Kan ik Florinef krijgen zonder recept?

 

Nee, in Nederland kunnen de pillen zoals Florinef niet zonder recept worden gekocht. Het is belangrijk om te benadrukken dat de receptplicht voor deze pillen in NL er niet voor niets is. Het werkzame bestanddeel van dit medicijn kan onder bepaalde omstandigheden ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij patiënten met bepaalde reeds bestaande aandoeningen. Het is daarom essentieel dat een arts een grondige medische geschiedenis afneemt en mogelijke risicofactoren uitsluit voordat hij Florinef voorschrijft.

Florinef zonder recept via online apotheek

Op online platforms kun je een geschikt geneesmiddel zoals Florinef verkrijgen. Vul een medische vragenlijst in die inzicht geeft in je gezondheidstoestand en start een online consult. De behandelende arts controleert je gegevens en schrijft, indien nodig, je recept online uit. Anders zal hij een alternatief aanbevelen.

Je wordt via je patiëntenaccount op de hoogte gebracht van verdere vragen. Zodra het consult is afgerond en de behandelend arts een recept voor je behandeling heeft uitgeschreven, wordt je medicatie - discreet verpakt - afgeleverd op het adres van je keuze.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Florinef?

Het afslankmiddel Florinef online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Florinef is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Florinef geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt je medicatie naar het adres van jouw keuze gestuurd, discreet verpakt en gratis.

Behandeling aanvragen

Kan ik Florinef in Nederland kopen zonder recept?

Zoals uitgelegd in het vorige punt, is voor Florinef in NL een recept nodig - zowel in apotheken als bij online bestellen. Er is echter ook de mogelijkheid om het recept niet alleen online te kopen, maar ook volledig online op te stellen. De oplossing hiervoor is het online recept. Dit is een moderne methode om medicijnen voor de behandeling van astma te verkrijgen zonder dat je daarvoor naar een dokterspraktijk hoeft te gaan - vanuit je luie stoel.

Om online een recept voor Florinef te krijgen, moet je eerst een behandelingsvragenlijst invullen waarin je informatie geeft over je symptomen en medische geschiedenis. Deze informatie wordt vervolgens digitaal beoordeeld door een gespecialiseerde arts om te controleren of de door jou gekozen medicatie de juiste is voor jou.

Zodra de geregistreerde arts je behandelvragenlijst heeft goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt en ligt deze binnen de kortste keren in je brievenbus. Veel aanbieders adverteren met 24-uurs levering, wat betekent dat het zelfs mogelijk is om de medicatie die je nodig hebt in het weekend te krijgen.

Brand Florinef, prijs per verpakking

50.44 €

Generiek Fludrocortisone, prijs per verpakking

50.44 € (0.1mg x 30 pillen)

Brand Florinef, prijs per pil

1.68 €

Generiek Fludrocortisone, prijs per pil

1.68 €

Indicaties


Florinef wordt gebruikt voor de behandeling van bijnierschorsinsufficiëntie bij de ziekte van Addison en voor de behandeling van zout verliezen adrenogenitaal syndroom. Florinef is een corticosteroïd. Het werkt door het veroorzaken van de nieren om natrium te behouden en als een vervanging voor cortisone wanneer het lichaam niet voldoende.

Instructies


Gebruik Florinef zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Florinef via de mond met of zonder voedsel. Als maagproblemen optreedt, nemen met voedsel te verminderen maag irritatie.
Niet plotseling stoppen met het innemen Florinef. U kan een verhoogd risico op bijwerkingen. Als u Florinef stoppen of een nieuw medicijn, zal uw arts geleidelijk uw dosis.
Als u een dosis van Florinef missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Florinef gebruiken.

Opslag


Store Florinef bij kamertemperatuur, tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Florinef buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: Fludrocortison.

