Ethionamide zonder recept? Over de pillen kopen

 

Voor Ethionamide heb je in Nederland een recept nodig. Om je pillen legaal en zonder recept te krijgen, kun je gebruik maken van behandeling op afstand. Onder bepaalde voorwaarden is zo'n online behandeling ook in NL mogelijk en kun je je medicijnen krijgen zonder persoonlijk bezoek aan een arts.

Hieronder lees je of je een recept nodig hebt voor Ethionamide, onder welke voorwaarden het mogelijk is om medicatie zonder recept te krijgen, welke risico's eraan verbonden zijn en waar je een behandeling op afstand kunt krijgen.

Ethionamide zonder recept via online apotheek

Op online platforms kun je een geschikt geneesmiddel zoals Ethionamide verkrijgen. Vul een medische vragenlijst in die inzicht geeft in je gezondheidstoestand en start een online consult. De behandelende arts controleert je gegevens en schrijft, indien nodig, je recept online uit. Anders zal hij een alternatief aanbevelen.

Je wordt via je patiëntenaccount op de hoogte gebracht van verdere vragen. Zodra het consult is afgerond en de behandelend arts een recept voor je behandeling heeft uitgeschreven, wordt je medicatie - discreet verpakt - afgeleverd op het adres van je keuze.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Brand Ethionamide, prijs per verpakking

73.50 €

Generiek Ethionamide, prijs per verpakking

36.75 € (250mg x 10 pillen)

Brand Ethionamide, prijs per pil

7.36 €

Generiek Ethionamide, prijs per pil

3.68 €

Indicaties


Ethionamide wordt gebruikt om tuberculose (TB) te behandelen. Ethionamide is een antibioticum. Het voorkomt de groei van bacteriën in het lichaam.

Instructies


Neem Ethionamide precies zoals voorgeschreven door uw arts.

Niet de medicijnen die in grotere hoeveelheden, of neem voor meer dan de aanbevolen door uw arts. Volg de aanwijzingen op uw recept label.
Neem elke dosis met een vol glas (8 ounces) van water.
Ethionamide kan worden ingenomen met of zonder voedsel. Inname Ethionamide met voedsel kan maagklachten afnemen.
Neem alle van de Ethionamide die is voorgeschreven voor u, zelfs als je begint te voelen beter. Uw symptomen kunnen beginnen te verbeteren voordat de infectie volledig is behandeld.
Mis geen enkele dosis van Ethionamide niet missen. Als u een dosis van Ethionamide missen, gebruik deze dan in zodra u het zich herinnert. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Gebruik geen 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Ethionamide gebruiken.

