Kan ik Allegra zonder recept krijgen?

 

Voor Allegra heb je in Nederland een recept nodig. Om je pillen legaal en zonder recept te krijgen, kun je gebruik maken van behandeling op afstand. Onder bepaalde voorwaarden is zo'n online behandeling ook in NL mogelijk en kun je je medicijnen krijgen zonder persoonlijk bezoek aan een arts.

Hieronder lees je of je een recept nodig hebt voor Allegra, onder welke voorwaarden het mogelijk is om medicatie zonder recept te krijgen, welke risico's eraan verbonden zijn en waar je een behandeling op afstand kunt krijgen.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Allegra?

Het afslankmiddel Allegra online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Allegra is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Allegra geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Kan ik Allegra in Nederland kopen zonder recept?

Zoals uitgelegd in het vorige punt, is voor Allegra in NL een recept nodig - zowel in apotheken als bij online bestellen. Er is echter ook de mogelijkheid om het recept niet alleen online te kopen, maar ook volledig online op te stellen. De oplossing hiervoor is het online recept. Dit is een moderne methode om medicijnen voor de behandeling van astma te verkrijgen zonder dat je daarvoor naar een dokterspraktijk hoeft te gaan - vanuit je luie stoel.

Om online een recept voor Allegra te krijgen, moet je eerst een behandelingsvragenlijst invullen waarin je informatie geeft over je symptomen en medische geschiedenis. Deze informatie wordt vervolgens digitaal beoordeeld door een gespecialiseerde arts om te controleren of de door jou gekozen medicatie de juiste is voor jou.

Zodra de geregistreerde arts je behandelvragenlijst heeft goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt en ligt deze binnen de kortste keren in je brievenbus. Veel aanbieders adverteren met 24-uurs levering, wat betekent dat het zelfs mogelijk is om de medicatie die je nodig hebt in het weekend te krijgen.

Brand Allegra, prijs per verpakking

92.44 €

Generiek Fexofenadine, prijs per verpakking

46.22 € (180mg x 60 pillen)

Brand Allegra, prijs per pil

1.54 €

Generiek Fexofenadine, prijs per pil

0.77 €

Indicaties


Allegra wordt gebruikt voor de behandeling van seizoensgebonden allergische symptomen zoals niezen, loopneus, jeukende keel, of jeukende, tranende ogen. Het wordt ook gebruikt om netelroos en jeuk te behandelen. Allegra is een antihistaminicum. Het werkt door het blokkeren van een stof in het lichaam, genaamd histamine. Dit helpt om allergische symptomen te verminderen.

Instructies


Gebruik Allegra zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Allegra via de mond met of zonder voedsel.
Neem Allegra met een vol glas water (8 oz/240 ml).
Drink geen vruchtensap op hetzelfde moment als u Allegra nemen. Bepaalde vruchtensappen (bv., grapefruit, appel, sinaasappel) kan de effectiviteit Allegra verlagen.
Als u antacida die aluminium of magnesium nemen ze niet op hetzelfde moment als Allegra. Vraag uw arts of apotheker hoe ze mee te nemen met Allegra.
Als u een dosis van Allegra, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.
Overdosering symptomen kunnen droge mond, duizeligheid of sufheid bevatten.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Allegra gebruiken.

Opslag


Slaan Allegra tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Bewaren in de originele verpakking tot vlak voor gebruik. Houd Allegra buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: Fexofenadinehydrochloride.

Heeft Allegra NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediƫnt in Allegra.

Neem contact op met uw arts meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Allegra. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u nierproblemen heeft of problemen met urineren.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Allegra. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Erythromycine of ketoconazol omdat ze het risico van Allegra's bijwerkingen kunnen verhogen.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Allegra kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Allegra kan duizeligheid veroorzaken. Het is meestal niet slaperigheid wanneer zij onder normale omstandigheden bij de aanbevolen doses. Toch kunnen deze effecten worden erger als je Allegra met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Allegra met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosis of gebruik voor langer dan voorgeschreven zonder met uw arts.
Allegra kan interfereren met allergie huidtesten. Als u gepland voor een huidtest, raadpleeg dan uw arts. Het kan nodig zijn te stoppen met Allegra voor een paar dagen voor de tests.
Gebruik Allegra met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten ervan.
Allegra moet worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger dan 6 maanden oud is, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Allegra bespreken terwijl je zwanger bent. Het is niet bekend of Allegra wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Allegra gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Duizeligheid, hoofdpijn, maagklachten.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), oorpijn, koorts, ernstige of aanhoudende hoest of braken.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Is het legaal om Allegra te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Allegra zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Dr. Catherine Anne Austin

Medisch adviseur

Dr. Catherine Anne Austin is een praktiserend arts met uitgebreide medische expertise. Ze zorgt voor het welzijn van de patiënten van Online Doctor en zorgt ervoor dat alle voorgeschreven behandelingen geschikt en veilig zijn voor onze patiënten.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.