Is Accutane in Nederland op recept verkrijgbaar?

 

Voor Accutane heb je in Nederland een recept nodig. Om je pillen legaal en zonder recept te krijgen, kun je gebruik maken van behandeling op afstand. Onder bepaalde voorwaarden is zo'n online behandeling ook in NL mogelijk en kun je je medicijnen krijgen zonder persoonlijk bezoek aan een arts.

Hieronder lees je of je een recept nodig hebt voor Accutane, onder welke voorwaarden het mogelijk is om medicatie zonder recept te krijgen, welke risico's eraan verbonden zijn en waar je een behandeling op afstand kunt krijgen.

Accutane zonder recept via online apotheek

Op online platforms kun je een geschikt geneesmiddel zoals Accutane verkrijgen. Vul een medische vragenlijst in die inzicht geeft in je gezondheidstoestand en start een online consult. De behandelende arts controleert je gegevens en schrijft, indien nodig, je recept online uit. Anders zal hij een alternatief aanbevelen.

Je wordt via je patiëntenaccount op de hoogte gebracht van verdere vragen. Zodra het consult is afgerond en de behandelend arts een recept voor je behandeling heeft uitgeschreven, wordt je medicatie - discreet verpakt - afgeleverd op het adres van je keuze.

Zijn er voordelen verbonden aan het online kopen van Accutane?

Het afslankmiddel Accutane online kopen heeft een hele reeks voordelen. Aan de ene kant bespaar je jezelf een rit naar je dokter en vervolgens naar de apotheek. Aan de andere kant kunnen sommige mensen met overgewicht zich ongemakkelijk voelen om dit onderwerp met hun gebruikelijke medische omgeving te bespreken.

Accutane is ook niet zonder recept verkrijgbaar op internet. Je kunt echter wel profiteren van de discrete procedure en snelle verzending die online winkels bieden.

Je hoeft het echter niet te doen zonder een professionele beoordeling van je persoonlijke situatie. Onze artsen zullen je uitgebreid ondervragen en je vervolgens een recept voor Accutane geven als de medicatie geschikt voor je is.

Anders zullen ze alternatieven voorstellen die beter bij je passen.

Online recept zonder persoonlijk bezoek aan de dokter

Start een online consultatie waarbij je een vertrouwelijke medische vragenlijst invult. Zodra de behandeling is goedgekeurd, wordt uw medicatie discreet verpakt en gratis naar het adres van uw keuze verzonden.

Behandeling aanvragen

Kan ik Accutane in Nederland kopen zonder recept?

Zoals uitgelegd in het vorige punt, is voor Accutane in NL een recept nodig - zowel in apotheken als bij online bestellen. Er is echter ook de mogelijkheid om het recept niet alleen online te kopen, maar ook volledig online op te stellen. De oplossing hiervoor is het online recept. Dit is een moderne methode om medicijnen voor de behandeling van astma te verkrijgen zonder dat je daarvoor naar een dokterspraktijk hoeft te gaan - vanuit je luie stoel.

Om online een recept voor Accutane te krijgen, moet je eerst een behandelingsvragenlijst invullen waarin je informatie geeft over je symptomen en medische geschiedenis. Deze informatie wordt vervolgens digitaal beoordeeld door een gespecialiseerde arts om te controleren of de door jou gekozen medicatie de juiste is voor jou.

Zodra de geregistreerde arts je behandelvragenlijst heeft goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt en ligt deze binnen de kortste keren in je brievenbus. Veel aanbieders adverteren met 24-uurs levering, wat betekent dat het zelfs mogelijk is om de medicatie die je nodig hebt in het weekend te krijgen.

Kan ik Accutane zonder recept kopen in Nederland?

Om Accutane middel zonder recept te verkrijgen, kan een behandeling op afstand worden gebruikt in NL. Dergelijke online behandelingen zijn sinds 2018 wettelijk toegestaan in NL. Er zijn echter wel enkele vereisten om je Accutane behandeling legaal en zonder recept te verkrijgen door middel van behandeling op afstand:

De online dienst moet bevoegd zijn om medische diensten te verlenen in de EU.

De voorschrijvende online artsen moeten geregistreerd zijn in de EU.

U gebruikt de online dienst uitsluitend voor uw eigen behandeling.

