Kan Betnovate zonder recept worden verkregen?

 

Nee, in Nederland kunnen de pillen zoals Betnovate niet zonder recept worden gekocht. Het is belangrijk om te benadrukken dat de receptplicht voor deze pillen in NL er niet voor niets is. Het werkzame bestanddeel van dit medicijn kan onder bepaalde omstandigheden ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij patiënten met bepaalde reeds bestaande aandoeningen. Het is daarom essentieel dat een arts een grondige medische geschiedenis afneemt en mogelijke risicofactoren uitsluit voordat hij Betnovate voorschrijft.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Betnovate?

Het afslankmiddel Betnovate online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Betnovate is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Betnovate geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Kan ik Betnovate in Nederland kopen zonder recept?

Zoals uitgelegd in het vorige punt, is voor Betnovate in NL een recept nodig - zowel in apotheken als bij online bestellen. Er is echter ook de mogelijkheid om het recept niet alleen online te kopen, maar ook volledig online op te stellen. De oplossing hiervoor is het online recept. Dit is een moderne methode om medicijnen voor de behandeling van astma te verkrijgen zonder dat je daarvoor naar een dokterspraktijk hoeft te gaan - vanuit je luie stoel.

Om online een recept voor Betnovate te krijgen, moet je eerst een behandelingsvragenlijst invullen waarin je informatie geeft over je symptomen en medische geschiedenis. Deze informatie wordt vervolgens digitaal beoordeeld door een gespecialiseerde arts om te controleren of de door jou gekozen medicatie de juiste is voor jou.

Zodra de geregistreerde arts je behandelvragenlijst heeft goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt en ligt deze binnen de kortste keren in je brievenbus. Veel aanbieders adverteren met 24-uurs levering, wat betekent dat het zelfs mogelijk is om de medicatie die je nodig hebt in het weekend te krijgen.

Kan ik Betnovate zonder recept kopen in Nederland?

Om Betnovate middel zonder recept te verkrijgen, kan een behandeling op afstand worden gebruikt in NL. Dergelijke online behandelingen zijn sinds 2018 wettelijk toegestaan in NL. Er zijn echter wel enkele vereisten om je Betnovate behandeling legaal en zonder recept te verkrijgen door middel van behandeling op afstand:

De online dienst moet bevoegd zijn om medische diensten te verlenen in de EU.

De voorschrijvende online artsen moeten geregistreerd zijn in de EU.

U gebruikt de online dienst uitsluitend voor uw eigen behandeling.

Persoonlijk arts-patiënt contact wordt ondersteund, maar niet volledig vervangen. Ga regelmatig op controle bij uw arts.

Je koopt je Betnovate zonder recept nadat de online arts het heeft voorgeschreven.

U vult de vragenlijst voor medische behandeling naar waarheid in.

Brand Betnovate, prijs per verpakking

66.86 €

Generiek Betamethasone, prijs per verpakking

33.43 € (20gm x 5 crèmes)

Brand Betnovate, prijs per crème

13.38 €

Generiek Betamethasone, prijs per crème

6.69 €

Indicaties


Betnovate wordt gebruikt om te helpen verlichten roodheid, jeuk, zwelling of ander ongemak veroorzaakt door huidaandoeningen. Dit geneesmiddel is een corticosteroïd (cortisone-achtige medicijnen of steroïden).

Instructies


Gebruik Betnovate zoals voorgeschreven door uw arts.

Betnovate is voor gebruik op alleen de huid. Doe het niet in uw ogen.
Was uw handen met water en zeep voor en na het gebruik van dit geneesmiddel.
Breng een dun laagje van dit geneesmiddel naar het getroffen gebied van de huid. Wrijf zachtjes in.
Gebruik geen cosmetica of andere huidverzorgingsproducten op de behandelde gebieden te gebruiken.
Niet bandage of anderszins wikkel de huid wordt behandeld tenzij dit door uw arts.
Als het medicijn wordt toegepast op de billetjes van een baby, geen strakke luiers of plastic broekjes gebruiken tenzij dit door uw arts.
Als uw arts bestelde een afsluitend verband of luchtdichte deksel over het medicijn toe te passen, zorg ervoor dat je weet hoe toe te passen. Occlusieve verbanden verhoging van de hoeveelheid geneesmiddel geabsorbeerd door je huid, dus gebruik ze alleen zoals aangegeven. Als je vragen hebt over deze, met uw arts.
Het gebruik van te veel van dit medicijn of gebruik het voor een langere tijd kan uw risico van het hebben van bijnier problemen toenemen.
Als u een dosis van Betnovate missen, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Gebruik geen 2 doses in een keer.

