Kan Olanzapine zonder recept worden gekocht?

 

Voor Olanzapine heb je in Nederland een recept nodig. Om je pillen legaal en zonder recept te krijgen, kun je gebruik maken van behandeling op afstand. Onder bepaalde voorwaarden is zo'n online behandeling ook in NL mogelijk en kun je je medicijnen krijgen zonder persoonlijk bezoek aan een arts.

Hieronder lees je of je een recept nodig hebt voor Olanzapine, onder welke voorwaarden het mogelijk is om medicatie zonder recept te krijgen, welke risico's eraan verbonden zijn en waar je een behandeling op afstand kunt krijgen.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Olanzapine?

Het afslankmiddel Olanzapine online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Olanzapine is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Olanzapine geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt je medicatie naar het adres van jouw keuze gestuurd, discreet verpakt en gratis.

Behandeling aanvragen

Kan ik Olanzapine in Nederland kopen zonder recept?

Zoals uitgelegd in het vorige punt, is voor Olanzapine in NL een recept nodig - zowel in apotheken als bij online bestellen. Er is echter ook de mogelijkheid om het recept niet alleen online te kopen, maar ook volledig online op te stellen. De oplossing hiervoor is het online recept. Dit is een moderne methode om medicijnen voor de behandeling van astma te verkrijgen zonder dat je daarvoor naar een dokterspraktijk hoeft te gaan - vanuit je luie stoel.

Om online een recept voor Olanzapine te krijgen, moet je eerst een behandelingsvragenlijst invullen waarin je informatie geeft over je symptomen en medische geschiedenis. Deze informatie wordt vervolgens digitaal beoordeeld door een gespecialiseerde arts om te controleren of de door jou gekozen medicatie de juiste is voor jou.

Zodra de geregistreerde arts je behandelvragenlijst heeft goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt en ligt deze binnen de kortste keren in je brievenbus. Veel aanbieders adverteren met 24-uurs levering, wat betekent dat het zelfs mogelijk is om de medicatie die je nodig hebt in het weekend te krijgen.

Brand Olanzapine, prijs per verpakking

84.82 €

Generiek Olanzapine, prijs per verpakking

42.41 € (7.5mg x 30 pillen)

Brand Olanzapine, prijs per pil

2.82 €

Generiek Olanzapine, prijs per pil

1.41 €

Indicaties


Olanzapine is een antipsychoticum dat chemische stoffen invloed in de hersenen.

Olanzapine wordt gebruikt om de symptomen van psychotische aandoeningen zoals schizofrenie en bipolaire stoornis (manische depressie) bij volwassenen en kinderen die minstens 13 jaar behandelen.

Olanzapine wordt soms samen met andere antipsychotische medicatie of antidepressiva gebruikt.

Olanzapine kan ook worden gebruikt voor doeleinden die niet in deze medicatie gids.

Instructies


Neem precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen. Volg de aanwijzingen op uw recept label. Uw arts kan incidenteel uw dosis veranderen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten te krijgen.

Olanzapine kan worden ingenomen met of zonder voedsel.

Olanzapine wordt meestal een keer per dag ingenomen. Olanzapine kan slechts een deel van een compleet programma van de behandeling die ook counseling en andere psychologische ondersteuning programma's. Volg de instructies van uw arts.
Bel uw arts als uw symptomen niet verbeteren of als ze erger worden tijdens het gebruik van olanzapine. Stop niet met het gebruik van olanzapine plotseling zonder eerst te praten met uw arts, zelfs als u goed voelt. Je kan ernstige bijwerkingen hebben als u stopt met olanzapine plotseling.

Om olanzapine nemen oraal uiteenvallende tabletten (Zyprexa Zydis):

Houd de tablet in zijn blister verpakking totdat u klaar bent om het te nemen zijn. Open de verpakking en trek de folie van de tablet blister. Geen tablet door de folie of u kunt de tablet beschadigen.

Met behulp van droge handen, verwijder de tablet en plaats het in je mond. Het zal beginnen om meteen te ontbinden.

Laat de tablet in zijn geheel niet te slikken. Laat het in uw mond oplossen zonder te kauwen.

Slik meerdere keren de tablet oplost. Indien gewenst kan je vloeistof drinken om te helpen slikken de opgeloste tablet.

Olanzapine kan een hoge bloedsuikerspiegel (hyperglycemie) veroorzaken. Indien u diabeet bent, controleer je bloedsuikerspiegel op regelmatige basis tijdens het gebruik van olanzapine.

U kunt gewicht winnen of een hoog cholesterol en triglyceriden (soorten vet) tijdens het gebruik van dit geneesmiddel, vooral als je een tiener. Uw bloed kan nodig zijn om vaak worden getest. Bezoek regelmatig met uw arts.

Als u het nemen van een combinatie van drugs, gebruik maken van alle medicijnen zoals voorgeschreven door uw arts. Lees de medicatie gids of de patiënt instructies die bij elke medicatie. Heeft uw doses of medicatie schema niet veranderen zonder advies van uw arts.

