Flomax zonder recept bestellen - kan dat?

 

Voor Flomax heb je in Nederland een recept nodig. Om je pillen legaal en zonder recept te krijgen, kun je gebruik maken van behandeling op afstand. Onder bepaalde voorwaarden is zo'n online behandeling ook in NL mogelijk en kun je je medicijnen krijgen zonder persoonlijk bezoek aan een arts.

Hieronder lees je of je een recept nodig hebt voor Flomax, onder welke voorwaarden het mogelijk is om medicatie zonder recept te krijgen, welke risico's eraan verbonden zijn en waar je een behandeling op afstand kunt krijgen.

Flomax zonder recept via online apotheek

Op online platforms kun je een geschikt geneesmiddel zoals Flomax verkrijgen. Vul een medische vragenlijst in die inzicht geeft in je gezondheidstoestand en start een online consult. De behandelende arts controleert je gegevens en schrijft, indien nodig, je recept online uit. Anders zal hij een alternatief aanbevelen.

Je wordt via je patiëntenaccount op de hoogte gebracht van verdere vragen. Zodra het consult is afgerond en de behandelend arts een recept voor je behandeling heeft uitgeschreven, wordt je medicatie - discreet verpakt - afgeleverd op het adres van je keuze.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Flomax?

Het afslankmiddel Flomax online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Flomax is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Flomax geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt je medicatie naar het adres van jouw keuze gestuurd, discreet verpakt en gratis.

Behandeling aanvragen

Brand Flomax, prijs per verpakking

73.66 €

Generiek Tamsulosin, prijs per verpakking

36.83 € (0.4mg x 30 capsules)

Brand Flomax, prijs per pil

2.46 €

Generiek Tamsulosin, prijs per pil

1.23 €

Indicaties


Flomax wordt gebruikt voor de behandeling van vergrote prostaat (benigne prostaathyperplasie [BPH]). Flomax is een alfa-blokker. Het werkt door het ontspannen van de spieren in de prostaat en de blaas, die helpt bij het verbeteren van de urinestroom en symptomen van BPH.

Instructies


Gebruik Flomax zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Flomax via de mond 30 minuten na het eten van dezelfde maaltijd per dag.
Slik Flomax geheel. Geen pauze, pletten, kauwen, of een open capsules voor het doorslikken.
Als u een dosis van Flomax, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer. Als u meer dan 2 dosis van Flomax missen, neem dan contact op met uw arts voor instructies.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Flomax gebruiken.

Opslag


Store Flomax op 77 graden F (25 graden C). Korte opslag bij temperaturen tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C) is toegestaan. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Flomax buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: Tamsulosin.

Heeft Flomax NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Flomax zijn
de patiënt is een vrouw of een kind
u een ander alfa-blokker (bijv. prazosine).

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Flomax. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergisch bent voor medicijnen of andere stoffen
als u een ernstige allergische reactie (bv. ernstige huiduitslag, netelroos, ademhalingsproblemen, duizeligheid) op alle sulfonamide (sulfa) geneeskunde, zoals acetazolamide, celecoxib, bepaalde diuretica (bijv. hydrochloorthiazide), sulfonylureumderivaten (bijv. glibenclamide), hebben probenecide, sulfamethoxazol, valdecoxib, of zonisamide.
als u een geschiedenis van lever-of nierproblemen, of hoge of lage bloeddruk, of prostaatkanker
als u zal worden met oogchirurgie.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Flomax. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Alfa-blokkers (bijv. prazosine) of fosfodiësterase remmers (bijv. sildenafil), omdat de symptomen van een lage bloeddruk (bv. ernstige duizeligheid, duizeligheid, flauwvallen) kan optreden
Azoolantimycotica (bijv. ketoconazol), cimetidine of serotonine specifieke heropname remmers (bijv. fluoxetine), omdat zij het risico van Flomax's bijwerkingen kunnen verhogen,
Warfarine omdat het risico van bijwerkingen kan worden verhoogd.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Flomax kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Flomax kunnen slaperigheid, duizeligheid, wazig zien, duizeligheid of flauwvallen. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Flomax met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Flomax kan duizeligheid, duizeligheid of flauwvallen, alcohol, kan warm weer, de uitoefening of koorts deze effecten. Om te voorkomen dat ze gaan zitten of staan ​​traag, vooral in de ochtend. Ga zitten of liggen bij het eerste teken van een van deze effecten.
Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken gedurende 12 uur na de eerste dosis van Flomax of na een dosisverhoging.
Vertel uw arts of tandarts dat u Flomax voordat u een medische of tandheelkundige zorg, spoedeisende behandelingen of chirurgische ingreep.
Flomax mei zelden leiden tot een langdurige, pijnlijke erectie. Dit kan gebeuren, zelfs wanneer u niet met seks. Als dit niet meteen behandeld, kan dit leiden tot permanente seksuele problemen zoals impotentie. Neem contact op met uw arts meteen als dit gebeurt.
U moet regelmatige check-ups met uw arts terwijl u Flomax. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Flomax is voor gebruik door mensen en mogen niet worden gebruikt door vrouwen.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Rugpijn, wazig zien, hoesten, verminderde seksuele vermogen, diarree, duizeligheid, slaperigheid, duizeligheid, loopneus of verstopte neus, sinus ontsteking, slaapproblemen; zwakte.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), pijn op de borst, flauwvallen, koorts, rillingen, of aanhoudende keelpijn, onregelmatige hartslag, verlengde, pijnlijke erectie, ernstige aanhoudende duizeligheid.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Waar kun je Flomax kopen?

