Astelin zonder recept verkrijgbaar op het internet?

 

Nee, in Nederland kunnen de pillen zoals Astelin niet zonder recept worden gekocht. Het is belangrijk om te benadrukken dat de receptplicht voor deze pillen in NL er niet voor niets is. Het werkzame bestanddeel van dit medicijn kan onder bepaalde omstandigheden ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij patiënten met bepaalde reeds bestaande aandoeningen. Het is daarom essentieel dat een arts een grondige medische geschiedenis afneemt en mogelijke risicofactoren uitsluit voordat hij Astelin voorschrijft.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Brand Astelin, prijs per verpakking

64.88 €

Generiek Azelastine, prijs per verpakking

32.44 € (10ml x 1 verstuiver)

Brand Astelin, prijs per verstuiver

64.88 €

Generiek Azelastine, prijs per verstuiver

32.44 €

Indicaties


Astelin wordt gebruikt voor de behandeling van allergische symptomen zoals niezen en jeukende, loopneus. Het wordt ook gebruikt om symptomen van neusholte ontsteking zoals loopneus, verstopte neus en postnasal drip behandelen. Astelin is een antihistaminicum neusspray. Het werkt door het blokkeren van de werking van histamine, die allergische symptomen vermindert.

Instructies


Gebruik Astelin zoals voorgeschreven door uw arts.

Astelin is alleen de neus. Doe het niet in uw ogen of mond. Als je Astelin in uw ogen, spoel na met koud leidingwater in een keer.
Prime de spray pomp voor het eerste gebruik van een nieuwe fles. Verwijder de blauwe stofkap over de punt van de fles en de blauwe veiligheid clip. Aan de pomp, wijzen de spray pomp weg van u en anderen. Spray snel en stevig enkele malen totdat een fijne nevel verschijnt (4 sprays of minder).
Blaas zachtjes uw neus om uw neusgaten te wissen.
Houd je hoofd naar beneden gekanteld. Plaats de spuittip A? A? inch in het neusgat. Houd het flesje rechtop, waardoor de spuittip te streven naar de achterkant van de neus. Sluit het andere neusgat met een vinger.
Spray snel en stevig eens en snuiven voorzichtig tegelijk. Herhaal in het andere neusgat zoals aangegeven.
Adem zachtjes. Niet kantel je hoofd terug na het gebruik Astelin. Dit zal u helpen om de bittere smaak die kan worden veroorzaakt door Astelin voorkomen.
Na het gebruik van Astelin, veeg de spuitmond met een schone tissue of doek. Houd de stofkap en veiligheidsclip op de fles wanneer deze niet in gebruik is.
Als 3 of meer dagen zijn verstreken sinds het laatste gebruik van deze fles, primen de pomp met 2 sprays of totdat een fijne nevel verschijnt.
Als de spuitmond verstopt raakt, NIET schoon te maken met een puntig voorwerp. Verwijder de pomp spray uit de fles. Laten weken in warm water, spuiten meerdere malen onder water. Volledig drogen de spray pomp. Bevestig de pomp spray om de fles en hem aan de gang.
Als u een dosis van Astelin, gebruik deze zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Gebruik geen 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Astelin gebruiken.

Opslag


Store Astelin bij kamertemperatuur, tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C). Beschermen tegen bevriezing. Slaan met de pomp goed gesloten. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Heeft Astelin niet meer na de vervaldatum op de fles. Houd Astelin buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: azelastinehydrochloride.

Heeft Astelin NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Astelin.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Astelin. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Astelin.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Astelin kan slaperigheid veroorzaken. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Astelin met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Drink geen alcohol of gebruik van geneesmiddelen die kunnen slaperigheid (bv steun slapen, spier-relaxers) terwijl u Astelin, het kan toevoegen aan de gevolgen ervan. Vraag uw apotheker als u vragen hebt over welke geneesmiddelen kunnen slaperigheid.
Niet meer dan de aanbevolen dosis zonder controle met uw arts.
Het geneesmiddel heeft een antihistaminicum daarin. Voordat u een nieuw medicijn te beginnen, controleer het etiket om te zien of het heeft een antihistaminicum (bijv. diphenhydramine) in het ook. Als dat zo is of als u niet zeker bent, raadpleeg dan uw arts of apotheker.
Astelin kan schade veroorzaken als het wordt ingeslikt. Als je het hebt genomen door de mond, contact op met uw plaatselijke antigifcentrum of meldkamer onmiddellijk.
Astelin moet worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger dan 5 jaar oud is, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Astelin bespreken terwijl je zwanger bent. Het is niet bekend of Astelin wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Astelin gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Bittere smaak, slaperigheid, vermoeidheid, hoofdpijn, milde neus bloeden, branden, ongemak, of stekend gevoel, plotseling niezen aanval.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), herhaalde of aanhoudende neusbloedingen, ernstige nasale irritatie.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Vrij verkrijgbare alternatieven voor Astelin

Voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren, zijn er naast receptmedicijnen een aantal vrij verkrijgbare alternatieven. Deze omvatten kruiden, niet-farmaceutische oplossingen en veranderingen in levensstijl.

Kruidengeneesmiddelen zijn een populaire optie omdat ze vaak natuurlijker lijken en minder bijwerkingen hebben dan traditionele medicijnen. In veel gevallen is het medische effect echter niet wetenschappelijk bewezen.