Dosering


De dosis van dit geneesmiddel verschillend voor verschillende patiënten zijn. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de termijn tussen de doses, en de lengte van de tijd die u het geneesmiddel in te nemen afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u het geneesmiddel.

Voor roodheid, jeuk en zwelling van de huid:

Volwassenen: Toepassen op het getroffen gebied van de huid een tot drie keer per dag.
Kinderen: Het gebruik en de dosering moet worden bepaald door uw arts.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Betnovate gebruiken.Opslag


Store Betnovate bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Houd Betnovate buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: Betamethasone.

Heeft Betnovate NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Betnovate zijn
u neemt mifepristone
heb je een systemische schimmelinfectie
u gepland om een ​​pokken-vaccin hebben
je hebt een bepaalde bloeden stoornis (idiopathische trombocytopenische purpura).

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Betnovate. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een geschiedenis van bloeden problemen, hartproblemen (bijv. congestief hartfalen [CHF]), hartaanval, hoge bloeddruk, nierproblemen, leverproblemen, diabetes, epileptische aanvallen, een traag werkende schildklier, bijnier problemen, elke geestelijke of humeur problemen, of een lage kaliumspiegel in het bloed
als u of hebben onlangs een bacteriële, schimmel, malaria, virale, of een ander type infectie, herpes infectie van het oog, waterpokken, mazelen, gordelroos, of een hoofd-of hersenletsel
als je HIV-infectie of tuberculose (tbc), of als u ooit een positieve tbc huidtest hebben gehad
als u maagproblemen (bijv. ulcera), intestinale problemen (bv. verstopping, perforatie, infectie, onverklaarbare diarree, diverticulitis, colitis ulcerosa), recente intestinale chirurgie, of ontsteking van de slokdarm
als je zwakke botten (bijv. osteoporose) of spier problemen (bv. myasthenia gravis)
Als u last heeft gehad recente vaccinaties (bijvoorbeeld pokken)
als u een geschiedenis van de gezamenlijke operatie of een gezamenlijke problemen (bv. fractuur, infectie).

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Betnovate. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Aprepitant, clarithromycine, cyclosporine, diltiazem, erytromycine, itraconazol, ketoconazol, of troleandomycine omdat bijwerkingen, zoals bijnier of problemen met het zenuwstelsel (bijv. insulten), kan optreden
Barbituraten (bijv. fenobarbital), carbamazepine, hydantoïnes (bijvoorbeeld fenytoïne), lithium of rifampin omdat doeltreffendheid Betnovate kan dalen
Aspirine, levende vaccins, mifepriston of ritodrine omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd met Betnovate.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Betnovate kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Betnovate kan het vermogen van uw lichaam om infecties te bestrijden verminderen. Vermijd contact met mensen die verkoudheid of infecties hebben. Vertel uw arts als u tekenen van infectie zoals koorts, keelpijn, huiduitslag, of koude rillingen.
Als je waterpokken, gordelroos, of mazelen niet hebben gehad, vermijd contact met iedereen die dat doet.
Vertel uw arts of tandarts dat u Betnovate voordat u een medische of tandheelkundige zorg, spoedeisende behandelingen of chirurgische ingreep.
Diabetes patiënten - Betnovate kan uw bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Check bloedsuikerspiegel voet. Vraag uw arts voordat u de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Als u Betnovate gebruiken voor een langere periode van tijd, kan uw lichaam voldoende natuurlijke steroïden tot enkele maanden niet produceren nadat u stoppen met het gebruik. Ernstige symptomen kunnen optreden als u letsel, operatie, infectie, of het verlies van bloed elektrolyten ervaren. Raadpleeg onmiddellijk uw arts als u een van deze gebeurtenissen te ervaren. Het kan nodig zijn om te beginnen met het nemen van extra corticosteroïden.
Als u last heeft gehad Betnovate injectie in een gewricht en je meer pijn te ervaren, samen met zwelling, verminderde gezamenlijke beweging, koorts en algemeen gevoel van onbehagen, contact op met uw arts.
Praat met uw arts voordat u enig vaccin terwijl u Betnovate.
Lab tests, waaronder bijnier functie tests en controle van de bloeddruk, kan worden uitgevoerd terwijl u Betnovate gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Betnovate kan benzylalcohol in hebben. Gebruik het niet bij pasgeborenen of zuigelingen. Het kan ernstige en soms fatale problemen met het zenuwstelsel en andere bijwerkingen veroorzaken.
Corticosteroïden kunnen groeisnelheid beïnvloeden bij kinderen en tieners in sommige gevallen. Zij kan het nodig regelmatige groei controles, terwijl ze gebruik maken van Betnovate.
Betnovate moet worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid bij kinderen; veiligheid en werkzaamheid bij kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Betnovate bespreken terwijl je zwanger bent. Betnovate wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Betnovate gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Als u plotseling stopt met Betnovate, moet u wellicht ontwenningsverschijnselen, Deze kunnen omvatten onevenwichtige hormonen (bij zowel mannen als vrouwen).

