties, impotentie, stijfheid of pijn, nachtmerries, doof of tintelend gevoel van de huid, ernstige of aanhoudende hoofdpijn of duizeligheid , kortademigheid, zwelling van de armen of benen; ongecontroleerde spierbewegingen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Waar kun je Requip kopen?

Requip zonder recept kun je nergens legaal en veilig kopen. Als je Requip wilt kopen met een recept, heb je in principe drie opties om uit te kiezen:

De plaatselijke apotheek in combinatie met een voorafgaand bezoek aan de arts, die een recept zal uitschrijven.

Een postorderapotheek, waar het recept per post of elektronisch naartoe wordt gestuurd voordat de apotheek de Requip naar je opstuurt.

Medische bemiddelingsplatforms. Hier kun je snel en discreet een online medisch consult aanvragen, dat bestaat uit een vragenlijst. Als de arts je aanvraag goedkeurt, stuurt hij het uitgeschreven recept onmiddellijk door naar een postorderapotheek. Je ontvangt de gewenste Requip binnen 24 - 48 uur. Medicatie, consult en verzending zijn bij de prijs inbegrepen.

Waar kan ik Requip kopen zonder recept?

Requip is in Nederland alleen op recept verkrijgbaar. Daarom is er geen legale manier om Requip zonder recept te verkrijgen. Er zijn echter praktische oplossingen om online een recept voor Requip te verkrijgen.

Patiënten kunnen Requip gemakkelijk en snel online bestellen via de platforms. Nadat u een medische vragenlijst hebt ingevuld, beoordeelt de behandelend arts uw individuele situatie. Als u geschikt bent voor de medicatie van uw voorkeur, zal hij of zij u een recept geven dat u kunt vullen bij een online apotheek of bij een lokale apotheek. Naast deze medicatie kun je op deze manier ook eenvoudig medicatie uit vele andere categorieën verkrijgen.

Requip voorschrijven en verzenden via online apotheken?

Als u op zoek bent naar een eerste of vervolgbehandeling of regelmatig medicijnen moet slikken, kunnen online apotheken u helpen - eenvoudig en zonder persoonlijk advies.

Start een online consultatie door een medische vragenlijst in te vullen en uw behandelingsbehoeften kenbaar te maken.

Een bevoegde arts zal uw informatie beoordelen en een geschikte behandeling aanbevelen.

Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt Requip discreet verpakt en gratis verzonden naar het adres van uw keuze.

Dr. Viktor Simunovic, huisarts

Medisch en professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.