Tofranil kopen zonder recept? Is dat mogelijk?

 

Nee, in Nederland kunnen de pillen zoals Tofranil niet zonder recept worden gekocht. Het is belangrijk om te benadrukken dat de receptplicht voor deze pillen in NL er niet voor niets is. Het werkzame bestanddeel van dit medicijn kan onder bepaalde omstandigheden ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij patiënten met bepaalde reeds bestaande aandoeningen. Het is daarom essentieel dat een arts een grondige medische geschiedenis afneemt en mogelijke risicofactoren uitsluit voordat hij Tofranil voorschrijft.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Tofranil?

Het afslankmiddel Tofranil online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Tofranil is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Tofranil geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt je medicatie naar het adres van jouw keuze gestuurd, discreet verpakt en gratis.

Behandeling aanvragen

Kan ik Tofranil zonder recept kopen in Nederland?

Om Tofranil middel zonder recept te verkrijgen, kan een behandeling op afstand worden gebruikt in NL. Dergelijke online behandelingen zijn sinds 2018 wettelijk toegestaan in NL. Er zijn echter wel enkele vereisten om je Tofranil behandeling legaal en zonder recept te verkrijgen door middel van behandeling op afstand:

De online dienst moet bevoegd zijn om medische diensten te verlenen in de EU.

De voorschrijvende online artsen moeten geregistreerd zijn in de EU.

U gebruikt de online dienst uitsluitend voor uw eigen behandeling.

Persoonlijk arts-patiënt contact wordt ondersteund, maar niet volledig vervangen. Ga regelmatig op controle bij uw arts.

Je koopt je Tofranil zonder recept nadat de online arts het heeft voorgeschreven.

U vult de vragenlijst voor medische behandeling naar waarheid in.

Brand Tofranil, prijs per verpakking

70.08 €

Generiek Imipramine, prijs per verpakking

35.04 € (75mg x 30 pillen)

Brand Tofranil, prijs per pil

2.34 €

Generiek Imipramine, prijs per pil

1.17 €

Indicaties


Tofranil (Imipramine) is in een groep van geneesmiddelen genaamd tricyclische antidepressiva. Imipramine beïnvloedt chemische stoffen in de hersenen die kunnen worden onevenwichtig.
Het wordt gebruikt om de symptomen van depressie.
Dit geneesmiddel kan ook worden gebruikt voor andere dan de in deze doeleinden gebruikt worden.

Instructies


Neem deze medicatie precies zoals het was voorgeschreven voor u. Niet de medicijnen die in grotere hoeveelheden, of neem voor meer dan de aanbevolen door uw arts. Uw arts kan incidenteel uw dosis veranderen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten van deze medicatie te krijgen. Volg de aanwijzingen op uw recept label.
Als u nodig hebt om het even welk type van de operatie moet ondergaan, vertel het van tevoren dat u neemt imipramine chirurg. Mogelijk moet u stoppen met het gebruik van het geneesmiddel voor een korte tijd.
Stop niet met het gebruik van imipramine zonder eerst te praten met uw arts. U kan nodig zijn om steeds minder te gebruiken voordat u de medicatie volledig te stoppen. Het stoppen van deze medicatie plotseling kan ertoe leiden dat u vervelende bijwerkingen hebben. Het kan tot 3 weken van het gebruik van dit geneesmiddel alvorens uw symptomen verbeteren. Voor de beste resultaten, te houden met behulp van de medicatie zoals voorgeschreven. Praat met uw arts als uw symptomen niet verbeteren na 3 weken van de behandeling.

Als u miste de dosis dan in zodra u het zich herinnert. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis en neem het geneesmiddel bij de volgende geplande tijd. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Zoek direct medische hulp als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel gebruikt. Een overdosis van imipramine kan fataal zijn.
Symptomen van een overdosis kunnen zijn imipramine ongelijke hartslagen, extreme slaperigheid, agitatie, braken, wazig zien, zweten, spierstijfheid, zwelling, kortademigheid, blauwe lippen of vingernagels, licht gevoel in het hoofd, flauwvallen, aanvallen (convulsies), of coma .

Dosering


Neem dit geneesmiddel zoals voorgeschreven door uw arts.

Opslag


Slaan imipramine bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte.

Meer Info


Werkzame stof: Imipramine

Tofranil is een tricyclische antidepressiva. Het werkt door het verhogen van de activiteit van bepaalde chemische stoffen in de hersenen die verheffen humeur helpen.

