Wanneer u Apcalis SX zonder recept moet innemen

 

Voor Apcalis SX heb je in Nederland een recept nodig. Om je pillen legaal en zonder recept te krijgen, kun je gebruik maken van behandeling op afstand. Onder bepaalde voorwaarden is zo'n online behandeling ook in NL mogelijk en kun je je medicijnen krijgen zonder persoonlijk bezoek aan een arts.

Hieronder lees je of je een recept nodig hebt voor Apcalis SX, onder welke voorwaarden het mogelijk is om medicatie zonder recept te krijgen, welke risico's eraan verbonden zijn en waar je een behandeling op afstand kunt krijgen.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Apcalis SX?

Het afslankmiddel Apcalis SX online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Apcalis SX is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Apcalis SX geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Kan ik Apcalis SX zonder recept kopen in Nederland?

Om Apcalis SX middel zonder recept te verkrijgen, kan een behandeling op afstand worden gebruikt in NL. Dergelijke online behandelingen zijn sinds 2018 wettelijk toegestaan in NL. Er zijn echter wel enkele vereisten om je Apcalis SX behandeling legaal en zonder recept te verkrijgen door middel van behandeling op afstand:

De online dienst moet bevoegd zijn om medische diensten te verlenen in de EU.

De voorschrijvende online artsen moeten geregistreerd zijn in de EU.

U gebruikt de online dienst uitsluitend voor uw eigen behandeling.

Persoonlijk arts-patiënt contact wordt ondersteund, maar niet volledig vervangen. Ga regelmatig op controle bij uw arts.

Je koopt je Apcalis SX zonder recept nadat de online arts het heeft voorgeschreven.

U vult de vragenlijst voor medische behandeling naar waarheid in.

Brand Apcalis SX, prijs per verpakking

74.10 €

Generiek Tadalafil, prijs per verpakking

37.05 € (20mg x 10 pillen)

Brand Apcalis SX, prijs per pil

7.42 €

Generiek Tadalafil, prijs per pil

3.71 €

Indicaties


Apcalis SX is een gelei oplossing voor de behandeling van erectiestoornissen. Apcalis SX verhoogt de bloedtoevoer naar de penis waardoor meer bloed in de penis stromen als vanzelf gebeurde toen een man seksueel gestimuleerd. Met meer bloed stroomt in en minder vloeiend uit en de slagaders in de penis te vergroten resulterende erectie.

Instructies


Voor de meeste patiënten, moet Apcalis SX eenmaal per dag worden genomen als dat nodig is. Bij patiënten die bepaalde proteaseremmers (zoals voor de behandeling van HIV), wordt aanbevolen om een ​​maximale enkelvoudige dosis van 25 mg Apcalis SX in een periode van 48 uur niet overschrijdt.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Neem niet 2 doses in een keer.

Dosering


In de meeste gevallen moet de dosering niet hoger dan eenmaal per dag (24 uur).
Voor mensen die proteaseremmers (gebruikt bij de behandeling van HIV) consumeren, dient de dosering niet meer dan een enkele dosis van 25 mg Apcalis SX binnen 48 uur.

Als je missen op een dosis, neem deze dan zodra u eraan denkt over. Maar houd in gedachten dat je zal moeten om de volgende dosis aanpassen door spacing het uit met 4 tot 5 uur. Als dit niet mogelijk is, dan is het beste om te doen zou zijn om de gemiste dosis overslaan en doorgaan met uw normale doseringsschema.

Probeer nooit om te compenseren voor de gemiste dosis door het nemen van een dubbele dosis samen. Het kan schadelijke effecten veroorzaken.

Opslag


Apcalis SX moet worden bewaard bij kamertemperatuur, 15-30 ° C (59-86 ° F). Houd Apcalis SX buiten het bereik van kinderen.

Meer Info


Het drinken van alcohol kan de mogelijkheid om een ​​erectie te krijgen verminderen. Om het maximale voordeel uit uw medicatie te krijgen, wordt u geadviseerd om geen grote hoeveelheden alcohol te drinken voordat u Apcalis SX.Voordat u een behandeling met Apcalis SX beginnen, moet u uw zorgverlener vragen of je hart gezond genoeg is.

