Claritin zonder recept verkrijgbaar op het internet?

 

Voor Claritin heb je in Nederland een recept nodig. Om je pillen legaal en zonder recept te krijgen, kun je gebruik maken van behandeling op afstand. Onder bepaalde voorwaarden is zo'n online behandeling ook in NL mogelijk en kun je je medicijnen krijgen zonder persoonlijk bezoek aan een arts.

Hieronder lees je of je een recept nodig hebt voor Claritin, onder welke voorwaarden het mogelijk is om medicatie zonder recept te krijgen, welke risico's eraan verbonden zijn en waar je een behandeling op afstand kunt krijgen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt je medicatie naar het adres van jouw keuze gestuurd, discreet verpakt en gratis.

Behandeling aanvragen

Brand Claritin, prijs per verpakking

42.41 €

Generiek Loratadine, prijs per verpakking

42.41 € (10mg x 60 pillen)

Brand Claritin, prijs per pil

0.71 €

Generiek Loratadine, prijs per pil

0.71 €

Indicaties


Claritin (loratadine) is een antihistaminicum dat het effect van de natuurlijke chemische histamine in het lichaam vermindert. Histamine kan produceren symptomen van niezen, jeuk, tranende ogen, en een loopneus.

Instructies


Neem Claritine precies zoals aangegeven op het etiket, of als uw arts heeft voorgeschreven. Niet gebruiken in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen.

Claritine wordt meestal een keer per dag. Volg de instructies van uw arts.

Niet fijn, kauwen, of breken de reguliere Claritine tablet. Slik de pil geheel.

Meet vloeibare vorm van Claritine met een speciale dosis-maatlepel of beker, geen gewone eetlepel. Als u niet beschikt over een dosis-meetapparaat, vraag dan uw apotheker om een.

Om Claritine RediTabs nemen:


Houd de tablet in zijn blister verpakking totdat u klaar bent om het geneesmiddel in te nemen zijn. Open de verpakking en trek de folie van de tablet blister. Geen tablet door de folie of u kunt de tablet beschadigen.


Met behulp van droge handen, verwijder de tablet en plaats het op je tong. Het zal beginnen om meteen te ontbinden.


Laat de tablet in zijn geheel niet te slikken. Laat het in uw mond oplossen zonder te kauwen.


Slik meerdere keren de tablet oplost. Indien gewenst kan u water te drinken om te helpen slikken de opgeloste tablet.

Bel uw arts als uw symptomen niet verbeteren.

Wanneer u een dosis gemist - neem dan de gemiste dosis zodra u het zich herinnert. Sla de gemiste dosis wanneer het bijna tijd is voor uw volgende dosis.

Dosering


Volwassenen en kinderen van 6 jaar en ouder: De aanbevolen dosis CLARITIN (loratadine) is een 10 mg tablet of Reditab, of 2 theelepels (10 mg) stroop eenmaal per dag.

Kinderen 2-5 jaar: De aanbevolen dosis CLARITIN (loratadine) Siroop is 5 mg (1 theelepel) eenmaal daags.

Bij volwassenen en kinderen van 6 jaar en ouder met leverfalen of nierinsufficiëntie (GFR <30 ml / min), dient de startdosering 10 mg (een tablet of twee theelepels) om de andere dag. Bij kinderen van 2 tot 5 jaar oud met leverfalen of nierinsufficiëntie, dient de startdosering 5 mg (een koffielepel) om de andere dag.

Toediening van CLARITIN RediTabs (loratadine snel uiteenvallende tabletten): Plaats CLARITIN RediTabs (loratadine snel uiteenvallende tabletten) op de tong. Tablet valt snel uiteen. Toedienen met of zonder water.

Opslag


Claritine kan worden bewaard bij kamertemperatuur en moet op een droge plaats worden bewaard. Gebruik binnen 6 maanden na het openen van de folieverpakking waarin het wordt verpakt. Neem elke tablet direct na het verwijderen van de individuele blister.

