Benzac kopen zonder recept - kan dat in Nederland?

 

Nee, in Nederland kunnen de pillen zoals Benzac niet zonder recept worden gekocht. Het is belangrijk om te benadrukken dat de receptplicht voor deze pillen in NL er niet voor niets is. Het werkzame bestanddeel van dit medicijn kan onder bepaalde omstandigheden ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij patiënten met bepaalde reeds bestaande aandoeningen. Het is daarom essentieel dat een arts een grondige medische geschiedenis afneemt en mogelijke risicofactoren uitsluit voordat hij Benzac voorschrijft.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Kan ik Benzac in Nederland kopen zonder recept?

Zoals uitgelegd in het vorige punt, is voor Benzac in NL een recept nodig - zowel in apotheken als bij online bestellen. Er is echter ook de mogelijkheid om het recept niet alleen online te kopen, maar ook volledig online op te stellen. De oplossing hiervoor is het online recept. Dit is een moderne methode om medicijnen voor de behandeling van astma te verkrijgen zonder dat je daarvoor naar een dokterspraktijk hoeft te gaan - vanuit je luie stoel.

Om online een recept voor Benzac te krijgen, moet je eerst een behandelingsvragenlijst invullen waarin je informatie geeft over je symptomen en medische geschiedenis. Deze informatie wordt vervolgens digitaal beoordeeld door een gespecialiseerde arts om te controleren of de door jou gekozen medicatie de juiste is voor jou.

Zodra de geregistreerde arts je behandelvragenlijst heeft goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt en ligt deze binnen de kortste keren in je brievenbus. Veel aanbieders adverteren met 24-uurs levering, wat betekent dat het zelfs mogelijk is om de medicatie die je nodig hebt in het weekend te krijgen.

Kan ik Benzac zonder recept kopen in Nederland?

Om Benzac middel zonder recept te verkrijgen, kan een behandeling op afstand worden gebruikt in NL. Dergelijke online behandelingen zijn sinds 2018 wettelijk toegestaan in NL. Er zijn echter wel enkele vereisten om je Benzac behandeling legaal en zonder recept te verkrijgen door middel van behandeling op afstand:

De online dienst moet bevoegd zijn om medische diensten te verlenen in de EU.

De voorschrijvende online artsen moeten geregistreerd zijn in de EU.

U gebruikt de online dienst uitsluitend voor uw eigen behandeling.

Persoonlijk arts-patiënt contact wordt ondersteund, maar niet volledig vervangen. Ga regelmatig op controle bij uw arts.

Je koopt je Benzac zonder recept nadat de online arts het heeft voorgeschreven.

U vult de vragenlijst voor medische behandeling naar waarheid in.

Brand Benzac, prijs per verpakking

98.08 €

Generiek benzoyl peroxide, prijs per verpakking

49.04 € (20gr x 3 buisjes)

Brand Benzac, prijs per crème

32.70 €

Generiek benzoyl peroxide, prijs per crème

16.35 €

Indicaties


Benzoylperoxide heeft een antibacteriële werking. Het heeft ook een mild drogen effect, waardoor overtollige olie en vuil gemakkelijk van de huid gewassen.

Instructies


Precies zoals aangegeven op het etiket, of zoals voorgeschreven door uw arts. Niet gebruiken in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen.
Was uw handen voor en na het toepassen van deze medicatie. Schud de lotion goed gewoon voor elk gebruik.

Schoon en dep de huid te behandelen drogen. Solliciteer benzoylperoxide in een dunne laag en wrijf zachtjes in.
Bedek de behandelde huid gebied, tenzij uw arts u heeft verteld aan.

Benzoylperoxide actueel wordt meestal toegepast een tot drie maal daags. Volg de instructies van uw arts.

Benzoylperoxide kan haar of stoffen te bleken. Voorkom dat deze medicatie in contact met je haar of kleding.

Het kan enkele weken duren voordat uw symptomen verbeteren. Houd het gebruik van de medicatie zoals voorgeschreven en vertel uw arts als uw symptomen niet verbeteren.