Heeft Tofranil niet als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Tofranil zijn;

u furazolidone of een monoamine oxidase remmer (MAO-remmers) (bijvoorbeeld fenelzine) binnen de afgelopen 14 dagen heeft ingenomen of als u astemizol, droperidol, of terfenadine.

u herstellende bent van een recente hartaanval.
Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Tofranil. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft

als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement

als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen

als u alcohol bevattende dranken per dag drinken of heb je een geschiedenis van alcoholmisbruik

als je schildklier medicijnen in te nemen of u een voorgeschiedenis van een overactieve schildklier, glaucoom, hartproblemen, nier-of leverproblemen, diabetes, epileptische aanvallen, de bloedziekte porfyrie, of moeilijk urineren

als u een geschiedenis van suïcidale gedachten of gedrag, bipolaire stoornis, of enige andere psychische stoornissen, je ondergaat electroshock therapie, of u zijn gepland om een ​​operatie te hebben.


Sommige geneesmiddelen kunnen een wisselwerking met Tofranil. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Azoolantimycotica (bijv. fluconazol), cimetidine, duloxetine, flecaïnide, methylfenidaat, mibefradil, fenothiazines (bijv. chloorpromazine), propafenon, kinidine, selectieve serotonine heropname remmers (SSRI's) (bijv. fluoxetine), of terbinafine omdat ze het risico kunnen verhogen van Tofranil 's bijwerkingen

Arseen, astemizol, droperidol, furazolidon, MAO-remmers (bijvoorbeeld fenelzine), pimozide, streptograminen (bijv. dalfopristine), terfenadine, of tramadol omdat het risico van hoge bloeddruk, ernstige hartproblemen (bv. onregelmatige hartslag), of epileptische aanvallen kunnen zijn toegenomen

Barbituraten (bijv. fenobarbital) of fenytoïne omdat zij de effectiviteit Tofranil 's kan afnemen

Anticholinergica (bijv. benztropine), carbamazepine of sympathicomimetica (bijvoorbeeld fenylefrine) omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd Tofranil

Clonidine, guanethidine of guanfacine omdat de doeltreffendheid ervan kan worden verminderd door Tofranil

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.

Bel uw arts onmiddellijk als u een nieuwe of verergerende symptomen, zoals: stemming of gedrag, angst, paniekaanvallen, slaapproblemen, of als je impulsief, prikkelbaar, geagiteerd, vijandig, agressief, rusteloos, hyperactief (voelen geestelijk of lichamelijk ), meer depressief, of hebben gedachten over zelfmoord of jezelf pijn te doen.

Bel uw arts onmiddellijk als u een van deze ernstige bijwerkingen:

snelle, stampende, of ongelijke hartslag;

pijn op de borst of zwaar gevoel, pijn zich naar de arm of schouder, misselijkheid, zweten, algemeen ziek gevoel;

plotselinge gevoelloosheid of zwakte, vooral aan een kant van het lichaam;

plotselinge hoofdpijn, verwarring, problemen met visie, spraak of balans;

gevoel van kortademigheid, zelfs met een lichte inspanning;

zwelling, snelle gewichtstoename;

verwardheid, hallucinaties, of inbeslagneming (convulsies);

gemakkelijk blauwe plekken of bloeden, ongebruikelijke zwakte;

rusteloze spierbewegingen in je ogen, tong, kaak of nek;

urineren meer of minder dan normaal;

extreme dorst met hoofdpijn, misselijkheid, braken, en zwakte;

huiduitslag, blauwe plekken, ernstige tintelingen, gevoelloosheid, pijn of spierzwakte.

Minder ernstige bijwerkingen kunnen vaker optreden, zoals:

misselijkheid, braken, buikpijn, verlies van eetlust;

constipatie of diarree;

droge mond, onaangename smaak;

veranderingen in gewicht;

zwakte, gebrek aan coördinatie;

duizelig, slaperig of moe voelen;

nachtmerries;

wazig zicht, hoofdpijn, geluid in uw oren;

zwelling van de borst (bij mannen of vrouwen), of

verminderde libido, impotentie, of de moeite die een orgasme.

Tofranil wordt alleen gebruikt door de patiënt voor wie het is voorgeschreven. Niet delen met andere mensen.
Als uw symptomen niet verbeteren of als ze erger worden, contact op met uw arts.

Vrij verkrijgbare alternatieven voor Tofranil

Voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren, zijn er naast receptmedicijnen een aantal vrij verkrijgbare alternatieven. Deze omvatten kruiden, niet-farmaceutische oplossingen en veranderingen in levensstijl.

