Kan Phexin zonder recept worden gekocht?

 

Voor Phexin heb je in Nederland een recept nodig. Om je pillen legaal en zonder recept te krijgen, kun je gebruik maken van behandeling op afstand. Onder bepaalde voorwaarden is zo'n online behandeling ook in NL mogelijk en kun je je medicijnen krijgen zonder persoonlijk bezoek aan een arts.

Hieronder lees je of je een recept nodig hebt voor Phexin, onder welke voorwaarden het mogelijk is om medicatie zonder recept te krijgen, welke risico's eraan verbonden zijn en waar je een behandeling op afstand kunt krijgen.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Phexin?

Het afslankmiddel Phexin online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Phexin is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Phexin geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Kan ik Phexin in Nederland kopen zonder recept?

Zoals uitgelegd in het vorige punt, is voor Phexin in NL een recept nodig - zowel in apotheken als bij online bestellen. Er is echter ook de mogelijkheid om het recept niet alleen online te kopen, maar ook volledig online op te stellen. De oplossing hiervoor is het online recept. Dit is een moderne methode om medicijnen voor de behandeling van astma te verkrijgen zonder dat je daarvoor naar een dokterspraktijk hoeft te gaan - vanuit je luie stoel.

Om online een recept voor Phexin te krijgen, moet je eerst een behandelingsvragenlijst invullen waarin je informatie geeft over je symptomen en medische geschiedenis. Deze informatie wordt vervolgens digitaal beoordeeld door een gespecialiseerde arts om te controleren of de door jou gekozen medicatie de juiste is voor jou.

Zodra de geregistreerde arts je behandelvragenlijst heeft goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt en ligt deze binnen de kortste keren in je brievenbus. Veel aanbieders adverteren met 24-uurs levering, wat betekent dat het zelfs mogelijk is om de medicatie die je nodig hebt in het weekend te krijgen.

Brand Phexin, prijs per verpakking

84.52 €

Generiek Cephalexin, prijs per verpakking

42.26 € (500mg x 10 pillen)

Brand Phexin, prijs per pil

8.46 €

Generiek Cephalexin, prijs per pil

4.23 €

Indicaties


Phexin (Cephalexin) is geïndiceerd voor de behandeling van de volgende infecties: Luchtweginfecties, bot-en gewrichtsziekten infecties; genito urineweginfecties, waaronder acute prostatitis en tandheelkundige infecties.

Cefalexin is actief tegen de volgende organismen: Beta-hemolytische streptokokken, stafylokokken, inclusief coagulase-positieve, coagulase-negatieve en penicillinase-producerende stammen, streptococcus pneumoniae, Escherichia coli, Proteus mirabilis, Klebsiella species, Haemophilus influenzae; Branhamella catarrhalis.

De meeste stammen van enterococcen (Streptococcus faecalis) en enkele stammen van stafylokokken zijn resistent tegen cefalexine.

Cefalexin is niet actief tegen de meeste stammen van Enterobacter species, Morganella morganii, pseudomonas of herellea soorten.

Instructies


Neem het geneesmiddel, zoals voorgeschreven door uw arts.

Dosering


Volwassenen

1-4 g per dag in verdeelde doses, de meeste infecties zullen reageren op een dosering van 500 mg om de 8 uur.

Voor huid en weke delen infecties, streptokokkenfaryngitis en milde, ongecompliceerde urineweginfecties, de gebruikelijke dosering is 250 mg om de 6 uur, of 500 mg om de 12 uur.

Meer ernstige infecties, of die worden veroorzaakt door minder gevoelige organismen kunnen grotere doses nodig.

Als dagelijkse doses van meer dan 4g vereist andere parenterale cefalosporines, in de juiste dosering, dient overwogen te worden.

Ouderen

Als voor volwassenen, hoewel de dosering moet worden teruggebracht tot een dagelijks maximum van 500 mg als de nierfunctie ernstig gestoord (glomerulaire filtratiesnelheid <10ml/min).

Kinderen

De aanbevolen dagelijkse dosering voor kinderen is 2550 mg / kg in verdeelde doses.

Bij huid, zacht weefsel infecties streptokokkenfaryngitis en milde, ongecompliceerde urineweginfecties, kan de totale dagelijkse dosering worden verdeeld en toegediend elke 12 uur.

Voor de meeste infecties het volgende schema wordt voorgesteld:
Kinderen jonger dan 5 jaar:
Niet aanbevolen

Kinderen van 5 jaar en ouder:
250 mg om de 8 uur.


Bij ernstige infecties kan de dosering worden verdubbeld.

Klinische studies hebben aangetoond dat bij otitis media een dosering van 75-100 mg / kg / dag vereist, in verdeelde doses.

Bij de behandeling van beta-hemolytische streptokokken infecties dient een therapeutische dosis wordt toegediend gedurende ten minste 10 dagen.

Toedieningsweg:

Oraal

Opslag


Store Phexin op 77 graden F (25 graden C), in een goed gesloten container. Korte opslag bij temperaturen tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C) is toegestaan. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Phexin buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Als een allergische reactie op dit medicijn optreedt dient te worden gestaakt en de patiënt behandeld met de juiste middelen. Langdurig gebruik van Phexin kan resulteren in overgroei van niet-gevoelige organismen. Zorgvuldige observatie van de patiënt tijdens de behandeling is essentieel en passende maatregelen moeten worden genomen moeten superinfectie voorkomt.