Als u een dosis vergeet - gebruik de gemiste dosis zodra u het zich herinnert. Sla de gemiste dosis wanneer het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen om de gemiste dosis.

Opslag


Sla deze medicament bij kamertemperatuur in een strak-gesloten container, vanaf hitte en licht.

Voorkom dat deze medicatie in uw mond of ogen. Als het niet te krijgen in een van deze gebieden, spoelen met water. Gebruik geen benzoylperoxide actueel op zonverbrande, windburned, droge, schrale, geïrriteerde of beschadigde huid. Vermijd ook het gebruik van benzoylperoxide actueel op wonden of op gebieden van eczeem. Wacht tot deze voorwaarden voor het gebruik van deze medicatie genezen.

Vermijd het gebruik van producten die de huid kan irritatie veroorzaken, zoals harde zeep, shampoos, of de huid cleansers, haarkleuring of permanent chemische stoffen, ontharingsmiddelen of wassen, of de huid producten met alcohol, specerijen, adstringentia, of limoen. Gebruik geen andere medicinale huidverzorgingsproducten niet gebruiken, tenzij uw arts u heeft verteld aan.

Heeft benzoylperoxide actueel niet gebruiken terwijl je ook gebruik van tretinoïne (Altinac, Avita, Renova, Retin-A, Tretin-X). Het gebruik van deze medicijnen samen konden ernstige huidirritatie veroorzaken. FDA zwangerschap categorie C. Het is niet bekend of benzoylperoxide actueel een ongeboren baby schaden. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens het gebruik van deze medicatie. Het is niet bekend of benzoylperoxide overgaat in de moedermelk of als het kan een zogende baby kan schaden. Gebruik dit medicijn niet gebruiken zonder vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby.

Benzoylperoxide kan haar of stoffen te bleken. Voorkom dat deze medicatie in contact met je haar of kleding.

NIET gebruiken Benzac als u allergisch bent voor elk ingrediënt in Benzac zijn.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe bijwerkingen.

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Stop het gebruik van benzoylperoxide en bel uw arts onmiddellijk als u een ernstige stekende of branden van de huid.

Minder ernstige bijwerkingen kunnen zijn:

milde stekend of branderig;
jeuk of tintelend gevoel;
droge huid, peeling of schilferen, of
roodheid of andere irritatie.

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Is het legaal om Benzac te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Benzac zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Waar kan ik Benzac kopen zonder recept?

Benzac is in Nederland alleen op recept verkrijgbaar. Daarom is er geen legale manier om Benzac zonder recept te verkrijgen. Er zijn echter praktische oplossingen om online een recept voor Benzac te verkrijgen.

Patiënten kunnen Benzac gemakkelijk en snel online bestellen via de platforms. Nadat u een medische vragenlijst hebt ingevuld, beoordeelt de behandelend arts uw individuele situatie. Als u geschikt bent voor de medicatie van uw voorkeur, zal hij of zij u een recept geven dat u kunt vullen bij een online apotheek of bij een lokale apotheek. Naast deze medicatie kun je op deze manier ook eenvoudig medicatie uit vele andere categorieën verkrijgen.

Benzac voorschrijven en verzenden via online apotheken?

Als u op zoek bent naar een eerste of vervolgbehandeling of regelmatig medicijnen moet slikken, kunnen online apotheken u helpen - eenvoudig en zonder persoonlijk advies.

Start een online consultatie door een medische vragenlijst in te vullen en uw behandelingsbehoeften kenbaar te maken.

Een bevoegde arts zal uw informatie beoordelen en een geschikte behandeling aanbevelen.

Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt Benzac discreet verpakt en gratis verzonden naar het adres van uw keuze.

Hasan Igde

Medisch en professioneel getest

Hasan Igde is doctor in de geneeskunde en gespecialiseerd in urologie en uro-oncologie. Hij ondersteunt DoktorABC met zijn expertise in andrologie en de gezondheid van mannen. Igde's expertise omvat ook erectiestoornissen en andere gezondheidsproblemen bij mannen. Hasan Igde heeft deze medische inhoud beoordeeld en bevestigt dat deze medisch up-to-date is en dat de informatie juist is.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.