Fucidin kopen zonder recept - kan dat in Nederland?

 

Nee, in Nederland kunnen de pillen zoals Fucidin niet zonder recept worden gekocht. Het is belangrijk om te benadrukken dat de receptplicht voor deze pillen in NL er niet voor niets is. Het werkzame bestanddeel van dit medicijn kan onder bepaalde omstandigheden ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij patiënten met bepaalde reeds bestaande aandoeningen. Het is daarom essentieel dat een arts een grondige medische geschiedenis afneemt en mogelijke risicofactoren uitsluit voordat hij Fucidin voorschrijft.

Fucidin zonder recept via online apotheek

Op online platforms kun je een geschikt geneesmiddel zoals Fucidin verkrijgen. Vul een medische vragenlijst in die inzicht geeft in je gezondheidstoestand en start een online consult. De behandelende arts controleert je gegevens en schrijft, indien nodig, je recept online uit. Anders zal hij een alternatief aanbevelen.

Je wordt via je patiëntenaccount op de hoogte gebracht van verdere vragen. Zodra het consult is afgerond en de behandelend arts een recept voor je behandeling heeft uitgeschreven, wordt je medicatie - discreet verpakt - afgeleverd op het adres van je keuze.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt je medicatie naar het adres van jouw keuze gestuurd, discreet verpakt en gratis.

Behandeling aanvragen

Kan ik Fucidin in Nederland kopen zonder recept?

Zoals uitgelegd in het vorige punt, is voor Fucidin in NL een recept nodig - zowel in apotheken als bij online bestellen. Er is echter ook de mogelijkheid om het recept niet alleen online te kopen, maar ook volledig online op te stellen. De oplossing hiervoor is het online recept. Dit is een moderne methode om medicijnen voor de behandeling van astma te verkrijgen zonder dat je daarvoor naar een dokterspraktijk hoeft te gaan - vanuit je luie stoel.

Om online een recept voor Fucidin te krijgen, moet je eerst een behandelingsvragenlijst invullen waarin je informatie geeft over je symptomen en medische geschiedenis. Deze informatie wordt vervolgens digitaal beoordeeld door een gespecialiseerde arts om te controleren of de door jou gekozen medicatie de juiste is voor jou.

Zodra de geregistreerde arts je behandelvragenlijst heeft goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt en ligt deze binnen de kortste keren in je brievenbus. Veel aanbieders adverteren met 24-uurs levering, wat betekent dat het zelfs mogelijk is om de medicatie die je nodig hebt in het weekend te krijgen.

Brand Fucidin, prijs per verpakking

72.26 €

Generiek Fusidic, prijs per verpakking

36.13 € (10gm x 2 crèmes)

Brand Fucidin, prijs per crème

36.14 €

Generiek Fusidic, prijs per crème

18.07 €

Indicaties


Fucidin crème wordt gebruikt om huidinfecties zoals impetigo, geïnfecteerd eczeem of geïnfecteerde wonden of snijwonden te behandelen. Het werkt door het doden van de organismen die de infectie hebben veroorzaakt.

Instructies


Gebruik Fucidin crème zoals voorgeschreven door uw arts.

Fucidin crème is voor gebruik op alleen de huid. Doe het niet in uw ogen.
Was uw handen met water en zeep voor en na het gebruik van dit geneesmiddel.
Breng een dun laagje van dit geneesmiddel naar het getroffen gebied van de huid 3 of 4 keer per dag totdat de infectie is verdwenen. Wrijf zachtjes in.
Gebruik geen cosmetica of andere huidverzorgingsproducten op de behandelde gebieden te gebruiken.
Niet bandage of anderszins wikkel de huid wordt behandeld tenzij dit door uw arts.
Als het medicijn wordt toegepast op de billetjes van een baby, geen strakke luiers of plastic broekjes gebruiken tenzij dit door uw arts.
Als uw arts bestelde een afsluitend verband of luchtdichte deksel over het medicijn toe te passen, zorg ervoor dat je weet hoe toe te passen. Occlusieve verbanden verhoging van de hoeveelheid geneesmiddel geabsorbeerd door je huid, dus gebruik ze alleen zoals aangegeven. Als je vragen hebt over deze, met uw arts.
Als u een dosis van Fucidin crème missen, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis om een ​​gemiste een niet van toepassing.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Fucidin crème te gebruiken.