Als je een man bent die nitraat drugs, zoals nitroglycerine gebruikt, nooit Apcalis SX. De combinatie van Apcalis SX en nitraten kan uw bloeddruk plotseling dalen tot onveilige niveaus. Je zou duizelig, flauw, of zelfs een hartaanval of een beroerte. Nitraten zijn te vinden in veel voorgeschreven medicijnen die worden gebruikt om angina pectoris (pijn op de borst als gevolg van hart-en vaatziekten) te behandelen.

Als u niet zeker bent, of een van uw medicijnen bevatten nitraten, of als je niet begrijpt wat nitraten zijn, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Bespreek uw vorige / huidige medische geschiedenis in detail met uw arts voordat u begint met de behandeling met nieuwe medicijnen. Vraag uw arts of uw hart gezond genoeg is voor het starten met deze medicatie.
Artsen adviseren tegen het gebruik Apcalis SX als u allergisch bent voor elk ingrediënt in het bent of als je nitraat drugs, zoals nitroglycerine gebruiken. Het gecombineerde effect van Apcalis SX en nitraten kan uw bloeddruk plotseling dalen. Het kan ook u duizelig, flauw, of zelfs een hartaanval of een beroerte.

Als u een van de volgende ernstige bijwerkingen, stop dan met Apcalis SX en vragen dringende medische aandacht of aan uw arts onmiddellijk:

plotseling verlies van gezichtsvermogen;
geluid in uw oren, of plotseling gehoorverlies;
pijn op de borst of zwaar gevoel, pijn zich naar de arm of schouder, misselijkheid, zweten, algemeen ziek gevoel;
onregelmatige hartslag;
zwelling in uw handen, enkels of voeten;
kortademigheid;
visie veranderingen;
licht gevoel in het hoofd, flauwvallen, of
penis erectie is pijnlijk en duurt 4 uur of langer.


Minder ernstige bijwerkingen kunnen zijn:

warmte of roodheid in je gezicht, nek of borst;
verstopte neus;
hoofdpijn;
maagklachten, of
rugpijn.


Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Vertel uw arts over alle ongebruikelijke of lastige bijwerking.

Is het legaal om Apcalis SX te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Apcalis SX zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Waarom is het nog steeds mogelijk om online Apcalis SX te kopen zonder recept?

Als je online een aanbieder tegenkomt die Apcalis SX of andere pillen zonder recept aanbiedt, kun je er zeker van zijn dat het om een dubieuze en mogelijk gevaarlijke aanbieder gaat. Gelukkig zijn de aangeboden producten placebo's die geen werkzame bestanddelen bevatten. Een eventueel effect is dan alleen denkbeeldig. In ergere gevallen zijn het namaakpreparaten die gevaarlijke ingrediënten bevatten en een aanzienlijk risico voor de gezondheid kunnen vormen. Als je gezondheidsschade oploopt na het innemen van dergelijke preparaten, heb je geen enkele verzekeringsaanspraak. We raden daarom sterk af om ze te kopen en in te nemen.

Bovendien is de aankoop en verkoop van Apcalis SX illegaal en strafbaar. Iedereen die Apcalis SX zonder recept bestelt bij een van deze dubieuze online verkopers kan in geval van twijfel worden vervolgd. Iedereen die zonder recept pillen uit een ander land haalt, begaat een administratieve overtreding en moet mogelijk een boete betalen.

Het risico op het plegen van een strafbaar feit of het schaden van je eigen gezondheid is daarom relatief hoog wanneer je Apcalis SX koopt zonder recept. Het is beter om er zeker van te zijn dat je preparaat een legale en veilige seksuele verbeteraar is door een recept van een arts te halen. Dankzij bemiddelingsplatforms kan dit nu discreet, snel en gemakkelijk worden gedaan, zodat Apcalis SX kopen met een recept geen onaangename ervaring voor je wordt.

Apcalis SX voorschrijven en verzenden via online apotheken?

Als u op zoek bent naar een eerste of vervolgbehandeling of regelmatig medicijnen moet slikken, kunnen online apotheken u helpen - eenvoudig en zonder persoonlijk advies.

Start een online consultatie door een medische vragenlijst in te vullen en uw behandelingsbehoeften kenbaar te maken.

Een bevoegde arts zal uw informatie beoordelen en een geschikte behandeling aanbevelen.

Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt Apcalis SX discreet verpakt en gratis verzonden naar het adres van uw keuze.

Dr. Viktor Simunovic, huisarts

Medisch en professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.