Kan Albenza worden behandeld zonder recept?

 

Nee, in Nederland kunnen de pillen zoals Albenza niet zonder recept worden gekocht. Het is belangrijk om te benadrukken dat de receptplicht voor deze pillen in NL er niet voor niets is. Het werkzame bestanddeel van dit medicijn kan onder bepaalde omstandigheden ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij patiënten met bepaalde reeds bestaande aandoeningen. Het is daarom essentieel dat een arts een grondige medische geschiedenis afneemt en mogelijke risicofactoren uitsluit voordat hij Albenza voorschrijft.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Albenza?

Het afslankmiddel Albenza online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Albenza is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Albenza geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt je medicatie naar het adres van jouw keuze gestuurd, discreet verpakt en gratis.

Behandeling aanvragen

Brand Albenza, prijs per verpakking

72.32 €

Generiek albendazole, prijs per verpakking

36.16 € (400mg x 60 pillen)

Brand Albenza, prijs per pil

1.20 €

Generiek albendazole, prijs per pil

0.60 €

Indicaties


Albenza is een lid van de benzimidazoolverbindingen als geneesmiddel geïndiceerd voor de behandeling van een verscheidenheid van worminfecties. Het is een breedspectrum ontwormingsmiddel, effectief tegen: spoelwormen, lintwormen en staartvinnen van huisdieren en mensen.

Als een worm-dodende, albendazol veroorzaakt degeneratieve veranderingen in de vruchtwand en darmcellen van de worm via binding aan de colchicine-gevoelige plaats van tubuline, waardoor de polymerisatie of samenstel remmen in microtubuli. Het verlies van de cytoplasmatische microtubuli leidt tot een verminderde opname van glucose door de larven en volwassen stadia van de gevoelige parasieten, en put hun glycogeenvoorraad. Degeneratieve veranderingen in het endoplasmatisch reticulum, de mitochondria van de kiemlaag en de daaropvolgende afgifte van lysosomen resulteert in verminderde productie van adenosine trifosfaat (ATP), die de energie voor het overleven van de lintworm. Omwille van een verminderde productie van energie, wordt de parasiet geïmmobiliseerd en uiteindelijk sterft.

Instructies


Alvorens albendazol, raadpleeg dan uw arts of apotheker als u allergisch bent voor deze of aan andere benzimidazole anthelmintica (bijv. mebendazole), of als u nog andere allergieën. Dit product kan hulpstoffen, die allergische reacties of andere problemen veroorzaken. Praat met uw apotheker om meer informatie.

Voor het gebruik van deze medicatie, vertel uw arts of apotheker in uw medische geschiedenis, met name van: leverziekte, galwegen problemen (bv. verstopping), bloed / beenmerg aandoeningen.

Deze medicatie kan leiden tot leverproblemen. Omdat het drinken van alcohol verhoogt het risico op problemen met de lever, beperken alcoholische dranken tijdens het gebruik van deze medicatie. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

Opslag


Bewaren tussen 20 ° en 25 ° C (68 ° en 77 ° F). Uit de buurt van warmte, vocht en licht te houden. Niet bewaren in de badkamer. Houd Albenza buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Niet gebruiken tijdens zwangerschap, en niet zwanger gedurende een maand na het nemen van deze drug.

Dosering van Albenza (albendazol) zal variëren, afhankelijk van welke van de volgende parasitaire infecties wordt behandeld. Bij jonge kinderen, moeten de tabletten worden fijngemaakt of gekauwd en doorgeslikt met een slok water.

Albenza is best bij de maaltijd, in het bijzonder met voedsel dat vet bevat, om uw lichaam te absorberen het medicijn beter.

Voor patiënten die de tablet vorm van Albenza:
De tabletten dienen in hun geheel met een kleine hoeveelheid vloeistof.

Om u te helpen uw infectie volledig, dit medicijn precies zoals voorgeschreven door uw arts voor de volledige tijd van de behandeling. In sommige infecties kunnen bijkomende behandelingen met dit geneesmiddel nodig zijn op 2-weekse intervallen volledig opruimen van de infectie. Mis geen enkele dosis.

Stop met het innemen van het geneesmiddel en raadpleeg uw arts zo snel mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden:

Zeldzaam

Koorts
huiduitslag of jeuk
keelpijn
ongewone vermoeidheid en zwakte

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan de geneeskunde. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als een van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen:

Minder vaak voorkomende

Buikpijn
diarree
duizeligheid
hoofdpijn
misselijkheid
braken

Zeldzaam

Dunner of haaruitval

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kunnen ook optreden bij sommige patiënten. Indien u andere bijwerkingen opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Albenza kan duizeligheid, hoofdpijn, koorts, misselijkheid, braken, of tijdelijke haaruitval.

