Is Neurontin in Nederland op recept verkrijgbaar?

 

Nee, in Nederland kunnen de pillen zoals Neurontin niet zonder recept worden gekocht. Het is belangrijk om te benadrukken dat de receptplicht voor deze pillen in NL er niet voor niets is. Het werkzame bestanddeel van dit medicijn kan onder bepaalde omstandigheden ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij patiënten met bepaalde reeds bestaande aandoeningen. Het is daarom essentieel dat een arts een grondige medische geschiedenis afneemt en mogelijke risicofactoren uitsluit voordat hij Neurontin voorschrijft.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Neurontin?

Het afslankmiddel Neurontin online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Neurontin is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Neurontin geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Kan ik Neurontin zonder recept kopen in Nederland?

Om Neurontin middel zonder recept te verkrijgen, kan een behandeling op afstand worden gebruikt in NL. Dergelijke online behandelingen zijn sinds 2018 wettelijk toegestaan in NL. Er zijn echter wel enkele vereisten om je Neurontin behandeling legaal en zonder recept te verkrijgen door middel van behandeling op afstand:

De online dienst moet bevoegd zijn om medische diensten te verlenen in de EU.

De voorschrijvende online artsen moeten geregistreerd zijn in de EU.

U gebruikt de online dienst uitsluitend voor uw eigen behandeling.

Persoonlijk arts-patiënt contact wordt ondersteund, maar niet volledig vervangen. Ga regelmatig op controle bij uw arts.

Je koopt je Neurontin zonder recept nadat de online arts het heeft voorgeschreven.

U vult de vragenlijst voor medische behandeling naar waarheid in.

Brand Neurontin, prijs per verpakking

107.14 €

Generiek gabapentin, prijs per verpakking

107.14 € (800mg x 30 pillen)

Brand Neurontin, prijs per pil

3.57 €

Generiek gabapentin, prijs per pil

3.57 €

Indicaties


Neurontin wordt gebruikt voor het behandelen van aanvallen in verband met epilepsie. Neurontin is een anti-epilepticum.

Instructies


Gebruik Neurontin zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Neurontin via de mond met of zonder voedsel.
Heeft een antacidum dat aluminium of magnesium binnen 2 uur voordat u Neurontin nemen niet nemen.
Als u het nemen van de helft van een scoorde tablet als uw dosis, neem de andere helft van die tablet als uw volgende dosis. Gooi elke halve tabletten niet binnen enkele dagen na het breken van een scoorde tablet gebruikt afstand.
Niet plotseling stoppen met het innemen Neurontin. U kan een verhoogd risico op bijwerkingen (bijv. insulten) hebben. Als u Neurontin te stoppen of een nieuw medicijn, zal uw arts geleidelijk uw dosis.
Als u een dosis van Neurontin missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Neurontin gebruiken.

Opslag


Store Neurontin op 77 graden F (25 graden C). Korte opslag bij temperaturen tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C) is toegestaan. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Neurontin buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: gabapentine.

Heeft Neurontin NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Neurontin.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Neurontin. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u nierproblemen heeft en op dialyse
als u een geschiedenis van psychische of stemmingswisselingen problemen (bv. depressie), of suïcidale gedachten of handelingen.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Neurontin. Vertel uw arts als u geneesmiddelen gebruikt, in het bijzonder een van de volgende:

