Vermox online bestellen zonder recept - mag dat?

 

Voor Vermox heb je in Nederland een recept nodig. Om je pillen legaal en zonder recept te krijgen, kun je gebruik maken van behandeling op afstand. Onder bepaalde voorwaarden is zo'n online behandeling ook in NL mogelijk en kun je je medicijnen krijgen zonder persoonlijk bezoek aan een arts.

Hieronder lees je of je een recept nodig hebt voor Vermox, onder welke voorwaarden het mogelijk is om medicatie zonder recept te krijgen, welke risico's eraan verbonden zijn en waar je een behandeling op afstand kunt krijgen.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Vermox?

Het afslankmiddel Vermox online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Vermox is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Vermox geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt je medicatie naar het adres van jouw keuze gestuurd, discreet verpakt en gratis.

Behandeling aanvragen

Kan ik Vermox zonder recept kopen in Nederland?

Om Vermox middel zonder recept te verkrijgen, kan een behandeling op afstand worden gebruikt in NL. Dergelijke online behandelingen zijn sinds 2018 wettelijk toegestaan in NL. Er zijn echter wel enkele vereisten om je Vermox behandeling legaal en zonder recept te verkrijgen door middel van behandeling op afstand:

De online dienst moet bevoegd zijn om medische diensten te verlenen in de EU.

De voorschrijvende online artsen moeten geregistreerd zijn in de EU.

U gebruikt de online dienst uitsluitend voor uw eigen behandeling.

Persoonlijk arts-patiënt contact wordt ondersteund, maar niet volledig vervangen. Ga regelmatig op controle bij uw arts.

Je koopt je Vermox zonder recept nadat de online arts het heeft voorgeschreven.

U vult de vragenlijst voor medische behandeling naar waarheid in.

Brand Vermox, prijs per verpakking

34.35 €

Generiek Mebendazole, prijs per verpakking

34.35 € (100mg x 60 pillen)

Brand Vermox, prijs per pil

0.57 €

Generiek Mebendazole, prijs per pil

0.57 €

Indicaties


Vermox wordt gebruikt om infecties veroorzaakt door wormen zoals zweepwormen, pinworm, rondwormen en haakwormen behandelen. Het wordt ook gebruikt om infecties veroorzaakt door meer dan een van deze wormen tegelijk behandelen. Vermox is een "antihelmintic," of anti-worm, medicatie. Het voorkomt dat wormen groeien of te vermenigvuldigen in je lichaam.

Instructies


Gebruik Vermox zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Vermox met een vol glas water.
Vermox tabletten kunnen worden ingeslikt, gekauwd of geplet en gemengd met voedsel.
Neem alle van de Vermox die is voorgeschreven voor u, zelfs als u zich beter begint te voelen. Uw symptomen kunnen beginnen te verbeteren voordat de infectie volledig is behandeld.
Het kan na de behandeling tot 3 dagen voordat de worm wordt verwijderd uit de maag en darmen. De hoeveelheid tijd die nodig is om de infectie te genezen afhankelijk van vatbare de worm is Vermox en hoe snel eigen spijsverteringsstelsel beweegt. Als de infectie niet is hersteld binnen 3 weken, kan een tweede behandeling nodig zijn.
Vasten, laxeermiddelen, en zuivering zal niet helpen genezen van deze infectie.
Behandeling van familieleden en andere nauwe contacten nodig zijn. Pinworm is heel gemakkelijk verspreiden naar anderen in nauw contact met de besmette persoon.
Om herinfectie te voorkomen, moet toiletten dagelijks worden ontsmet, en kleding, beddengoed, handdoeken en pyjama moeten worden veranderd en dagelijks gewassen.
Als u een dosis van Vermox missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Vermox gebruiken.

Opslag


Store Vermox bij kamertemperatuur, tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Vermox buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: Mebendazole.

Heeft Vermox NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Vermox.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Vermox. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u bepaalde aandoeningen het gevolg zijn van worm infectie (bijv. hydatid ziekte)
als anderen in uw huis ook worm infectie.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Vermox. Echter geen specifieke interacties met Vermox bekend zijn op dit moment.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Als uw symptomen niet beter binnen 3 weken krijgen, of als ze erger worden, contact op met uw arts.
Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosis of gebruik voor langer dan voorgeschreven zonder met uw arts.
Pinworm infectie verspreidt zich gemakkelijk aan familieleden en nauwe contacten. Om herinfectie te voorkomen: Ontsmet toilet en verandering en wassen ondergoed, beddengoed, handdoeken, kleding en pyjama's dagelijks. Draag geen kleding, handdoeken of beddengoed schudden voor het wassen. Was uw handen met zeep vaak gedurende de dag, vooral voor het eten en na gebruik van het toilet. Maak geen krassen op het besmette gebied of plaats je vingers in je mond. Draag schoenen.
De hele huishouden moet worden behandeld als een individu in de huishouden maden. Raadpleeg uw arts voor meer informatie.
Sinds enkele dagen na de behandeling met Vermox, het reinigen van de slaapkamer vloer opzuigen of dweilen. Vermijd droog vegen, omdat het kan aanwakkeren stof.
Lab tests, met inbegrip van het volledige bloedbeeld en leverfunctie, kan worden uitgevoerd terwijl u Vermox gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Vermox moet worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger 2 jaar; veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Vermox schade kunnen toebrengen aan de foetus. Niet zwanger wordt terwijl u hem gebruikt. Als u denkt dat u zwanger bent, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Vermox bespreken terwijl je zwanger bent. Het is niet bekend of Vermox wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Vermox gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Diarree, maagpijn.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), koorts, rillingen, of aanhoudende keelpijn, heesheid, stuipen, gele verkleuring van de ogen of de huid .

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Vrij verkrijgbare alternatieven voor Vermox

Voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren, zijn er naast receptmedicijnen een aantal vrij verkrijgbare alternatieven. Deze omvatten kruiden, niet-farmaceutische oplossingen en veranderingen in levensstijl.

Kruidengeneesmiddelen zijn een populaire optie omdat ze vaak natuurlijker lijken en minder bijwerkingen hebben dan traditionele medicijnen. In veel gevallen is het medische effect echter niet wetenschappelijk bewezen.

Dergelijke middelen bevatten vaak extracten van ginseng, ginkgo biloba, maca of tribulus terrestris, die bekend staan om hun gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het is echter belangrijk om een gezondheidsdeskundige te raadplegen voordat je deze middelen gebruikt.

Niet-medicamenteuze benaderingen omvatten therapieën zoals acupunctuur of massage, die stress kunnen verminderen en de bloedstroom kunnen bevorderen, wat een positief effect kan hebben op de gezondheid.

Aanbevolen veranderingen in levensstijl zijn een gezond dieet, regelmatige lichaamsbeweging en het stoppen of minderen met alcohol en tabak.

Er kunnen dus vrij verkrijgbare maatregelen en behandelmethoden zijn die een aanvulling of alternatief zijn voor conventionele medicatie. Deze moeten echter altijd in overleg met een professional uit de gezondheidszorg worden uitgevoerd om de beste oplossing voor het individu te vinden.

Is het legaal om Vermox te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Vermox zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Dr. med. Marinela Adamescu, Allgemeinmedizinerin

Medisch - professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.