Is voor Prednisone een recept nodig?

 

Voor Prednisone heb je in Nederland een recept nodig. Om je pillen legaal en zonder recept te krijgen, kun je gebruik maken van behandeling op afstand. Onder bepaalde voorwaarden is zo'n online behandeling ook in NL mogelijk en kun je je medicijnen krijgen zonder persoonlijk bezoek aan een arts.

Hieronder lees je of je een recept nodig hebt voor Prednisone, onder welke voorwaarden het mogelijk is om medicatie zonder recept te krijgen, welke risico's eraan verbonden zijn en waar je een behandeling op afstand kunt krijgen.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Prednisone?

Het afslankmiddel Prednisone online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Prednisone is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Prednisone geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Kan ik Prednisone in Nederland kopen zonder recept?

Zoals uitgelegd in het vorige punt, is voor Prednisone in NL een recept nodig - zowel in apotheken als bij online bestellen. Er is echter ook de mogelijkheid om het recept niet alleen online te kopen, maar ook volledig online op te stellen. De oplossing hiervoor is het online recept. Dit is een moderne methode om medicijnen voor de behandeling van astma te verkrijgen zonder dat je daarvoor naar een dokterspraktijk hoeft te gaan - vanuit je luie stoel.

Om online een recept voor Prednisone te krijgen, moet je eerst een behandelingsvragenlijst invullen waarin je informatie geeft over je symptomen en medische geschiedenis. Deze informatie wordt vervolgens digitaal beoordeeld door een gespecialiseerde arts om te controleren of de door jou gekozen medicatie de juiste is voor jou.

Zodra de geregistreerde arts je behandelvragenlijst heeft goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt en ligt deze binnen de kortste keren in je brievenbus. Veel aanbieders adverteren met 24-uurs levering, wat betekent dat het zelfs mogelijk is om de medicatie die je nodig hebt in het weekend te krijgen.

Brand Prednisone, prijs per verpakking

81.38 €

Generiek prednisone, prijs per verpakking

40.69 € (40mg x 30 pillen)

Brand Prednisone, prijs per pil

2.72 €

Generiek prednisone, prijs per pil

1.36 €

Indicaties


Prednison wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige allergieën, artritis, astma, multiple sclerose, en huidaandoeningen. Prednison is een corticosteroïd. Het werkt door het verminderen of voorkomen van weefsel reageert op ontstekingen. Het wijzigt ook de reactie van het lichaam op bepaalde immuun stimulatie.

Instructies


Gebruik Prednison zoals voorgeschreven door uw arts!

Neem Prednison via de mond met voedsel.
Mis geen enkele dosis. Als u een dosis Prednison, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Prednison gebruiken.

Opslag


Store Prednison bij kamertemperatuur tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Prednison buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Prednison wordt gebruikt bij de behandeling van inflammatoire aandoeningen of ziekten waarbij het immuunsysteem een ​​belangrijke rol speelt. Omdat prednison wordt gebruikt in zo vele voorwaarden, zijn alleen de meest voorkomende of gevestigde toepassingen die hier genoemd. Prednison wordt meestal gebruikt voor de behandeling van verschillende vormen van artritis, colitis ulcerosa, ziekte van Crohn, systemische lupus, allergische reacties, astma en ernstige psoriasis. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van leukemieën, lymfomen, idiopathische trombocytopenische purpura en auto-immune hemolytische anemie. Corticosteroïden, zoals prednison, worden vaak gebruikt om het immuunsysteem te onderdrukken en voorkomen dat het lichaam getransplanteerde organen. Prednison wordt gebruikt als vervangingstherapie bij patiënten bij wie bijnieren kunnen onvoldoende hoeveelheden cortisol.

Heeft Prednison NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Prednison zijn
heb je een systemische schimmelinfectie
u momenteel mifepriston.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Prednison. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als je zijn gepland voor een vaccinatie met een levend virus vaccin (bijv. pokken)
als je een traag werkende schildklier, lever-of nierproblemen, diabetes, of colitis ulcerosa
als u hartproblemen, oesofagitis, gastritis, maag obstructie of perforatie, of een maagzweer
als u een geschiedenis van psychische problemen, zoals depressie
als je een herpes infectie in je oog of een ander type infectie (bacteriële, schimmel, of virale), hebben of onlangs tuberculose (tbc) of positief voor tuberculose, mazelen, waterpokken of getest.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Prednison. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Barbituraten (bijv. fenobarbital), carbamazepine, hydantoïnes (bijvoorbeeld fenytoïne) of rifampicine omdat de effectiviteit van Prednison kan worden verminderd
Claritromycine azoolantimycotica (bijv. ketoconazol), steroïde anticonceptiva (bv. desogestrel), of troleandomycine omdat bijwerkingen, zoals zwakte, verwardheid, spierpijn, gewrichtspijn, of een lage bloedsuikerspiegel, kan optreden
Methotrexaat of ritodrine omdat de acties en de bijwerkingen van deze geneesmiddelen kan worden verhoogd
Hydantoïnen (bijvoorbeeld fenytoïne), mifepriston of levende vaccins omdat de effectiviteit van deze geneesmiddelen kunnen worden verlaagd
Anticoagulantia (bijv. warfarine) of aspirine omdat de acties en de bijwerkingen van deze geneesmiddelen kan worden verhoogd of verlaagd