In zeldzame gevallen kan het aanhoudende keelpijn, ernstige hoofdpijn, epileptische aanvallen, problemen met het gezichtsvermogen, vergeling ogen of huid, donkere urine, buikpijn, blauwe plekken, geestelijke / stemmingswisselingen, zeer stijve nek, verandering in de hoeveelheid urine veroorzaken. Verhoging van leverenzymen tijdens de behandeling is een vaak voorkomende bijwerking, maar in zeldzame gevallen zijn er ook meldingen van acuut leverfalen. Allergische reacties zijn ook mogelijk.

Zelden Albenza is gemeld beenmergsuppressie, agranulocytose en aplastische anemie die blijvend zijn veroorzaken. Het risico van deze bijwerking lijkt verhoogd bij patiënten met een leverziekte, inclusief echinococcal cysten. Hierdoor gevaarlijke bijwerking is het belangrijk om het bloedbeeld regelmatig controleren.

Vrij verkrijgbare alternatieven voor Albenza

Voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren, zijn er naast receptmedicijnen een aantal vrij verkrijgbare alternatieven. Deze omvatten kruiden, niet-farmaceutische oplossingen en veranderingen in levensstijl.

Kruidengeneesmiddelen zijn een populaire optie omdat ze vaak natuurlijker lijken en minder bijwerkingen hebben dan traditionele medicijnen. In veel gevallen is het medische effect echter niet wetenschappelijk bewezen.

Dergelijke middelen bevatten vaak extracten van ginseng, ginkgo biloba, maca of tribulus terrestris, die bekend staan om hun gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het is echter belangrijk om een gezondheidsdeskundige te raadplegen voordat je deze middelen gebruikt.

Niet-medicamenteuze benaderingen omvatten therapieën zoals acupunctuur of massage, die stress kunnen verminderen en de bloedstroom kunnen bevorderen, wat een positief effect kan hebben op de gezondheid.

Aanbevolen veranderingen in levensstijl zijn een gezond dieet, regelmatige lichaamsbeweging en het stoppen of minderen met alcohol en tabak.

Er kunnen dus vrij verkrijgbare maatregelen en behandelmethoden zijn die een aanvulling of alternatief zijn voor conventionele medicatie. Deze moeten echter altijd in overleg met een professional uit de gezondheidszorg worden uitgevoerd om de beste oplossing voor het individu te vinden.

Is het legaal om Albenza te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Albenza zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Waar kan ik Albenza kopen zonder recept?

Albenza is in Nederland alleen op recept verkrijgbaar. Daarom is er geen legale manier om Albenza zonder recept te verkrijgen. Er zijn echter praktische oplossingen om online een recept voor Albenza te verkrijgen.

Patiënten kunnen Albenza gemakkelijk en snel online bestellen via de platforms. Nadat u een medische vragenlijst hebt ingevuld, beoordeelt de behandelend arts uw individuele situatie. Als u geschikt bent voor de medicatie van uw voorkeur, zal hij of zij u een recept geven dat u kunt vullen bij een online apotheek of bij een lokale apotheek. Naast deze medicatie kun je op deze manier ook eenvoudig medicatie uit vele andere categorieën verkrijgen.

Waarom is het nog steeds mogelijk om online Albenza te kopen zonder recept?

Als je online een aanbieder tegenkomt die Albenza of andere pillen zonder recept aanbiedt, kun je er zeker van zijn dat het om een dubieuze en mogelijk gevaarlijke aanbieder gaat. Gelukkig zijn de aangeboden producten placebo's die geen werkzame bestanddelen bevatten. Een eventueel effect is dan alleen denkbeeldig. In ergere gevallen zijn het namaakpreparaten die gevaarlijke ingrediënten bevatten en een aanzienlijk risico voor de gezondheid kunnen vormen. Als je gezondheidsschade oploopt na het innemen van dergelijke preparaten, heb je geen enkele verzekeringsaanspraak. We raden daarom sterk af om ze te kopen en in te nemen.

Bovendien is de aankoop en verkoop van Albenza illegaal en strafbaar. Iedereen die Albenza zonder recept bestelt bij een van deze dubieuze online verkopers kan in geval van twijfel worden vervolgd. Iedereen die zonder recept pillen uit een ander land haalt, begaat een administratieve overtreding en moet mogelijk een boete betalen.

Het risico op het plegen van een strafbaar feit of het schaden van je eigen gezondheid is daarom relatief hoog wanneer je Albenza koopt zonder recept. Het is beter om er zeker van te zijn dat je preparaat een legale en veilige seksuele verbeteraar is door een recept van een arts te halen. Dankzij bemiddelingsplatforms kan dit nu discreet, snel en gemakkelijk worden gedaan, zodat Albenza kopen met een recept geen onaangename ervaring voor je wordt.

Dr. med. Marinela Adamescu, Allgemeinmedizinerin

Medisch - professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.