Je moet Claritine niet gebruiken als u allergisch bent voor loratadine of desloratadine (Clarinex) zijn.

Vraag een arts of apotheker voordat u Claritine als u een lever-of nierziekte

Heeft Claritine niet geven aan een kind jonger dan 6 jaar oud zonder het advies van een arts.

Loratadine uiteenvallende tabletten (Claritine Reditab) kan fenylalanine bevatten. Praat met uw arts voordat u Claritine Reditabs als u fenylketonurie (PKU).

FDA zwangerschap categorie B: Claritine is naar verwachting niet schadelijk voor een ongeboren baby. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens de behandeling. Loratadine kan overgaan in de moedermelk en kan een zogende baby schaden. Gebruik dit medicijn niet gebruiken zonder vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby.

Volg de instructies van uw arts over eventuele beperkingen op voedsel, dranken, of activiteit tijdens het gebruik van deze medicatie.Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie op Claritine: netelroos, moeilijke ademhaling, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Bel uw arts onmiddellijk als u een ernstige bijwerking hebben, zoals:

snelle of onregelmatige hartslag;
gevoel alsof je misschien pass out;
geelzucht (geelverkleuring van uw huid of ogen), of
toevallen (convulsies).

Minder ernstige Claritine bijwerkingen kunnen zijn:

hoofdpijn;
zenuwachtigheid;
moe of slaperig voelen;
maagpijn, diarree;
droge mond, keelpijn heesheid;
roodheid van het oog, wazig zien;
bloedneus, of
huiduitslag.

Vrij verkrijgbare alternatieven voor Claritin

Voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren, zijn er naast receptmedicijnen een aantal vrij verkrijgbare alternatieven. Deze omvatten kruiden, niet-farmaceutische oplossingen en veranderingen in levensstijl.

Kruidengeneesmiddelen zijn een populaire optie omdat ze vaak natuurlijker lijken en minder bijwerkingen hebben dan traditionele medicijnen. In veel gevallen is het medische effect echter niet wetenschappelijk bewezen.

Dergelijke middelen bevatten vaak extracten van ginseng, ginkgo biloba, maca of tribulus terrestris, die bekend staan om hun gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het is echter belangrijk om een gezondheidsdeskundige te raadplegen voordat je deze middelen gebruikt.

Niet-medicamenteuze benaderingen omvatten therapieën zoals acupunctuur of massage, die stress kunnen verminderen en de bloedstroom kunnen bevorderen, wat een positief effect kan hebben op de gezondheid.

Aanbevolen veranderingen in levensstijl zijn een gezond dieet, regelmatige lichaamsbeweging en het stoppen of minderen met alcohol en tabak.

Er kunnen dus vrij verkrijgbare maatregelen en behandelmethoden zijn die een aanvulling of alternatief zijn voor conventionele medicatie. Deze moeten echter altijd in overleg met een professional uit de gezondheidszorg worden uitgevoerd om de beste oplossing voor het individu te vinden.

Waar kan ik Claritin kopen zonder recept?

Claritin is in Nederland alleen op recept verkrijgbaar. Daarom is er geen legale manier om Claritin zonder recept te verkrijgen. Er zijn echter praktische oplossingen om online een recept voor Claritin te verkrijgen.

Patiënten kunnen Claritin gemakkelijk en snel online bestellen via de platforms. Nadat u een medische vragenlijst hebt ingevuld, beoordeelt de behandelend arts uw individuele situatie. Als u geschikt bent voor de medicatie van uw voorkeur, zal hij of zij u een recept geven dat u kunt vullen bij een online apotheek of bij een lokale apotheek. Naast deze medicatie kun je op deze manier ook eenvoudig medicatie uit vele andere categorieën verkrijgen.

Dr. med. Marinela Adamescu, Allgemeinmedizinerin

Medisch - professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.