Is voor Seroflo een recept nodig?

 

Nee, in Nederland kunnen de pillen zoals Seroflo niet zonder recept worden gekocht. Het is belangrijk om te benadrukken dat de receptplicht voor deze pillen in NL er niet voor niets is. Het werkzame bestanddeel van dit medicijn kan onder bepaalde omstandigheden ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij patiënten met bepaalde reeds bestaande aandoeningen. Het is daarom essentieel dat een arts een grondige medische geschiedenis afneemt en mogelijke risicofactoren uitsluit voordat hij Seroflo voorschrijft.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Seroflo?

Het afslankmiddel Seroflo online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Seroflo is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Seroflo geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Brand Seroflo, prijs per verpakking

110.19 €

Generiek fluticasone salmeterol, prijs per verpakking

110.19 € (250mcg x 1 inhalators)

Brand Seroflo, prijs per inhalator

110.19 €

Generiek fluticasone salmeterol, prijs per inhalator

110.19 €

Indicaties


Seroflo inhalator wordt gebruikt voor lange-termijn preventie en behandeling van astma en chronische longziekten.

Instructies


Gebruik Seroflo Inhaler zoals voorgeschreven door uw arts. Controleer het etiket op het geneesmiddel voor de exacte dosering instructies.
Seroflo Inhaler wordt geleverd met een extra patient inlichtingenblad genoemd Medication Guide. Lees het zorgvuldig. Lees het nog eens elke keer krijg je Seroflo Inhaler bijgevuld. Heeft een spacer met Seroflo Inhaler niet te gebruiken.
Altijd klaar en gebruik dit apparaat in een level, vlakke positie.
Houd het apparaat in de ene hand en legt de duim van de andere hand op de duimgreep. Duw uw duim van u af zover mogelijk naar binnen totdat het mondstuk verschijnt en vastklikt.
Houd het apparaat op een vlakke, horizontale positie met het mondstuk naar u toe. Schuif de hendel van u zo ver mogelijk naar binnen totdat deze vastklikt.
Sluiten niet of kantelen van het apparaat, spelen met de hendel, of de hendel meer dan 1 keer. Dit kan vrijgeven of afval extra doses.
Houd het apparaat uit de buurt van uw mond en adem volledig uit. Adem niet in de inhalator. Zet het mondstuk aan uw lippen. Snel en diep in te ademen door het apparaat.
Verwijder het apparaat uit uw mond. Houd uw adem ongeveer 10 seconden of zo lang als comfortabel is. Adem vervolgens langzaam uit.
Sluit het apparaat. Plaats uw duim op de duim grip en schuif het terug naar u zo ver mogelijk naar binnen. Het apparaat zal klikt dicht en de hendel keert terug naar zijn oorspronkelijke positie.
Uw mond met water na het gebruik Seroflo Inhaler spoelen. DO de spoeling oplossing niet inslikken. Spit het spoelwater uit.
Als u gebruik maakt van andere geïnhaleerde geneesmiddelen, wacht een paar minuten tussen het gebruik Seroflo Inhaler en andere inhalatoren, tenzij anders voorgeschreven door uw arts.
Neem uw doses van Seroflo Inhaler ongeveer 12 uur, tenzij uw arts u anders adviseert.
Was nooit het mondstuk of een ander deel van de inhalator. Houd het apparaat droog. Slaan Seroflo Inhaler op een droge plaats.
Gooi Seroflo Inhaler weg 1 maand nadat u deze uit de folieverpakking te verwijderen, of na de dosis indicator leest "0", wat het eerst komt.
U kunt gemakkelijker ademen na de eerste dosis van Seroflo inhalator. Het kan echter 1 week of langer duren om de meest baat bij hebben.
Gebruik Seroflo Inhaler op een regelmatig schema om het meeste voordeel uit te halen. Met behulp Seroflo Inhaler op dezelfde tijden van de dag zal je helpen herinneren om het te gebruiken. Stop niet met het gebruik van Seroflo Inhaler, zelfs als u zich beter voelt, tenzij uw arts u vertelt om.

Opslag


Slaan Seroflo Inhaler bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C), op een droge plaats. Uit de buurt van directe warmte en zonlicht, vocht en licht. De inhalator is niet herbruikbaar en moet worden weggegooid 1 maand na verwijdering van het vocht-beschermende folie buitenverpakking zakje of nadat alle blaasjes zijn gebruikt, wat het eerst komt.

Meer Info


Actieve Ingrediënten: fluticason en Salmeterol

Seroflo Inhaler is een langwerkende corticosteroïden en bronchusverwijder combinatie. Het werkt door het verminderen van de ontsteking en de verbreding van de luchtwegen in de longen, waardoor je adem helpt gemakkelijker.