Heeft Florinef NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Florinef zijn
heb je een systemische schimmelinfectie
u zijn gepland om een ​​pokken vaccinatie.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Florinef. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als je zijn gepland voor een vaccinatie met een levend virus vaccin (bijv. pokken)
als u een voorgeschiedenis van een traag werkende schildklier, lever-of nierproblemen, hartproblemen of een hartaanval, bloeden problemen, diabetes, hoge bloeddruk, ontsteking van de slokdarm, maag problemen (bv. ulcera), darm verstopping of andere darmproblemen ( bijvoorbeeld, colitis ulcerosa), recente darm chirurgie, myasthenia gravis, geestelijke of stemmingswisselingen problemen (bv. depressie)
Als u mazelen, waterpokken, herpes infectie van het oog, of een ander type van bacteriële, schimmel, parasitaire of virale infectie
als u onlangs tuberculose (tbc) of een positieve huidtest voor tuberculose hebben gehad.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Florinef. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Anabole steroïden (bijv. oxymetholone) of aprepitant, omdat zij het risico van Florinef's bijwerkingen kunnen verhogen,
Barbituraten (bijv. fenobarbital), carbamazepine, oestrogenen, hydantoïnes (bijvoorbeeld fenytoïne) of rifampin omdat doeltreffendheid Florinef kan dalen
Amfotericine B, azol antimycotica (bijv. ketoconazol), claritromycine, digoxine, lus diuretica (bijv. furosemide), steroïde contraceptiva (bv. desogestrel), thiazide diuretica (bijv. hydrochloorthiazide) of troleandomycine omdat bijwerkingen, zoals zwakte, verwardheid , spierpijn, onregelmatige hartslag, pijn in de gewrichten, of een lage bloedsuikerspiegel, kan optreden
Methotrexaat of ritodrine omdat doeltreffendheid Florinef kunnen verhogen
Hydantoïnen (bijvoorbeeld fenytoïne), levende vaccins of pokkenvaccin omdat de effectiviteit van deze geneesmiddelen kunnen worden verlaagd
Anticoagulantia (bijv. warfarine) of aspirine omdat de doeltreffendheid ervan kan worden verminderd en het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd Florinef.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Florinef kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Florinef kan duizeligheid veroorzaken. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Florinef met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Florinef kan het vermogen van uw lichaam om infecties te bestrijden verminderen. Vermijd contact met mensen die verkoudheid of infecties hebben. Vertel uw arts als u tekenen van infectie zoals koorts, keelpijn, huiduitslag, of koude rillingen.
Als je waterpokken, gordelroos, of mazelen niet hebben gehad, vermijd contact met iedereen die dat doet. Vertel het uw arts meteen als u bent blootgesteld aan iedereen die deze infecties.
Carry een ID-kaart te allen tijde dat zegt dat je Florinef nemen.
Vertel uw arts of tandarts dat u Florinef voordat u een medische of tandheelkundige zorg, spoedeisende behandelingen of chirurgische ingreep.
Langdurig gebruik kan cataract, glaucoom, en ooginfecties veroorzaken. Neem contact op met uw arts meteen als u ongewone veranderingen in uw visie te ontwikkelen.
Florinef kan een verhoging van de bloeddruk, zout-en waterretentie, en calcium en kalium veroorzaken. Praat met uw arts om te zien of je nodig hebt om de hoeveelheid zout in uw dieet te verlagen of een calcium-of vitamine D-supplement.
Heeft een levend vaccin (bijvoorbeeld mazelen, bof) ontvangen terwijl u Florinef. Praat met uw arts voordat u enig vaccin.
Diabetes patiënten - Florinef kan uw bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Check bloedsuikerspiegel voet. Vraag uw arts voordat u de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Lab tests, met inbegrip van bloed elektrolyten, calciumgehalte in het bloed, de bloeddruk, en visie tests kunnen worden uitgevoerd terwijl u Florinef gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik Florinef bij kinderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten ervan.
Corticosteroïden kunnen groeisnelheid beïnvloeden bij kinderen en tieners in sommige gevallen. Zij kan het nodig regelmatige groei controles, terwijl ze gebruik maken van Florinef.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Florinef bespreken terwijl je zwanger bent. Florinef wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven tijdens het gebruik van Florinef, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Slaapproblemen, duizeligheid of licht in, hoofdpijn, toegenomen eetlust, verhoogde transpiratie, indigestie, nervositeit.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), zwarte, teerachtige ontlasting, veranderingen in de menstruatie, pijn op de borst, pijn aan de ogen of verhoogde druk in het oog, koorts, rillingen, of keelpijn, gewrichts-of botpijn, stemming of mentale veranderingen (bv. depressie), spierpijn of spierzwakte, stuipen, ernstige of aanhoudende hoofdpijn, ernstige of aanhoudende misselijkheid of braken, buikpijn of een opgeblazen gevoel; zwelling van de voeten of benen, slaapproblemen, ongewone gewichtstoename of-verlies, verandering van gezichtsvermogen, braken materiaal dat lijkt op koffiedik.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Waar kan ik Florinef kopen zonder recept?

Florinef is in Nederland alleen op recept verkrijgbaar. Daarom is er geen legale manier om Florinef zonder recept te verkrijgen. Er zijn echter praktische oplossingen om online een recept voor Florinef te verkrijgen.

Patiënten kunnen Florinef gemakkelijk en snel online bestellen via de platforms. Nadat u een medische vragenlijst hebt ingevuld, beoordeelt de behandelend arts uw individuele situatie. Als u geschikt bent voor de medicatie van uw voorkeur, zal hij of zij u een recept geven dat u kunt vullen bij een online apotheek of bij een lokale apotheek. Naast deze medicatie kun je op deze manier ook eenvoudig medicatie uit vele andere categorieën verkrijgen.

Dr. med. Marinela Adamescu, Allgemeinmedizinerin

Medisch - professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.