Kruidengeneesmiddelen zijn een populaire optie omdat ze vaak natuurlijker lijken en minder bijwerkingen hebben dan traditionele medicijnen. In veel gevallen is het medische effect echter niet wetenschappelijk bewezen.

Dergelijke middelen bevatten vaak extracten van ginseng, ginkgo biloba, maca of tribulus terrestris, die bekend staan om hun gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het is echter belangrijk om een gezondheidsdeskundige te raadplegen voordat je deze middelen gebruikt.

Niet-medicamenteuze benaderingen omvatten therapieën zoals acupunctuur of massage, die stress kunnen verminderen en de bloedstroom kunnen bevorderen, wat een positief effect kan hebben op de gezondheid.

Aanbevolen veranderingen in levensstijl zijn een gezond dieet, regelmatige lichaamsbeweging en het stoppen of minderen met alcohol en tabak.

Er kunnen dus vrij verkrijgbare maatregelen en behandelmethoden zijn die een aanvulling of alternatief zijn voor conventionele medicatie. Deze moeten echter altijd in overleg met een professional uit de gezondheidszorg worden uitgevoerd om de beste oplossing voor het individu te vinden.

Waar kun je Tofranil kopen?

Tofranil zonder recept kun je nergens legaal en veilig kopen. Als je Tofranil wilt kopen met een recept, heb je in principe drie opties om uit te kiezen:

De plaatselijke apotheek in combinatie met een voorafgaand bezoek aan de arts, die een recept zal uitschrijven.

Een postorderapotheek, waar het recept per post of elektronisch naartoe wordt gestuurd voordat de apotheek de Tofranil naar je opstuurt.

Medische bemiddelingsplatforms. Hier kun je snel en discreet een online medisch consult aanvragen, dat bestaat uit een vragenlijst. Als de arts je aanvraag goedkeurt, stuurt hij het uitgeschreven recept onmiddellijk door naar een postorderapotheek. Je ontvangt de gewenste Tofranil binnen 24 - 48 uur. Medicatie, consult en verzending zijn bij de prijs inbegrepen.

Waarom is het nog steeds mogelijk om online Tofranil te kopen zonder recept?

Als je online een aanbieder tegenkomt die Tofranil of andere pillen zonder recept aanbiedt, kun je er zeker van zijn dat het om een dubieuze en mogelijk gevaarlijke aanbieder gaat. Gelukkig zijn de aangeboden producten placebo's die geen werkzame bestanddelen bevatten. Een eventueel effect is dan alleen denkbeeldig. In ergere gevallen zijn het namaakpreparaten die gevaarlijke ingrediënten bevatten en een aanzienlijk risico voor de gezondheid kunnen vormen. Als je gezondheidsschade oploopt na het innemen van dergelijke preparaten, heb je geen enkele verzekeringsaanspraak. We raden daarom sterk af om ze te kopen en in te nemen.

Bovendien is de aankoop en verkoop van Tofranil illegaal en strafbaar. Iedereen die Tofranil zonder recept bestelt bij een van deze dubieuze online verkopers kan in geval van twijfel worden vervolgd. Iedereen die zonder recept pillen uit een ander land haalt, begaat een administratieve overtreding en moet mogelijk een boete betalen.

Het risico op het plegen van een strafbaar feit of het schaden van je eigen gezondheid is daarom relatief hoog wanneer je Tofranil koopt zonder recept. Het is beter om er zeker van te zijn dat je preparaat een legale en veilige seksuele verbeteraar is door een recept van een arts te halen. Dankzij bemiddelingsplatforms kan dit nu discreet, snel en gemakkelijk worden gedaan, zodat Tofranil kopen met een recept geen onaangename ervaring voor je wordt.

Tofranil voorschrijven en verzenden via online apotheken?

Als u op zoek bent naar een eerste of vervolgbehandeling of regelmatig medicijnen moet slikken, kunnen online apotheken u helpen - eenvoudig en zonder persoonlijk advies.

Start een online consultatie door een medische vragenlijst in te vullen en uw behandelingsbehoeften kenbaar te maken.

Een bevoegde arts zal uw informatie beoordelen en een geschikte behandeling aanbevelen.

Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt Tofranil discreet verpakt en gratis verzonden naar het adres van uw keuze.

Dr. Catherine Anne Austin

Medisch adviseur

Dr. Catherine Anne Austin is een praktiserend arts met uitgebreide medische expertise. Ze zorgt voor het welzijn van de patiënten van Online Doctor en zorgt ervoor dat alle voorgeschreven behandelingen geschikt en veilig zijn voor onze patiënten.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.