Opslag


Slaan Fucidin crème bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Houd Fucidin crème buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: Fusidinezuur.

Andere ingrediënten: Witte zachte paraffine, vloeibare paraffine, Butylhydroxyanisool, cetanol, glycerol, kaliumsorbaat, Gezuiverd water, polysorbaat 60.

Fusidinezuur behoort tot een klasse van geneesmiddelen bekend als antibiotica.

NIET gebruiken Fucidin crème indien:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Fucidin crème.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Fucidin crème. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Fucidin crème. Er zijn voor zover bekend geen belangrijke interacties tussen Fucidin crème en andere geneesmiddelen. Als u ongewone symptomen ervaart tijdens het gebruik van Fucidin crème en andere geneesmiddelen moet u uw zorgverzekeraar te vertellen.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Zwangerschap: Deze medicijnen mogen niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap tenzij de voordelen opwegen tegen de risico's. Als u zwanger wordt terwijl u dit geneesmiddel, raadpleeg dan onmiddellijk uw arts.
Borstvoeding: Deze medicatie kan overgaan in de moedermelk. Als je een moeder die borstvoeding geeft en zijn met behulp van fusidinezuur, kan je baby beïnvloeden. Praat met uw arts over de vraag of u de borstvoeding moet worden voortgezet.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Reactie van een ieder op een geneesmiddel is anders. Het is moeilijk te voorspellen welke bijwerkingen

je zult hebben van het nemen van een bepaald medicijn, of dat u een bijwerking zal hebben

helemaal. Het belangrijkste is om uw arts of apotheker vertellen als u problemen ondervindt met uw geneesmiddel.

Soms: meer dan 1 op de 1000 mensen die Fucidin crème te gebruiken:

Dermatitis (gevoeligheid van de huid kunnen optreden als Fucidin crème wordt gebruikt voor lange

tijd), irritatie op de plaats van toediening (reacties bestaan ​​uit pijn, roodheid van de huid, stekend en branderig gevoel), jeuk, huiduitslag of huiduitslag.

Zelden: Meer dan 1 op de 10.000 mensen die Fucidin crème te gebruiken:

Eye of gezichtsproblemen, overgevoeligheidsreacties.

De frequentie van deze sideeffects is niet bekend:

Angio-oedeem, antibioticaresistentie fusidinezuur (de tijd kan gebeuren als Fucidin crème wordt gebruikt voor lange tijd), eczeem, oedeem rond de ogen, urticaria.

Als u zich onwel voelt of als u zich zorgen over een neveneffect hebben, moet u advies in te winnen. Als u zich erg ziek, krijgen medische hulp meteen.

Waar kun je Fucidin kopen?

Fucidin zonder recept kun je nergens legaal en veilig kopen. Als je Fucidin wilt kopen met een recept, heb je in principe drie opties om uit te kiezen:

De plaatselijke apotheek in combinatie met een voorafgaand bezoek aan de arts, die een recept zal uitschrijven.

Een postorderapotheek, waar het recept per post of elektronisch naartoe wordt gestuurd voordat de apotheek de Fucidin naar je opstuurt.

Medische bemiddelingsplatforms. Hier kun je snel en discreet een online medisch consult aanvragen, dat bestaat uit een vragenlijst. Als de arts je aanvraag goedkeurt, stuurt hij het uitgeschreven recept onmiddellijk door naar een postorderapotheek. Je ontvangt de gewenste Fucidin binnen 24 - 48 uur. Medicatie, consult en verzending zijn bij de prijs inbegrepen.

Is het legaal om Fucidin te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Fucidin zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Dr. Catherine Anne Austin

Medisch adviseur

Dr. Catherine Anne Austin is een praktiserend arts met uitgebreide medische expertise. Ze zorgt voor het welzijn van de patiënten van Online Doctor en zorgt ervoor dat alle voorgeschreven behandelingen geschikt en veilig zijn voor onze patiënten.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.