Alles wat je moet weten over Epivir-HBV zonder recept

 

Voor Epivir-HBV heb je in Nederland een recept nodig. Om je pillen legaal en zonder recept te krijgen, kun je gebruik maken van behandeling op afstand. Onder bepaalde voorwaarden is zo'n online behandeling ook in NL mogelijk en kun je je medicijnen krijgen zonder persoonlijk bezoek aan een arts.

Hieronder lees je of je een recept nodig hebt voor Epivir-HBV, onder welke voorwaarden het mogelijk is om medicatie zonder recept te krijgen, welke risico's eraan verbonden zijn en waar je een behandeling op afstand kunt krijgen.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Epivir-HBV?

Het afslankmiddel Epivir-HBV online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Epivir-HBV is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Epivir-HBV geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt je medicatie naar het adres van jouw keuze gestuurd, discreet verpakt en gratis.

Behandeling aanvragen

Kan ik Epivir-HBV zonder recept kopen in Nederland?

Om Epivir-HBV middel zonder recept te verkrijgen, kan een behandeling op afstand worden gebruikt in NL. Dergelijke online behandelingen zijn sinds 2018 wettelijk toegestaan in NL. Er zijn echter wel enkele vereisten om je Epivir-HBV behandeling legaal en zonder recept te verkrijgen door middel van behandeling op afstand:

De online dienst moet bevoegd zijn om medische diensten te verlenen in de EU.

De voorschrijvende online artsen moeten geregistreerd zijn in de EU.

U gebruikt de online dienst uitsluitend voor uw eigen behandeling.

Persoonlijk arts-patiënt contact wordt ondersteund, maar niet volledig vervangen. Ga regelmatig op controle bij uw arts.

Je koopt je Epivir-HBV zonder recept nadat de online arts het heeft voorgeschreven.

U vult de vragenlijst voor medische behandeling naar waarheid in.

Brand Epivir-HBV, prijs per verpakking

113.38 €

Generiek Lamivudine, prijs per verpakking

56.69 € (150mg x 30 pillen)

Brand Epivir-HBV, prijs per pil

3.78 €

Generiek Lamivudine, prijs per pil

1.89 €

Indicaties


Epivir-HBV is een nucleoside analoog. Het werkt door het verminderen van de hoeveelheid hepatitis B virus in het lichaam door het blokkeren van het vermogen van het virus te vermenigvuldigen en infecteren nieuwe levercellen.

Instructies


Gebruik Epivir-HBV zoals voorgeschreven door uw arts. Controleer het etiket op het geneesmiddel voor de exacte dosering instructies.
Een extra bijsluiter is beschikbaar met Epivir-HBV. Praat met uw apotheker als u vragen hebt over deze informatie.
Neem Epivir-HBV via de mond met of zonder voedsel.
Blijf Epivir-HBV, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis.
Het is belangrijk dat elke doses Epivir-HBV niet te missen. Epivir-HBV op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen herinneren aan te geven.
Als u een dosis van Epivir-HBV, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het binnen 2 uur uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Epivir-HBV gebruiken.

Dosering


Neem precies zoals voorgeschreven door uw Health Provider.

Opslag


Bewaar de tabletten bij kamertemperatuur 77 graden F (25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Korte opslag 59-86 graden F (15-30 ° C) is toegestaan. Bewaar de drank bij kamertemperatuur 68-77 graden F (20 tot 25 graden C). Canadese product: Bewaar de tabletten tussen 36 en 86 graden F (2 en 30 graden C). Bewaar de drank tussen 59-77 graden F (15-25 graden C). Bewaar alle geneesmiddelen uit de buurt van kinderen en huisdieren.

Heeft Epivir-HBV NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Epivir-HBV zijn
je hiv-infectie, abnormale leverfunctietesten, ernstige leverproblemen of melkzuuracidose
u neemt zalcitabine of een ander geneesmiddel met lamivudine

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Epivir-HBV. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u spierproblemen, zwelling van de alvleesklier hebben, abnormale bloedbeeld, lever-of nierproblemen, diabetes, of een zenuwaandoening

Sommige geneesmiddelen kunnen een wisselwerking met Epivir-HBV. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Trimethoprim / sulfamethoxazol omdat het het risico van Epivir-HBV bijwerkingen toenemen
Zalcitabine omdat doeltreffendheid Epivir HBV kan dalen