Pseudomembraneuze colitis (variërend in ernst van mild tot levensbedreigend) is gemeld in samenhang met het gebruik van vrijwel alle breedspectrum-antibiotica, waaronder macroliden, semi-synthetische penicillines en cefalosporines. Daarom is het essentieel om hiermee rekening houden bij de diagnose van patiënten die diarree ontwikkelen tijdens antibiotische therapie. Milde gevallen van pseudomembraneuze colitis reageren gewoonlijk op de drug beëindiging alleen terwijl in meer ernstige gevallen moeten passende maatregelen worden genomen.

Phexin moet met voorzichtigheid worden toegediend in aanwezigheid van sterk verminderde nierfunctie. Zorgvuldige klinische en laboratorium studies moeten worden gemaakt, omdat veilige dosering lager dan die meestal aanbevolen kan worden.

Hoewel laboratorium-en klinische studies geen bewijs van teratogeniciteit hebben aangetoond, moet voorzichtigheid worden betracht bij het voorschrijven voor de zwangere patiënt. Voorzichtigheid is geboden bij toediening aan een zogende moeder. Na een 500 mg dosis, niveaus van 4 microgram / ml aangetroffen in de moedermelk.

De bijwerkingen kunnen zijn:

maagklachten;

diarree;

braken.

Als u een van de volgende bijwerkingen ervaart, moet u onmiddellijk wenden tot uw arts:

huiduitslag;

jeuk;

netelroos;

ademhalingsmoeilijkheden;

piepende ademhaling;

ongewone bloeden of blauwe plekken;

keelpijn;

vaginale infectie.

Meer informatie

Als u vermoedt dat een overdosis, zoek onmiddellijk medische behandeling.
Symptomen van Phexin overdosering kunnen zijn:
Bloed in de urine, diarree, misselijkheid, pijn in de bovenbuik, braken.

Vrij verkrijgbare alternatieven voor Phexin

Voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren, zijn er naast receptmedicijnen een aantal vrij verkrijgbare alternatieven. Deze omvatten kruiden, niet-farmaceutische oplossingen en veranderingen in levensstijl.

Kruidengeneesmiddelen zijn een populaire optie omdat ze vaak natuurlijker lijken en minder bijwerkingen hebben dan traditionele medicijnen. In veel gevallen is het medische effect echter niet wetenschappelijk bewezen.

Dergelijke middelen bevatten vaak extracten van ginseng, ginkgo biloba, maca of tribulus terrestris, die bekend staan om hun gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het is echter belangrijk om een gezondheidsdeskundige te raadplegen voordat je deze middelen gebruikt.

Niet-medicamenteuze benaderingen omvatten therapieën zoals acupunctuur of massage, die stress kunnen verminderen en de bloedstroom kunnen bevorderen, wat een positief effect kan hebben op de gezondheid.

Aanbevolen veranderingen in levensstijl zijn een gezond dieet, regelmatige lichaamsbeweging en het stoppen of minderen met alcohol en tabak.

Er kunnen dus vrij verkrijgbare maatregelen en behandelmethoden zijn die een aanvulling of alternatief zijn voor conventionele medicatie. Deze moeten echter altijd in overleg met een professional uit de gezondheidszorg worden uitgevoerd om de beste oplossing voor het individu te vinden.

Waar kun je Phexin kopen?

Phexin zonder recept kun je nergens legaal en veilig kopen. Als je Phexin wilt kopen met een recept, heb je in principe drie opties om uit te kiezen:

De plaatselijke apotheek in combinatie met een voorafgaand bezoek aan de arts, die een recept zal uitschrijven.

Een postorderapotheek, waar het recept per post of elektronisch naartoe wordt gestuurd voordat de apotheek de Phexin naar je opstuurt.

Medische bemiddelingsplatforms. Hier kun je snel en discreet een online medisch consult aanvragen, dat bestaat uit een vragenlijst. Als de arts je aanvraag goedkeurt, stuurt hij het uitgeschreven recept onmiddellijk door naar een postorderapotheek. Je ontvangt de gewenste Phexin binnen 24 - 48 uur. Medicatie, consult en verzending zijn bij de prijs inbegrepen.

Phexin voorschrijven en verzenden via online apotheken?

Als u op zoek bent naar een eerste of vervolgbehandeling of regelmatig medicijnen moet slikken, kunnen online apotheken u helpen - eenvoudig en zonder persoonlijk advies.

Start een online consultatie door een medische vragenlijst in te vullen en uw behandelingsbehoeften kenbaar te maken.

Een bevoegde arts zal uw informatie beoordelen en een geschikte behandeling aanbevelen.

Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt Phexin discreet verpakt en gratis verzonden naar het adres van uw keuze.

Dr. Catherine Anne Austin

Medisch adviseur

Dr. Catherine Anne Austin is een praktiserend arts met uitgebreide medische expertise. Ze zorgt voor het welzijn van de patiënten van Online Doctor en zorgt ervoor dat alle voorgeschreven behandelingen geschikt en veilig zijn voor onze patiënten.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.