Heeft Seroflo Inhaler NIET als:
u allergisch bent voor elk ingrediënt in Seroflo Inhaler of voor melkeiwitten u met een astma-aanval (bijvoorbeeld plotselinge, ernstige ontstaan ​​of verergering van astma symptomen zoals pijn op de borst, hoesten, kortademigheid, piepende ademhaling) zijn
u gebruik maakt van een ander type langwerkende inhalatie luchtwegverwijder (bv. formoterol inhalatiepoeder, salmeterol inhalatiepoeder)
u neemt een azool antifungale (bijv. ketoconazol), bepaalde HIV-proteaseremmers (bijv. ritonavir), een macrolide antibioticum (bijv. claritromycine), nefazodon, of telithromycin
Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.
Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Seroflo Inhaler. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:
als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een monoamine oxidase remmer (MAO-remmers) (bijvoorbeeld fenelzine) of tricyclische antidepressiva (zoals amitriptyline), of als u een van deze geneesmiddelen heeft in de afgelopen 14 dagen
als u een hoge bloeddruk zure niveaus (bijv. ketoacidose) of een voorgeschiedenis van diabetes, glaucoom of verhoogde druk in het oog, hart problemen (bv., snelle of onregelmatige hartslag, hartproblemen bloedvat), hoge bloeddruk, problemen met het zenuwstelsel , problemen met de lever, een laag kaliumgehalte in het bloed, toevallen, problemen met de schildklier, of een bijnier tumor
als je met een COPD-flare-up, zijn onlangs naar een spoedeisende hulp geweest voor astma, een voorgeschiedenis van frequente hospitalisaties voor astma, of ooit een levensbedreigende astma-aanval had
als je een schimmelinfectie, bacteriële of parasitaire infectie, een virale infectie (bijvoorbeeld mazelen, waterpokken, gordelroos), herpes virus infectie van het oog, tuberculose (TB), een geschiedenis van een positieve tbc-huidtest, of problemen met het immuunsysteem , of als u onlangs een vaccinatie heeft gehad
als je zwakke botten (osteoporose) of risicofactoren voor osteoporose (bijv., een familiegeschiedenis van osteoporose, het gebruik van tabak, het gebruik van corticosteroïden of bepaalde inbeslagneming medicijnen op lange termijn, beperkte lichaamsbeweging, slechte voeding)
Sommige geneesmiddelen kunnen een wisselwerking met Seroflo Inhaler. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:
Diuretica (bijv. hydrochloorthiazide, furosemide) of langwerkende geïnhaleerde luchtwegverwijders (bijv. salmeterol inhalatiepoeder, formoterol inhalatiepoeder), omdat het risico van een lage concentratie kalium of onregelmatige hartslag kan worden verhoogd
Bèta-blokkers (bijv. propranolol), omdat ze kunnen Seroflo inhalator effectiviteit verminderen.
Azoolantimycotica (bijv. ketoconazol), catechol-O-methyltransferase (COMT)-remmers (bijv. entacapon), delavirdine, HIV-proteaseremmers (bijv. ritonavir), macrolide antibiotica (bijv. claritromycine), MAO-remmers (bijvoorbeeld fenelzine), nefazodon , kortwerkende beta-agonist luchtwegverwijders (bijv. salbutamol), telithromycine, of tricyclische antidepressiva (zoals amitriptyline), omdat zij het risico van Seroflo Inhaler 'bijwerkingen kunnen verhogen,

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen. Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Diarree, duizeligheid, hoofdpijn, milde spier-of botpijn, misselijkheid, nervositeit, irritatie van de keel, tremor, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van zulke ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong);

gedragsveranderingen;

wazig zicht of andere visie veranderingen;

pijn op de borst;

verstikking;

snelle of onregelmatige hartslag;

heesheid;

gevoelloosheid of tintelingen in de handen of voeten;

toevallen;

ernstige spierzwakte, krampen of spasmen;

ernstige of aanhoudende pijn in de botten;

ernstige of aanhoudende duizeligheid of hoofdpijn;

tekenen van infectie (bijv. koorts, koude rillingen, aanhoudende hoofdpijn / keelpijn, oorpijn, verhoogde slijmproductie of verandering in slijm kleur);

zwelling of beklemmend gevoel in de keel;

slaapproblemen;

ongewone vermoeidheid of zwakte;

vaginale geur of afscheiding;

gewichtstoename;

witte vlekken of blaasjes op de tong of mond;

verergering van astma symptomen (bijv. toegenomen piepende ademhaling, hoesten, pijn op de borst, kortademigheid).

Meer informatie

Seroflo Inhaler wordt alleen gebruikt door de patiënt voor wie het is voorgeschreven. Niet delen met andere mensen.

Waar kun je Seroflo kopen?

Seroflo zonder recept kun je nergens legaal en veilig kopen. Als je Seroflo wilt kopen met een recept, heb je in principe drie opties om uit te kiezen:

De plaatselijke apotheek in combinatie met een voorafgaand bezoek aan de arts, die een recept zal uitschrijven.

Een postorderapotheek, waar het recept per post of elektronisch naartoe wordt gestuurd voordat de apotheek de Seroflo naar je opstuurt.

Medische bemiddelingsplatforms. Hier kun je snel en discreet een online medisch consult aanvragen, dat bestaat uit een vragenlijst. Als de arts je aanvraag goedkeurt, stuurt hij het uitgeschreven recept onmiddellijk door naar een postorderapotheek. Je ontvangt de gewenste Seroflo binnen 24 - 48 uur. Medicatie, consult en verzending zijn bij de prijs inbegrepen.

Waar kan ik Seroflo kopen zonder recept?

Seroflo is in Nederland alleen op recept verkrijgbaar. Daarom is er geen legale manier om Seroflo zonder recept te verkrijgen. Er zijn echter praktische oplossingen om online een recept voor Seroflo te verkrijgen.

Patiënten kunnen Seroflo gemakkelijk en snel online bestellen via de platforms. Nadat u een medische vragenlijst hebt ingevuld, beoordeelt de behandelend arts uw individuele situatie. Als u geschikt bent voor de medicatie van uw voorkeur, zal hij of zij u een recept geven dat u kunt vullen bij een online apotheek of bij een lokale apotheek. Naast deze medicatie kun je op deze manier ook eenvoudig medicatie uit vele andere categorieën verkrijgen.

Dr. Viktor Simunovic, huisarts

Medisch en professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.