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Prednison kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Prednison maakt je meer vatbaar voor ziektes, vooral als je het voor een langere periode van tijd. Voorkom infectie door het vermijden van contact met mensen die verkoudheid of andere infecties. Als u bent blootgesteld aan waterpokken, mazelen, of TB terwijl u Prednison of binnen 12 maanden na het stoppen met Prednison, bel uw arts. Meld eventuele verwondingen of tekenen van een infectie (koorts, keelpijn, pijn tijdens het urineren, of spierpijn) die optreden tijdens de behandeling en binnen 12 maanden na het stoppen met Prednison. Uw dosering moet worden aangepast of u kan nodig zijn om te beginnen met Prednison weer.
Vertel uw arts of tandarts dat u Prednison voordat u een medische of tandheelkundige zorg, spoedeisende behandelingen of chirurgische ingreep.
Prednison kan een verhoging van de bloeddruk, zout-en waterretentie en een verhoogde kalium veroorzaken. U kan nodig zijn om het gebruik van zout te beperken en neem een ​​calciumsupplement.
Prednison kan calcium veroorzaken en het bevorderen van de ontwikkeling van osteoporose. Neem voldoende calcium en vitamine D-supplementen.
Niet ontvangen een levend vaccin, met name pokken, terwijl u rekening Prednison.
Diabetes patiënten - Prednison kan uw bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Check bloedsuikerspiegel voet. Vraag uw arts voordat u de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Lab tests kunnen worden uitgevoerd terwijl u Prednison gebruikt. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Zuigelingen en kinderen op langdurige therapie moeten nauwlettend worden gevolgd door een zorgverlener.
Corticosteroïden kunnen groeisnelheid beïnvloeden bij kinderen en tieners in sommige gevallen. Zij kan het nodig regelmatige groei controles, terwijl zij Prednison.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Prednison bespreken terwijl je zwanger bent. Prednison wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Prednison gebruikt, met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Slaapproblemen, gevoel van een wervelende beweging, toegenomen eetlust, verhoogde transpiratie, indigestie, stemmingswisselingen, nervositeit.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), verlies van eetlust, zwarte, teerachtige ontlasting, veranderingen in de menstruatie, convulsies, depressie, diarree; duizeligheid, overdreven gevoel van welzijn, koorts, algemene lichamelijke ongemakken, hoofdpijn, verhoogde druk in het oog, gewrichtspijn of spierpijn, stemmingswisselingen, spierzwakte, veranderingen in de persoonlijkheid; langdurige keelpijn, verkoudheid of koorts, puffend van het gezicht , ernstige misselijkheid of braken, zwelling van de voeten of benen; ongewone gewichtstoename; braken materiaal dat lijkt op koffiedik, zwakte, gewichtsverlies.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Waar kun je Prednisone kopen?

Prednisone zonder recept kun je nergens legaal en veilig kopen. Als je Prednisone wilt kopen met een recept, heb je in principe drie opties om uit te kiezen:

De plaatselijke apotheek in combinatie met een voorafgaand bezoek aan de arts, die een recept zal uitschrijven.

Een postorderapotheek, waar het recept per post of elektronisch naartoe wordt gestuurd voordat de apotheek de Prednisone naar je opstuurt.

Medische bemiddelingsplatforms. Hier kun je snel en discreet een online medisch consult aanvragen, dat bestaat uit een vragenlijst. Als de arts je aanvraag goedkeurt, stuurt hij het uitgeschreven recept onmiddellijk door naar een postorderapotheek. Je ontvangt de gewenste Prednisone binnen 24 - 48 uur. Medicatie, consult en verzending zijn bij de prijs inbegrepen.

Waarom is het nog steeds mogelijk om online Prednisone te kopen zonder recept?

Als je online een aanbieder tegenkomt die Prednisone of andere pillen zonder recept aanbiedt, kun je er zeker van zijn dat het om een dubieuze en mogelijk gevaarlijke aanbieder gaat. Gelukkig zijn de aangeboden producten placebo's die geen werkzame bestanddelen bevatten. Een eventueel effect is dan alleen denkbeeldig. In ergere gevallen zijn het namaakpreparaten die gevaarlijke ingrediënten bevatten en een aanzienlijk risico voor de gezondheid kunnen vormen. Als je gezondheidsschade oploopt na het innemen van dergelijke preparaten, heb je geen enkele verzekeringsaanspraak. We raden daarom sterk af om ze te kopen en in te nemen.

Bovendien is de aankoop en verkoop van Prednisone illegaal en strafbaar. Iedereen die Prednisone zonder recept bestelt bij een van deze dubieuze online verkopers kan in geval van twijfel worden vervolgd. Iedereen die zonder recept pillen uit een ander land haalt, begaat een administratieve overtreding en moet mogelijk een boete betalen.

Het risico op het plegen van een strafbaar feit of het schaden van je eigen gezondheid is daarom relatief hoog wanneer je Prednisone koopt zonder recept. Het is beter om er zeker van te zijn dat je preparaat een legale en veilige seksuele verbeteraar is door een recept van een arts te halen. Dankzij bemiddelingsplatforms kan dit nu discreet, snel en gemakkelijk worden gedaan, zodat Prednisone kopen met een recept geen onaangename ervaring voor je wordt.

Dr. med. Marinela Adamescu, Allgemeinmedizinerin

Medisch - professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.