Opslag


Store Ethionamide bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Ethionamide buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Heeft Ethionamide NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Ethionamide zijn
u een ernstige leverziekte.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Ethionamide. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u diabetes, leverproblemen, of problemen met het gezichtsvermogen.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Ethionamide. Echter geen specifieke interacties met Ethionamide bekend zijn op dit moment.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Ethionamide kan duizeligheid, duizeligheid of flauwvallen. Alcohol, kan warm weer, de uitoefening en koorts deze effecten. Om te voorkomen dat ze gaan zitten of staan ​​traag, vooral in de ochtend. Ook zitten of liggen bij de eerste tekenen van duizeligheid, duizeligheid of zwakte.
Vermijd het drinken van alcohol of andere geneesmiddelen die sufheid (bijvoorbeeld, sedativa, tranquillizers) veroorzaken terwijl u Ethionamide. Ethionamide zal toevoegen aan de gevolgen van alcohol en andere depressiva. Vraag uw apotheker als u vragen hebt over welke geneesmiddelen worden depressiva.
Ethionamide kunnen verhoogde gevoeligheid voor de zon. Vermijd blootstelling aan de zon, zonnehemels, of het looien cabines tot u weet hoe u reageert op Ethionamide. Gebruik een zonnecrème of beschermende kleding dragen als je buiten moet voor een langere periode.
Ethionamide is alleen effectief tegen bacteriën. Het is niet effectief voor de behandeling van virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid).
Het is belangrijk Ethionamide voor het volledige verloop van de behandeling. Als dit niet de doeltreffendheid van Ethionamide verminderen en het risico dat de bacteriën niet langer gevoelig Ethionamide en zal niet in staat deze of bepaalde andere antibiotica worden behandeld in de toekomst toenemen.
U kan nodig zijn om een ​​vitamine B supplement te nemen tijdens het gebruik van Ethionamide.
Diabetes patiënten - Ethionamide kan uw bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Check bloedsuikerspiegel nauw en vraag uw arts voordat u de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Lab tests, met inbegrip van bloed suiker, schildklier functie testen, leverfunctietesten, en visie tests kunnen worden uitgevoerd om te controleren of uw voortgang te controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Ethionamide mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger 12 jaar. De veiligheid en werkzaamheid in deze leeftijdsgroep niet zijn bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, te bespreken met uw arts de voordelen en risico's van het gebruik van Ethionamide tijdens de zwangerschap. Het is onbekend of Ethionamide wordt uitgescheiden in de moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u gebruik maakt van Ethionamide, contact op met uw arts of apotheker om de risico's voor uw baby te bespreken.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Diarree, duizeligheid, slaperigheid, hoofdpijn, verhoogde speekselvloed, verlies van eetlust, metaalachtige smaak, zweertjes in de mond, misselijkheid, rusteloosheid, maagpijn, braken, gewichtsverlies.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), verandering in de betekenis van geur, depressie, gemakkelijk blauwe plekken of bloeden, een lage bloedsuikerspiegel (bijv. verhoogde hartslag , hoofdpijn, koude rillingen, zweten, tremor, meer honger, veranderingen in het gezichtsvermogen, nervositeit, zwakte, duizeligheid, slaperigheid, flauwvallen), tintelingen van de handen of voeten; visie veranderingen (bijvoorbeeld, verlies van het gezichtsvermogen), gele verkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Vrij verkrijgbare alternatieven voor Ethionamide

Voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren, zijn er naast receptmedicijnen een aantal vrij verkrijgbare alternatieven. Deze omvatten kruiden, niet-farmaceutische oplossingen en veranderingen in levensstijl.

Kruidengeneesmiddelen zijn een populaire optie omdat ze vaak natuurlijker lijken en minder bijwerkingen hebben dan traditionele medicijnen. In veel gevallen is het medische effect echter niet wetenschappelijk bewezen.

Dergelijke middelen bevatten vaak extracten van ginseng, ginkgo biloba, maca of tribulus terrestris, die bekend staan om hun gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het is echter belangrijk om een gezondheidsdeskundige te raadplegen voordat je deze middelen gebruikt.

Niet-medicamenteuze benaderingen omvatten therapieën zoals acupunctuur of massage, die stress kunnen verminderen en de bloedstroom kunnen bevorderen, wat een positief effect kan hebben op de gezondheid.

Aanbevolen veranderingen in levensstijl zijn een gezond dieet, regelmatige lichaamsbeweging en het stoppen of minderen met alcohol en tabak.

Er kunnen dus vrij verkrijgbare maatregelen en behandelmethoden zijn die een aanvulling of alternatief zijn voor conventionele medicatie. Deze moeten echter altijd in overleg met een professional uit de gezondheidszorg worden uitgevoerd om de beste oplossing voor het individu te vinden.

Waar kun je Ethionamide kopen?

Ethionamide zonder recept kun je nergens legaal en veilig kopen. Als je Ethionamide wilt kopen met een recept, heb je in principe drie opties om uit te kiezen:

De plaatselijke apotheek in combinatie met een voorafgaand bezoek aan de arts, die een recept zal uitschrijven.

Een postorderapotheek, waar het recept per post of elektronisch naartoe wordt gestuurd voordat de apotheek de Ethionamide naar je opstuurt.

Medische bemiddelingsplatforms. Hier kun je snel en discreet een online medisch consult aanvragen, dat bestaat uit een vragenlijst. Als de arts je aanvraag goedkeurt, stuurt hij het uitgeschreven recept onmiddellijk door naar een postorderapotheek. Je ontvangt de gewenste Ethionamide binnen 24 - 48 uur. Medicatie, consult en verzending zijn bij de prijs inbegrepen.

Dr. Viktor Simunovic, huisarts

Medisch en professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.