Proscar is nooit zonder recept verkrijgbaar. Online of ter plaatse

 

Voor Proscar heb je in Nederland een recept nodig. Om je pillen legaal en zonder recept te krijgen, kun je gebruik maken van behandeling op afstand. Onder bepaalde voorwaarden is zo'n online behandeling ook in NL mogelijk en kun je je medicijnen krijgen zonder persoonlijk bezoek aan een arts.

Hieronder lees je of je een recept nodig hebt voor Proscar, onder welke voorwaarden het mogelijk is om medicatie zonder recept te krijgen, welke risico's eraan verbonden zijn en waar je een behandeling op afstand kunt krijgen.

Proscar zonder recept via online apotheek

Op online platforms kun je een geschikt geneesmiddel zoals Proscar verkrijgen. Vul een medische vragenlijst in die inzicht geeft in je gezondheidstoestand en start een online consult. De behandelende arts controleert je gegevens en schrijft, indien nodig, je recept online uit. Anders zal hij een alternatief aanbevelen.

Je wordt via je patiëntenaccount op de hoogte gebracht van verdere vragen. Zodra het consult is afgerond en de behandelend arts een recept voor je behandeling heeft uitgeschreven, wordt je medicatie - discreet verpakt - afgeleverd op het adres van je keuze.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt je medicatie naar het adres van jouw keuze gestuurd, discreet verpakt en gratis.

Behandeling aanvragen

Brand Proscar, prijs per verpakking

54.28 €

Generiek Finasteride, prijs per verpakking

54.28 € (5mg x 30 pillen)

Brand Proscar, prijs per pil

1.81 €

Generiek Finasteride, prijs per pil

1.81 €

Indicaties


Proscar wordt gebruikt voor de behandeling van urine-problemen veroorzaakt door een vergrote prostaat (benigne prostaathyperplasie, BPH). Het wordt ook gebruikt om het risico van een operatie nodig om BPH te behandelen te verlagen. Het kan worden gebruikt met een ander geneesmiddel (doxazosine) om het risico van BPH verergering te verlagen. Proscar is een soort steroïde reductase remmer. Het werkt door de hoeveelheid van het hormoon dihydrotestosteron (DHT) in het lichaam. Dit maakt de prostaat kleiner, wat helpt om urine-problemen te verlichten.

Instructies


Gebruik Proscar zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Proscar via de mond met of zonder voedsel.
Blijf Proscar te nemen, zelfs als u zich goed voelt. Gebruik geen dosis te missen.
Met behulp van Proscar op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen herinneren aan te geven.
Als u een dosis van Proscar, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses nemen tegelijk

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Proscar gebruiken.

Opslag


WINKEL Proscar bij kamertemperatuur onder 86 graden F (30 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Proscar buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: Finasteride.

Heeft Proscar NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Proscar zijn
de patiënt is een vrouw of een kind.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Proscar. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een vernauwing of verstopping in de urinewegen, prostaat kanker, zenuw-of spierproblemen van de blaas, een blaasontsteking, ernstige problemen met urineren, of als u niet kunt plassen zijn
als u een voorgeschiedenis van verhoogde serum prostaat-specifiek antigeen (PSA), abnormale leverfunctietesten, of leverproblemen.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Proscar. Echter geen specifieke interacties met Proscar bekend zijn op dit moment. Vraag uw zorgverstrekker als Proscar kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Proscar kunnen slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Proscar met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Proscar kan duizeligheid, duizeligheid of flauwvallen, alcohol, kan warm weer, de uitoefening of koorts deze effecten. Om te voorkomen dat ze gaan zitten of staan ​​traag, vooral in de ochtend. Ga zitten of liggen bij het eerste teken van een van deze effecten.
Proscar kan het risico van bepaalde aangeboren afwijkingen te verhogen, met inbegrip van abnormale vorming van de geslachtsorganen bij mannelijke foetussen. Proscar is gecoat om contact te voorkomen met finasteride, terwijl de behandeling onbeschadigd tabletten. De coating is niet effectief als de tabletten beschadigd, gebroken of geplet. Vrouwen die zwanger zijn of zwanger kunnen worden moeten contact met beschadigde, gebroken of geplette tabletten te vermijden. In geval van contact, vertel uw arts onmiddellijk.
Proscar kan interfereren met bepaalde lab tests, waaronder PSA-tests. Zorg ervoor dat uw arts en laboratorium personeel weet dat u rekening Proscar.
Proscar is voor gebruik door mannen en mag niet worden gebruikt door vrouwen of kinderen.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Verminderde seksuele wens of het vermogen.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), borstvergroting, knobbels, pijn of gevoeligheid, tepel, pijn aan de testis.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Is het legaal om Proscar te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Proscar zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Waar kan ik Proscar kopen zonder recept?

Proscar is in Nederland alleen op recept verkrijgbaar. Daarom is er geen legale manier om Proscar zonder recept te verkrijgen. Er zijn echter praktische oplossingen om online een recept voor Proscar te verkrijgen.

Patiënten kunnen Proscar gemakkelijk en snel online bestellen via de platforms. Nadat u een medische vragenlijst hebt ingevuld, beoordeelt de behandelend arts uw individuele situatie. Als u geschikt bent voor de medicatie van uw voorkeur, zal hij of zij u een recept geven dat u kunt vullen bij een online apotheek of bij een lokale apotheek. Naast deze medicatie kun je op deze manier ook eenvoudig medicatie uit vele andere categorieën verkrijgen.

Waarom is het nog steeds mogelijk om online Proscar te kopen zonder recept?

Als je online een aanbieder tegenkomt die Proscar of andere pillen zonder recept aanbiedt, kun je er zeker van zijn dat het om een dubieuze en mogelijk gevaarlijke aanbieder gaat. Gelukkig zijn de aangeboden producten placebo's die geen werkzame bestanddelen bevatten. Een eventueel effect is dan alleen denkbeeldig. In ergere gevallen zijn het namaakpreparaten die gevaarlijke ingrediënten bevatten en een aanzienlijk risico voor de gezondheid kunnen vormen. Als je gezondheidsschade oploopt na het innemen van dergelijke preparaten, heb je geen enkele verzekeringsaanspraak. We raden daarom sterk af om ze te kopen en in te nemen.

Bovendien is de aankoop en verkoop van Proscar illegaal en strafbaar. Iedereen die Proscar zonder recept bestelt bij een van deze dubieuze online verkopers kan in geval van twijfel worden vervolgd. Iedereen die zonder recept pillen uit een ander land haalt, begaat een administratieve overtreding en moet mogelijk een boete betalen.

Het risico op het plegen van een strafbaar feit of het schaden van je eigen gezondheid is daarom relatief hoog wanneer je Proscar koopt zonder recept. Het is beter om er zeker van te zijn dat je preparaat een legale en veilige seksuele verbeteraar is door een recept van een arts te halen. Dankzij bemiddelingsplatforms kan dit nu discreet, snel en gemakkelijk worden gedaan, zodat Proscar kopen met een recept geen onaangename ervaring voor je wordt.

Proscar voorschrijven en verzenden via online apotheken?

Als u op zoek bent naar een eerste of vervolgbehandeling of regelmatig medicijnen moet slikken, kunnen online apotheken u helpen - eenvoudig en zonder persoonlijk advies.

Start een online consultatie door een medische vragenlijst in te vullen en uw behandelingsbehoeften kenbaar te maken.

Een bevoegde arts zal uw informatie beoordelen en een geschikte behandeling aanbevelen.

Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt Proscar discreet verpakt en gratis verzonden naar het adres van uw keuze.

Dr. Viktor Simunovic, huisarts

Medisch en professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.