Dergelijke middelen bevatten vaak extracten van ginseng, ginkgo biloba, maca of tribulus terrestris, die bekend staan om hun gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het is echter belangrijk om een gezondheidsdeskundige te raadplegen voordat je deze middelen gebruikt.

Niet-medicamenteuze benaderingen omvatten therapieën zoals acupunctuur of massage, die stress kunnen verminderen en de bloedstroom kunnen bevorderen, wat een positief effect kan hebben op de gezondheid.

Aanbevolen veranderingen in levensstijl zijn een gezond dieet, regelmatige lichaamsbeweging en het stoppen of minderen met alcohol en tabak.

Er kunnen dus vrij verkrijgbare maatregelen en behandelmethoden zijn die een aanvulling of alternatief zijn voor conventionele medicatie. Deze moeten echter altijd in overleg met een professional uit de gezondheidszorg worden uitgevoerd om de beste oplossing voor het individu te vinden.

Waar kun je Astelin kopen?

Astelin zonder recept kun je nergens legaal en veilig kopen. Als je Astelin wilt kopen met een recept, heb je in principe drie opties om uit te kiezen:

De plaatselijke apotheek in combinatie met een voorafgaand bezoek aan de arts, die een recept zal uitschrijven.

Een postorderapotheek, waar het recept per post of elektronisch naartoe wordt gestuurd voordat de apotheek de Astelin naar je opstuurt.

Medische bemiddelingsplatforms. Hier kun je snel en discreet een online medisch consult aanvragen, dat bestaat uit een vragenlijst. Als de arts je aanvraag goedkeurt, stuurt hij het uitgeschreven recept onmiddellijk door naar een postorderapotheek. Je ontvangt de gewenste Astelin binnen 24 - 48 uur. Medicatie, consult en verzending zijn bij de prijs inbegrepen.

Is het legaal om Astelin te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Astelin zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Waar kan ik Astelin kopen zonder recept?

Astelin is in Nederland alleen op recept verkrijgbaar. Daarom is er geen legale manier om Astelin zonder recept te verkrijgen. Er zijn echter praktische oplossingen om online een recept voor Astelin te verkrijgen.

Patiënten kunnen Astelin gemakkelijk en snel online bestellen via de platforms. Nadat u een medische vragenlijst hebt ingevuld, beoordeelt de behandelend arts uw individuele situatie. Als u geschikt bent voor de medicatie van uw voorkeur, zal hij of zij u een recept geven dat u kunt vullen bij een online apotheek of bij een lokale apotheek. Naast deze medicatie kun je op deze manier ook eenvoudig medicatie uit vele andere categorieën verkrijgen.

Waarom is het nog steeds mogelijk om online Astelin te kopen zonder recept?

Als je online een aanbieder tegenkomt die Astelin of andere pillen zonder recept aanbiedt, kun je er zeker van zijn dat het om een dubieuze en mogelijk gevaarlijke aanbieder gaat. Gelukkig zijn de aangeboden producten placebo's die geen werkzame bestanddelen bevatten. Een eventueel effect is dan alleen denkbeeldig. In ergere gevallen zijn het namaakpreparaten die gevaarlijke ingrediënten bevatten en een aanzienlijk risico voor de gezondheid kunnen vormen. Als je gezondheidsschade oploopt na het innemen van dergelijke preparaten, heb je geen enkele verzekeringsaanspraak. We raden daarom sterk af om ze te kopen en in te nemen.

Bovendien is de aankoop en verkoop van Astelin illegaal en strafbaar. Iedereen die Astelin zonder recept bestelt bij een van deze dubieuze online verkopers kan in geval van twijfel worden vervolgd. Iedereen die zonder recept pillen uit een ander land haalt, begaat een administratieve overtreding en moet mogelijk een boete betalen.

Het risico op het plegen van een strafbaar feit of het schaden van je eigen gezondheid is daarom relatief hoog wanneer je Astelin koopt zonder recept. Het is beter om er zeker van te zijn dat je preparaat een legale en veilige seksuele verbeteraar is door een recept van een arts te halen. Dankzij bemiddelingsplatforms kan dit nu discreet, snel en gemakkelijk worden gedaan, zodat Astelin kopen met een recept geen onaangename ervaring voor je wordt.

Astelin voorschrijven en verzenden via online apotheken?

Als u op zoek bent naar een eerste of vervolgbehandeling of regelmatig medicijnen moet slikken, kunnen online apotheken u helpen - eenvoudig en zonder persoonlijk advies.

Start een online consultatie door een medische vragenlijst in te vullen en uw behandelingsbehoeften kenbaar te maken.

Een bevoegde arts zal uw informatie beoordelen en een geschikte behandeling aanbevelen.

Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt Astelin discreet verpakt en gratis verzonden naar het adres van uw keuze.

Hasan Igde

Medisch en professioneel getest

Hasan Igde is doctor in de geneeskunde en gespecialiseerd in urologie en uro-oncologie. Hij ondersteunt DoktorABC met zijn expertise in andrologie en de gezondheid van mannen. Igde's expertise omvat ook erectiestoornissen en andere gezondheidsproblemen bij mannen. Hasan Igde heeft deze medische inhoud beoordeeld en bevestigt dat deze medisch up-to-date is en dat de informatie juist is.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.