Dosering


Neem het geneesmiddel, zoals voorgeschreven door uw arts.

Opslag


Bewaren bij kamertemperatuur weg van vocht, warmte en licht.

Meer Info


Actief bestanddeel: Actief bestanddeel: Olanzapine

Olanzapine is niet voor gebruik bij psychotische voorwaarden met betrekking tot dementie. Olanzapine kan hartfalen, plotselinge dood, of longontsteking bij ouderen met dementie gerelateerde aandoeningen. Je moet niet olanzapine nemen als je allergisch bent.

Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt nemen olanzapine, vertel uw arts als u een van deze andere voorwaarden:
leverziekte;

hart-en vaatziekten, hoge of lage bloeddruk;

een geschiedenis van laag aantal witte bloedcellen (WBC);

hoge cholesterol of triglyceriden;

een voorgeschiedenis van hartfalen, hartaanval of beroerte;

een geschiedenis van borstkanker;

aanvallen of epilepsie;

diabetes;

een vergrote prostaat of moeilijk urineren;

darmproblemen, of

nauwehoekglaucoom.

FDA zwangerschap categorie C. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens het gebruik van deze medicatie. Het nemen van antipsychotische medicatie gedurende de laatste 3 maanden van de zwangerschap kan problemen bij de pasgeborene, zoals ontwenningsverschijnselen, ademhalingsproblemen, problemen met de voeding, zenuwachtigheid, trillingen, en slap of stijve spieren veroorzaken. Nochtans, kunt u ontwenningsverschijnselen of andere problemen hebben als u stopt met het innemen van uw geneesmiddel tijdens de zwangerschap. Als u zwanger wordt tijdens het gebruik van olanzapine, niet stoppen met het zonder advies van uw arts. Olanzapine kan overgaan in de moedermelk en kan een zogende baby schaden. Je mag geen borstvoeding geven tijdens het gebruik van olanzapine.

De olanzapine oraal desintegrerende tablet (Zyprexa Zydis) kan fenylalanine bevatten. Praat met uw arts voordat u deze vorm van olanzapine als u fenylketonurie (PKU).

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Stop met het gebruik van olanzapine en bel uw arts onmiddellijk als u een van deze ernstige bijwerkingen:

zeer stijf (stijve) spieren, hoge koorts, tremoren, zweten, verwardheid, snelle of onregelmatige hartslag, trage hartslag, gevoel alsof je misschien pass out;

spiertrekkingen of ongecontroleerde bewegingen van je ogen, lippen, tong, gezicht, armen of benen;

problemen met spreken of slikken;

droge mond, dorst, gevoel erg warm (met of zonder zweten), urineren minder dan normaal of helemaal niet;

hoge bloedsuikerspiegel (verhoogde dorst, verlies van eetlust, een fruitige geur adem, vaak plassen, slaperigheid, droge huid, misselijkheid en braken);

plotse gevoelloosheid of zwakte, verwardheid, of problemen met visie, spraak of balans;

koorts, koude rillingen, spierpijn, griepachtige symptomen, zweren in de mond en keel;

zwelling in uw handen of voeten;

veranderingen in de persoonlijkheid, ongewone gedachten of gedrag, hallucinaties, of gedachten over jezelf pijn te doen, of

pijn in de bovenbuik, jeuk, verlies van eetlust, donkere urine, klei gekleurde ontlasting, geelzucht (gele verkleuring van de huid of ogen).

Minder ernstige bijwerkingen kunnen zijn:

gewichtstoename (meer kans bij tieners), verhoogde eetlust;

hoofdpijn, duizeligheid, slaperigheid, moe of onrustig gevoel;

geheugenproblemen;

maagpijn, constipatie, verlies van controle over de blaas;

rugpijn, pijn in armen of benen;

gevoelloosheid of tintelend gevoel;

borstvorming of lozing (bij vrouwen of mannen), of

gemiste menstruatie.

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Is het legaal om Olanzapine te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Olanzapine zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Waar kan ik Olanzapine kopen zonder recept?

Olanzapine is in Nederland alleen op recept verkrijgbaar. Daarom is er geen legale manier om Olanzapine zonder recept te verkrijgen. Er zijn echter praktische oplossingen om online een recept voor Olanzapine te verkrijgen.

Patiënten kunnen Olanzapine gemakkelijk en snel online bestellen via de platforms. Nadat u een medische vragenlijst hebt ingevuld, beoordeelt de behandelend arts uw individuele situatie. Als u geschikt bent voor de medicatie van uw voorkeur, zal hij of zij u een recept geven dat u kunt vullen bij een online apotheek of bij een lokale apotheek. Naast deze medicatie kun je op deze manier ook eenvoudig medicatie uit vele andere categorieën verkrijgen.

Dr. med. Marinela Adamescu, Allgemeinmedizinerin

Medisch - professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.