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Acne, onhandigheid, duizeligheid, blozen, algemene lichamelijke ongemakken, hoofdpijn, toegenomen eetlust, verhoogde transpiratie, duizeligheid, misselijkheid, zenuwachtigheid, slapeloosheid, maagklachten.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), zwarte, teerachtige ontlasting; veranderingen in lichaamsvet, veranderingen in de menstruatie, veranderingen in de huidskleur , pijn op de borst, gemakkelijk blauwe plekken of bloeden, onregelmatige hartslag, geestelijke of stemmingswisselingen (bv. depressie), spierpijn, verspillen, of zwakte, stuipen, ernstige misselijkheid of braken, plotselinge ernstige duizeligheid of hoofdpijn, zwelling van de voeten of benen; symptomen van infectie (bijv., koude rillingen, koorts, keelpijn), pees of botpijn, dunner worden van de huid, ongewone gevoeligheid van de huid, ongewone gewichtstoename; visie wijzigingen of andere oogproblemen; braaksel dat lijkt op koffiedik.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Waar kan ik Betnovate kopen zonder recept?

Betnovate is in Nederland alleen op recept verkrijgbaar. Daarom is er geen legale manier om Betnovate zonder recept te verkrijgen. Er zijn echter praktische oplossingen om online een recept voor Betnovate te verkrijgen.

Patiënten kunnen Betnovate gemakkelijk en snel online bestellen via de platforms. Nadat u een medische vragenlijst hebt ingevuld, beoordeelt de behandelend arts uw individuele situatie. Als u geschikt bent voor de medicatie van uw voorkeur, zal hij of zij u een recept geven dat u kunt vullen bij een online apotheek of bij een lokale apotheek. Naast deze medicatie kun je op deze manier ook eenvoudig medicatie uit vele andere categorieën verkrijgen.

Waarom is het nog steeds mogelijk om online Betnovate te kopen zonder recept?

Als je online een aanbieder tegenkomt die Betnovate of andere pillen zonder recept aanbiedt, kun je er zeker van zijn dat het om een dubieuze en mogelijk gevaarlijke aanbieder gaat. Gelukkig zijn de aangeboden producten placebo's die geen werkzame bestanddelen bevatten. Een eventueel effect is dan alleen denkbeeldig. In ergere gevallen zijn het namaakpreparaten die gevaarlijke ingrediënten bevatten en een aanzienlijk risico voor de gezondheid kunnen vormen. Als je gezondheidsschade oploopt na het innemen van dergelijke preparaten, heb je geen enkele verzekeringsaanspraak. We raden daarom sterk af om ze te kopen en in te nemen.

Bovendien is de aankoop en verkoop van Betnovate illegaal en strafbaar. Iedereen die Betnovate zonder recept bestelt bij een van deze dubieuze online verkopers kan in geval van twijfel worden vervolgd. Iedereen die zonder recept pillen uit een ander land haalt, begaat een administratieve overtreding en moet mogelijk een boete betalen.

Het risico op het plegen van een strafbaar feit of het schaden van je eigen gezondheid is daarom relatief hoog wanneer je Betnovate koopt zonder recept. Het is beter om er zeker van te zijn dat je preparaat een legale en veilige seksuele verbeteraar is door een recept van een arts te halen. Dankzij bemiddelingsplatforms kan dit nu discreet, snel en gemakkelijk worden gedaan, zodat Betnovate kopen met een recept geen onaangename ervaring voor je wordt.

Dr. Catherine Anne Austin

Medisch adviseur

Dr. Catherine Anne Austin is een praktiserend arts met uitgebreide medische expertise. Ze zorgt voor het welzijn van de patiënten van Online Doctor en zorgt ervoor dat alle voorgeschreven behandelingen geschikt en veilig zijn voor onze patiënten.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.