Singulair zonder recept? Over de pillen kopen

 

Voor Singulair heb je in Nederland een recept nodig. Om je pillen legaal en zonder recept te krijgen, kun je gebruik maken van behandeling op afstand. Onder bepaalde voorwaarden is zo'n online behandeling ook in NL mogelijk en kun je je medicijnen krijgen zonder persoonlijk bezoek aan een arts.

Hieronder lees je of je een recept nodig hebt voor Singulair, onder welke voorwaarden het mogelijk is om medicatie zonder recept te krijgen, welke risico's eraan verbonden zijn en waar je een behandeling op afstand kunt krijgen.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Singulair?

Het afslankmiddel Singulair online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Singulair is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Singulair geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Kan ik Singulair in Nederland kopen zonder recept?

Zoals uitgelegd in het vorige punt, is voor Singulair in NL een recept nodig - zowel in apotheken als bij online bestellen. Er is echter ook de mogelijkheid om het recept niet alleen online te kopen, maar ook volledig online op te stellen. De oplossing hiervoor is het online recept. Dit is een moderne methode om medicijnen voor de behandeling van astma te verkrijgen zonder dat je daarvoor naar een dokterspraktijk hoeft te gaan - vanuit je luie stoel.

Om online een recept voor Singulair te krijgen, moet je eerst een behandelingsvragenlijst invullen waarin je informatie geeft over je symptomen en medische geschiedenis. Deze informatie wordt vervolgens digitaal beoordeeld door een gespecialiseerde arts om te controleren of de door jou gekozen medicatie de juiste is voor jou.

Zodra de geregistreerde arts je behandelvragenlijst heeft goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt en ligt deze binnen de kortste keren in je brievenbus. Veel aanbieders adverteren met 24-uurs levering, wat betekent dat het zelfs mogelijk is om de medicatie die je nodig hebt in het weekend te krijgen.

Kan ik Singulair zonder recept kopen in Nederland?

Om Singulair middel zonder recept te verkrijgen, kan een behandeling op afstand worden gebruikt in NL. Dergelijke online behandelingen zijn sinds 2018 wettelijk toegestaan in NL. Er zijn echter wel enkele vereisten om je Singulair behandeling legaal en zonder recept te verkrijgen door middel van behandeling op afstand:

De online dienst moet bevoegd zijn om medische diensten te verlenen in de EU.

De voorschrijvende online artsen moeten geregistreerd zijn in de EU.

U gebruikt de online dienst uitsluitend voor uw eigen behandeling.

Persoonlijk arts-patiënt contact wordt ondersteund, maar niet volledig vervangen. Ga regelmatig op controle bij uw arts.

Je koopt je Singulair zonder recept nadat de online arts het heeft voorgeschreven.

U vult de vragenlijst voor medische behandeling naar waarheid in.

Brand Singulair, prijs per verpakking

199.74 €

Generiek Montelukast, prijs per verpakking

99.87 € (10mg x 30 pillen)

Brand Singulair, prijs per pil

6.66 €

Generiek Montelukast, prijs per pil

3.33 €

Indicaties


Singulair wordt gebruikt voor het voorkomen en langdurige behandeling van astma. Het wordt ook gebruikt bij bepaalde patiënten te verlichten loopneus veroorzaakt door allergieën en astma-aanvallen veroorzaakt door inspanning te voorkomen. Singulair is een leukotrieenreceptorantagonist. Het werkt door het blokkeren van een stof genaamd leukotriënen, die helpt om bepaalde astma en allergische symptomen te verminderen.

Instructies


Gebruik Singulair zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Singulair via de mond met of zonder voedsel.
Blijf Singulair gebruiken, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis.
Als u een dosis van Singulair, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Singulair gebruiken.

Opslag


Store Singulair op 77 graden F (25 graden C). Korte opslag bij temperaturen tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C) is toegestaan. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Singulair buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: Natriummontelukast.

Heeft Singulair NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Singulair.

Neem contact op met uw arts meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Singulair. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u leverproblemen heeft
als u een geschiedenis van psychische of stemmingswisselingen problemen, of suïcidale gedachten of handelingen.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Singulair. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Bepaalde anticonvulsiva (bijv. fenobarbital) of rifampin omdat doeltreffendheid Singulair kan dalen.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Singulair kan interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Singulair kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Singulair met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Singulair is een astma-aanval niet stoppen als men eenmaal begonnen. Zorg ervoor dat u altijd de juiste medicijnen (bijv. bronchusverwijder inhalers) mee te nemen in het geval van een astma-aanval.
Neem contact op met uw arts onmiddellijk als uw kortwerkende inhalator gebruik toeneemt of als het gebruik hoger is dan de 24-uurs maximale voorgeschreven door uw arts. Neem contact op met uw arts als uw astma verergert.
Niet in uw dosis verlagen of stoppen met het gebruik Singulair of andere astma medicijnen zonder eerst met uw arts.
Als uw astma is gevoelig voor aspirine of niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's) (bijvoorbeeld ibuprofen), blijven die geneesmiddelen te vermijden zoals voorgeschreven door uw arts.
Sommige patiënten die Singulair hebben mentale of stemmingswisselingen, inclusief suïcidale gedachten of acties ontwikkeld. Raadpleeg onmiddellijk uw arts als u symptomen zoals agitatie ervaren, agressie, vijandigheid, angst, depressie, vreemde dromen, slapeloosheid, slaapwandelen, tremor, hallucinaties, rusteloosheid, prikkelbaarheid, of van elke ongebruikelijke verandering in stemming of gedrag. Neem contact op met uw arts onmiddellijk als een tekenen van suïcidale gedachten of acties plaatsvinden.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts meteen. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Singulair bespreken terwijl je zwanger bent. Het is niet bekend of Singulair wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Singulair gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Hoesten, duizeligheid, hoofdpijn, indigestie, misselijkheid, maagklachten of pijn, verstopte neus, vermoeidheid, slaapproblemen; zwakte.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), agressief gedrag, agitatie, pijn op de borst, donkere urine, koorts, griepachtige symptomen, hallucinaties , onregelmatige hartslag, geestelijke of stemmingswisselingen, nieuwe of verergerde piepende ademhaling of andere ademhalingsproblemen, gevoelloosheid of tintelingen in de handen of voeten, stuipen, ernstige of aanhoudende maagpijn, ernstige sinus ontsteking, suïcidale gedachten of handelingen, zwelling, tremor, ongewone blauwe plekken of bloeden; bovenste luchtweginfectie, geelverkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Is het legaal om Singulair te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Singulair zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Dr. Viktor Simunovic, huisarts

Medisch en professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.