Flomax zonder recept kun je nergens legaal en veilig kopen. Als je Flomax wilt kopen met een recept, heb je in principe drie opties om uit te kiezen:

De plaatselijke apotheek in combinatie met een voorafgaand bezoek aan de arts, die een recept zal uitschrijven.

Een postorderapotheek, waar het recept per post of elektronisch naartoe wordt gestuurd voordat de apotheek de Flomax naar je opstuurt.

Medische bemiddelingsplatforms. Hier kun je snel en discreet een online medisch consult aanvragen, dat bestaat uit een vragenlijst. Als de arts je aanvraag goedkeurt, stuurt hij het uitgeschreven recept onmiddellijk door naar een postorderapotheek. Je ontvangt de gewenste Flomax binnen 24 - 48 uur. Medicatie, consult en verzending zijn bij de prijs inbegrepen.

Waar kan ik Flomax kopen zonder recept?

Flomax is in Nederland alleen op recept verkrijgbaar. Daarom is er geen legale manier om Flomax zonder recept te verkrijgen. Er zijn echter praktische oplossingen om online een recept voor Flomax te verkrijgen.

Patiënten kunnen Flomax gemakkelijk en snel online bestellen via de platforms. Nadat u een medische vragenlijst hebt ingevuld, beoordeelt de behandelend arts uw individuele situatie. Als u geschikt bent voor de medicatie van uw voorkeur, zal hij of zij u een recept geven dat u kunt vullen bij een online apotheek of bij een lokale apotheek. Naast deze medicatie kun je op deze manier ook eenvoudig medicatie uit vele andere categorieën verkrijgen.

Waarom is het nog steeds mogelijk om online Flomax te kopen zonder recept?

Als je online een aanbieder tegenkomt die Flomax of andere pillen zonder recept aanbiedt, kun je er zeker van zijn dat het om een dubieuze en mogelijk gevaarlijke aanbieder gaat. Gelukkig zijn de aangeboden producten placebo's die geen werkzame bestanddelen bevatten. Een eventueel effect is dan alleen denkbeeldig. In ergere gevallen zijn het namaakpreparaten die gevaarlijke ingrediënten bevatten en een aanzienlijk risico voor de gezondheid kunnen vormen. Als je gezondheidsschade oploopt na het innemen van dergelijke preparaten, heb je geen enkele verzekeringsaanspraak. We raden daarom sterk af om ze te kopen en in te nemen.

Bovendien is de aankoop en verkoop van Flomax illegaal en strafbaar. Iedereen die Flomax zonder recept bestelt bij een van deze dubieuze online verkopers kan in geval van twijfel worden vervolgd. Iedereen die zonder recept pillen uit een ander land haalt, begaat een administratieve overtreding en moet mogelijk een boete betalen.

Het risico op het plegen van een strafbaar feit of het schaden van je eigen gezondheid is daarom relatief hoog wanneer je Flomax koopt zonder recept. Het is beter om er zeker van te zijn dat je preparaat een legale en veilige seksuele verbeteraar is door een recept van een arts te halen. Dankzij bemiddelingsplatforms kan dit nu discreet, snel en gemakkelijk worden gedaan, zodat Flomax kopen met een recept geen onaangename ervaring voor je wordt.

Flomax voorschrijven en verzenden via online apotheken?

Als u op zoek bent naar een eerste of vervolgbehandeling of regelmatig medicijnen moet slikken, kunnen online apotheken u helpen - eenvoudig en zonder persoonlijk advies.

Start een online consultatie door een medische vragenlijst in te vullen en uw behandelingsbehoeften kenbaar te maken.

Een bevoegde arts zal uw informatie beoordelen en een geschikte behandeling aanbevelen.

Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt Flomax discreet verpakt en gratis verzonden naar het adres van uw keuze.

Dr. Catherine Anne Austin

Medisch adviseur

Dr. Catherine Anne Austin is een praktiserend arts met uitgebreide medische expertise. Ze zorgt voor het welzijn van de patiënten van Online Doctor en zorgt ervoor dat alle voorgeschreven behandelingen geschikt en veilig zijn voor onze patiënten.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.