Cleocin Gel zonder recept verkrijgbaar op het internet?

 

Nee, in Nederland kunnen de pillen zoals Cleocin Gel niet zonder recept worden gekocht. Het is belangrijk om te benadrukken dat de receptplicht voor deze pillen in NL er niet voor niets is. Het werkzame bestanddeel van dit medicijn kan onder bepaalde omstandigheden ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij patiënten met bepaalde reeds bestaande aandoeningen. Het is daarom essentieel dat een arts een grondige medische geschiedenis afneemt en mogelijke risicofactoren uitsluit voordat hij Cleocin Gel voorschrijft.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Kan ik Cleocin Gel zonder recept kopen in Nederland?

Om Cleocin Gel middel zonder recept te verkrijgen, kan een behandeling op afstand worden gebruikt in NL. Dergelijke online behandelingen zijn sinds 2018 wettelijk toegestaan in NL. Er zijn echter wel enkele vereisten om je Cleocin Gel behandeling legaal en zonder recept te verkrijgen door middel van behandeling op afstand:

De online dienst moet bevoegd zijn om medische diensten te verlenen in de EU.

De voorschrijvende online artsen moeten geregistreerd zijn in de EU.

U gebruikt de online dienst uitsluitend voor uw eigen behandeling.

Persoonlijk arts-patiënt contact wordt ondersteund, maar niet volledig vervangen. Ga regelmatig op controle bij uw arts.

Je koopt je Cleocin Gel zonder recept nadat de online arts het heeft voorgeschreven.

U vult de vragenlijst voor medische behandeling naar waarheid in.

Brand Cleocin Gel, prijs per verpakking

41.45 €

Generiek Clindamycin, prijs per verpakking

41.45 € (20gm x 2 crèmes)

Brand Cleocin Gel, prijs per crème

20.72 €

Generiek Clindamycin, prijs per crème

20.72 €

Indicaties


Cleocin Gel wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige acne. Cleocin Gel is een actueel lincomycine antibioticum. Het werkt door het doden van gevoelige bacteriën die acne veroorzaken en het verminderen van de hoeveelheid vrije vetzuren die de huid irriteren.

Instructies


Gebruik Cleocin Gel zoals voorgeschreven door uw arts.

Cleocin Gel is voor uitwendig gebruik op alleen de huid.
Schoon en droog het getroffen gebied. Bedek de getroffen en omgeving met een dunne film van de geneeskunde.
Cleocin Gel werkt het beste als het gebruikt wordt op hetzelfde tijdstip iedere dag.
Blijf Cleocin Gel gebruiken zelfs als uw conditie verbetert. Gebruik geen dosis te missen.
Als u een dosis van Cleocin Gel, gebruik deze zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Gebruik geen 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Cleocin Gel gebruiken.

Opslag


Store Cleocin Gel bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C), in een goed gesloten container. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Beschermen tegen bevriezing. Houd Cleocin Gel buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: clindamycinefosfaat.

Heeft Cleocin Gel NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Cleocin Gel of lincomycine zijn
je hebt Crohn ziekte, antibiotica-geassocieerde colitis of colitis ulcerosa.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Cleocin Gel. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een gastro-intestinale (darm) ziekte of diarree.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Cleocin Gel. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Depolariserende spierverslappers (bijv. vecuronium) of succinylcholine omdat hun acties en het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd met Cleocin Gel
Erythromycine omdat doeltreffendheid Cleocin Gel kan dalen.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Cleocin Gel kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Cleocin Gel kan schade veroorzaken als het wordt ingeslikt. Als je het hebt genomen door de mond, contact op met uw plaatselijke antigifcentrum of meldkamer onmiddellijk.
Enkele weken kan duren voordat u verbetering van uw acne. Blijven gebruiken Cleocin Gel voor de volledige tijd aanbevolen door uw arts.
Zorg ervoor dat u Cleocin Gel gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Laat je niet Cleocin Gel in uw ogen of op de binnenkant van je neus of mond. Als u per ongeluk het geneesmiddel met de ogen, onmiddellijk spoelen met een grote hoeveelheid koel leidingwater.
Als ernstige diarree, maagpijn of krampen, of bloederige ontlasting ontstaan ​​tijdens de behandeling of binnen enkele maanden na de behandeling met Cleocin Gel, contact op met uw arts of apotheker meteen. Doe het niet te behandelen zonder eerst met uw arts.
Praat met uw arts voordat u andere geneesmiddelen gebruikt of reinigingsmiddelen op uw huid te gebruiken.
Cleocin Gel mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger 12 jaar de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Cleocin Gel bespreken terwijl je zwanger bent. Het is niet bekend of Cleocin Gel wordt aangetroffen in moedermelk. Geef geen borstvoeding tijdens het gebruik van Cleocin Gel.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Droogheid, jeuk, vettigheid of vette huid.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), bloed of slijm in de ontlasting, bloederige of ernstige diarree, maagkrampen of pijn, zwelling, roodheid , branden, of peeling van uw huid.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Is het legaal om Cleocin Gel te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Cleocin Gel zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Cleocin Gel voorschrijven en verzenden via online apotheken?

Als u op zoek bent naar een eerste of vervolgbehandeling of regelmatig medicijnen moet slikken, kunnen online apotheken u helpen - eenvoudig en zonder persoonlijk advies.

Start een online consultatie door een medische vragenlijst in te vullen en uw behandelingsbehoeften kenbaar te maken.

Een bevoegde arts zal uw informatie beoordelen en een geschikte behandeling aanbevelen.

Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt Cleocin Gel discreet verpakt en gratis verzonden naar het adres van uw keuze.

Dr. Catherine Anne Austin

Medisch adviseur

Dr. Catherine Anne Austin is een praktiserend arts met uitgebreide medische expertise. Ze zorgt voor het welzijn van de patiënten van Online Doctor en zorgt ervoor dat alle voorgeschreven behandelingen geschikt en veilig zijn voor onze patiënten.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.