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Epivir-HBV kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze voor you.Epivir-HBV kunnen slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Epivir-HBV met de nodige voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Uw arts zal u adviseren en het testen op HIV infectie (het virus dat aids veroorzaakt) te bieden voor de behandeling met Epivir-HBV en periodiek tijdens de behandeling. Je moet geen rekening Epivir-HBV als je HIV-infectie. Als u zowel het hepatitis B-virus en HIV, zorg ervoor dat uw arts weet dat je beide infecties. Als u voorgeschreven lamivudine, moet u alleen gebruik maken van de geneeskunde, dat is voor de behandeling van HIV (Epivir). De lagere dosering van lamivudine in Epivir-HBV kan de hiv-infectie moeilijker te behandelen te maken.
Epivir-HBV is geen behandeling voor hepatitis B-virus infectie. Het is onbekend of Epivir HBV vermindert het risico van leverkanker of cirrose die kan worden veroorzaakt door het hepatitis B-virus. Sommige patiënten ontwikkelden hepatitis B virus dat resistent is tegen Epivir-HBV. Deze patiënten hadden minder voordeel van Epivir-HBV en een aantal ervaren verergering van hepatitis na de resistente virus verscheen.
Uw arts zal lab tests uit te voeren voor een aantal maanden na het stoppen met Epivir-HBV. Sommige patiënten hadden verergering hepatitis B virus na het stoppen van het gebruik van Epivir-HBV. Vertel uw arts over alle nieuwe of ongebruikelijke verschijnselen die u na het stoppen van de behandeling.
Epivir-HBV is niet aangetoond dat het risico op overdracht van hepatitis B aan andere mensen via seksueel contact of besmet bloed vermindert. Gebruik barrière vormen van anticonceptie (bijv. condooms) als je besmet zijn met het hepatitis B-virus.
Diabetes patiënten - Epivir-HBV bevat sucrose en kan invloed op de bloedsuikerspiegel. Check bloedsuikerspiegel voet. Vraag uw arts voordat u de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Lab tests, waaronder lever-en nierfunctie tests kunnen worden uitgevoerd terwijl u Epivir-HBV gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van Epivir-HBV bij kinderen met een voorgeschiedenis van zwelling van de alvleesklier. Epivir-HBV mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger dan 2 jaar oud is, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u denkt dat u zwanger bent, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Epivir-HBV bespreken terwijl je zwanger bent. Epivir-HBV wordt aangetroffen in moedermelk. Geen borstvoeding geven tijdens het gebruik Epivir-HBV.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen. Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Veranderingen in lichaamsvet, rillingen, hoesten, verminderde eetlust, diarree, slaapproblemen, duizeligheid, oor, neus en keel infecties, algemene lichamelijke ongemakken, hoofdpijn, indigestie, gewrichtspijn, spierpijn, misselijkheid, sinus drainage, keelpijn, maag ongemak, vermoeidheid.

Raadpleeg een arts meteen als een van zulke ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), donkere urine, depressie (mentale of stemmingswisselingen), vergrote maag, verhoogde hartslag, gevoelloosheid of tintelingen in de armen of benen; aanhoudende keelpijn, koude rillingen, of koorts, ernstige spier-of gewrichtspijn, maag tederheid of pijn, ongewone bloeden of blauwe plekken, ongewone zwakte of uitputting, braken, geelverkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Waar kun je Epivir-HBV kopen?

Epivir-HBV zonder recept kun je nergens legaal en veilig kopen. Als je Epivir-HBV wilt kopen met een recept, heb je in principe drie opties om uit te kiezen:

De plaatselijke apotheek in combinatie met een voorafgaand bezoek aan de arts, die een recept zal uitschrijven.

Een postorderapotheek, waar het recept per post of elektronisch naartoe wordt gestuurd voordat de apotheek de Epivir-HBV naar je opstuurt.

Medische bemiddelingsplatforms. Hier kun je snel en discreet een online medisch consult aanvragen, dat bestaat uit een vragenlijst. Als de arts je aanvraag goedkeurt, stuurt hij het uitgeschreven recept onmiddellijk door naar een postorderapotheek. Je ontvangt de gewenste Epivir-HBV binnen 24 - 48 uur. Medicatie, consult en verzending zijn bij de prijs inbegrepen.

Epivir-HBV voorschrijven en verzenden via online apotheken?

Als u op zoek bent naar een eerste of vervolgbehandeling of regelmatig medicijnen moet slikken, kunnen online apotheken u helpen - eenvoudig en zonder persoonlijk advies.

Start een online consultatie door een medische vragenlijst in te vullen en uw behandelingsbehoeften kenbaar te maken.

Een bevoegde arts zal uw informatie beoordelen en een geschikte behandeling aanbevelen.

Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt Epivir-HBV discreet verpakt en gratis verzonden naar het adres van uw keuze.

Dr. med. Marinela Adamescu, Allgemeinmedizinerin

Medisch - professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.