Morfine omdat het risico Neurontin van de bijwerkingen, zoals slaperigheid.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Neurontin kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Neurontin kan slaperigheid, duizeligheid of wazig zien. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Neurontin met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Patiënten die Neurontin nemen kunnen een verhoogd risico op suïcidale gedachten of handelingen. Het risico kan groter zijn bij patiënten die zelfmoordgedachten of acties in het verleden heeft gehad. Kijk patiënten die Neurontin nauw nemen. Neem contact op met de arts onmiddellijk als er nieuwe, verslechterd of plotselinge symptomen zoals depressieve stemming, angstig, onrustig of prikkelbaar gedrag, paniekaanvallen, of een ongebruikelijke verandering in stemming of gedrag optreden. Neem contact op met de arts meteen als een tekenen van suïcidale gedachten of acties plaatsvinden.
Diabetes patiënten - Neurontin kan uw bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Check bloedsuikerspiegel voet. Vraag uw arts voordat u de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Neurontin kan interfereren met bepaalde lab tests. Zorg ervoor dat uw arts en laboratorium personeel weet dat u rekening Neurontin.
Lab tests, met inbegrip van de leverfunctie, nierfunctie en het volledige bloedbeeld, kan worden uitgevoerd terwijl u Neurontin te gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Gebruik Neurontin met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten ervan.
Neurontin kunnen emotionele of gedragsproblemen bijwerkingen bij kinderen van 3 tot 12 jaar veroorzaken. Als de volgende bijwerkingen optreedt, waarschuw dan uw arts onmiddellijk: emotioneel "schommels", vijandig of agressief gedrag, concentratieproblemen, verminderde prestaties op school, een toename van onrust of hyperactiviteit.
Neurontin moet worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger 3 jaar; veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Neurontin bespreken terwijl je zwanger bent. Neurontin wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Neurontin gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Als u stopt met Neurontin plotseling, moet u wellicht ontwenningsverschijnselen. Deze kunnen zijn: duizeligheid, sufheid, onhandigheid, vijandigheid, hyperactiviteit, stemmingswisselingen, misselijkheid, vermoeidheid, of braken.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Rugpijn, veranderingen in het gezichtsvermogen (dubbel of wazig zien), onhandigheid, obstipatie, diarree, duizeligheid, slaperigheid, droge mond, misselijkheid, maagklachten, vermoeidheid, braken, gewichtstoename.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), abnormale gedachten, heen en weer oogbewegingen, gedragsproblemen, verandering in schoolprestaties; pijn op de borst , verwardheid, flauwvallen, snelle, langzame of onregelmatige hartslag, koorts, rillingen, of keelpijn, hyperactiviteit, verlies van coördinatie, geheugen verlies, nieuwe of verergerende geestelijke of stemmingswisselingen (bv. depressie, agitatie, angst, paniekaanvallen, agressiviteit , impulsiviteit, prikkelbaarheid, vijandigheid, overdreven gevoel van welzijn, rusteloosheid, onvermogen om stil te zitten), nieuwe of verergering van aanvallen, gevoelloosheid van een arm of been, eenzijdige zwakte, ernstige hoofdpijn of duizeligheid, kortademigheid; spraak verandert , suïcidale gedachten of handelingen, zwelling van de handen, benen of voeten, tremor, moeite met concentreren, spiertrekkingen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Waar kan ik Neurontin kopen zonder recept?

Neurontin is in Nederland alleen op recept verkrijgbaar. Daarom is er geen legale manier om Neurontin zonder recept te verkrijgen. Er zijn echter praktische oplossingen om online een recept voor Neurontin te verkrijgen.

Patiënten kunnen Neurontin gemakkelijk en snel online bestellen via de platforms. Nadat u een medische vragenlijst hebt ingevuld, beoordeelt de behandelend arts uw individuele situatie. Als u geschikt bent voor de medicatie van uw voorkeur, zal hij of zij u een recept geven dat u kunt vullen bij een online apotheek of bij een lokale apotheek. Naast deze medicatie kun je op deze manier ook eenvoudig medicatie uit vele andere categorieën verkrijgen.

Waarom is het nog steeds mogelijk om online Neurontin te kopen zonder recept?

Als je online een aanbieder tegenkomt die Neurontin of andere pillen zonder recept aanbiedt, kun je er zeker van zijn dat het om een dubieuze en mogelijk gevaarlijke aanbieder gaat. Gelukkig zijn de aangeboden producten placebo's die geen werkzame bestanddelen bevatten. Een eventueel effect is dan alleen denkbeeldig. In ergere gevallen zijn het namaakpreparaten die gevaarlijke ingrediënten bevatten en een aanzienlijk risico voor de gezondheid kunnen vormen. Als je gezondheidsschade oploopt na het innemen van dergelijke preparaten, heb je geen enkele verzekeringsaanspraak. We raden daarom sterk af om ze te kopen en in te nemen.

Bovendien is de aankoop en verkoop van Neurontin illegaal en strafbaar. Iedereen die Neurontin zonder recept bestelt bij een van deze dubieuze online verkopers kan in geval van twijfel worden vervolgd. Iedereen die zonder recept pillen uit een ander land haalt, begaat een administratieve overtreding en moet mogelijk een boete betalen.

Het risico op het plegen van een strafbaar feit of het schaden van je eigen gezondheid is daarom relatief hoog wanneer je Neurontin koopt zonder recept. Het is beter om er zeker van te zijn dat je preparaat een legale en veilige seksuele verbeteraar is door een recept van een arts te halen. Dankzij bemiddelingsplatforms kan dit nu discreet, snel en gemakkelijk worden gedaan, zodat Neurontin kopen met een recept geen onaangename ervaring voor je wordt.

Dr. med. Marinela Adamescu, Allgemeinmedizinerin

Medisch - professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.