Persoonlijk arts-patiënt contact wordt ondersteund, maar niet volledig vervangen. Ga regelmatig op controle bij uw arts.

Je koopt je Accutane zonder recept nadat de online arts het heeft voorgeschreven.

U vult de vragenlijst voor medische behandeling naar waarheid in.

Brand Accutane, prijs per verpakking

60.41 €

Generiek Isotretinoin, prijs per verpakking

60.41 € (40mg x 10 pillen)

Brand Accutane, prijs per pil

6.04 €

Generiek Isotretinoin, prijs per pil

6.04 €

Indicaties


Accutane wordt gegeven aan patiënten voor de behandeling van ernstige acne die niet reageren op andere geneesmiddelen. Accutane is een retinoid. Het werkt door het verminderen van de huid olieproductie, die de kenmerken van de huidolie en voorkomen abnormale verharding van de huid.

Instructies


Gebruik Accutane zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Accutane via de mond met voedsel.
Slik de capsule met een vol glas water of een andere vloeistof. Geen pauze, pletten, kauwen of zuigen op de capsule voor het doorslikken. Dit zal helpen voorkomen dat de medicatie in de capsule van irritante je keel.
Voor de beste resultaten, neem regelmatig Accutane. Accutane op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen herinneren aan te geven.
Als u een dosis van Accutane, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Accutane gebruiken.

Opslag


Store Accutane bij kamertemperatuur, tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C). Bewaren in een goed gesloten container. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Accutane buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Meer Info


Werkzame stof: isotretinoïne.

Heeft Accutane NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Accutane zijn
u zwanger bent, zwanger wilt worden of zwanger wordt terwijl u Accutane
u borstvoeding geeft
u neemt tetracycline antibiotica of vitamine A-achtige geneesmiddelen (bijvoorbeeld, etretinaat, vitamine A).

Neem contact op met uw arts of zorgverlener als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Accutane. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als je vrouw en niet in staat om 2 effectieve vormen van anticonceptie te gebruiken of te vermijden geslachtsgemeenschap
als je diabetes hebt, een familiegeschiedenis van diabetes, hoge bloeddruk cholesterol of triglyceride niveaus, psychiatrische stoornissen, suïcidale gedachten, leverziekte, pancreatitis, een botverlies aandoening (bijv. osteoporose), verminderde botdichtheid, een eetstoornis, ernstige diarree, rectale bloeden, gehoorproblemen, oorsuizen, of maagpijn.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Accutane. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Tetracyclines vanwege het risico van toenemende druk in de hersenen
St. Janskruid vanwege het risico van falen van hormonale anticonceptiva (bv. de pil)
Vitamine A-achtige geneesmiddelen (bijvoorbeeld, etretinaat, vitamine A), omdat ze het risico van Accutane bijwerkingen kunnen verhogen,
Corticosteroïden (bijvoorbeeld prednison) of fenytoïne omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd Accutane
Progestin alleen-anticonceptie (bijvoorbeeld "minipil"), omdat de effectiviteit ervan kan worden verminderd door Accutane.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Accutane kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Accutane kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Accutane met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Een plotselinge daling van nachtzicht kan optreden terwijl u rekening Accutane. Wees voorzichtig bij het rijden 's nachts en vermijd het rijden' s nachts als je verminderd zicht ervaren.
Als u contactlenzen draagt, kan het lastig zijn het dragen van hen tijdens en na de therapie.
Geef geen bloed tijdens het gebruik van Roaccutane en gedurende 1 maand na het stoppen met het nemen van Accutane.
Drink geen alcohol tijdens het gebruik van Roaccutane.
Verergering van acne kunnen optreden tijdens het eerste deel van de therapie. Dit suggereert niet defect of een behoefte om het geneesmiddel te stoppen.
Om kraken van de lippen te voorkomen, gebruik dan een lip moisturizer of balsem.
Heb je geen cosmetische ingrepen om uw huid glad, waaronder harsen, dermabrasie of laser-procedures, terwijl u rekening Accutane en gedurende ten minste 6 maanden na het stoppen. Accutane kan uw kans op littekens te verhogen van deze procedures.
Accutane kan ertoe leiden dat u gemakkelijker verbrand worden. Vermijd de zon, zonnehemels, of het looien cabines tot u weet hoe u reageert op Accutane. Gebruik een zonnecrème of beschermende kleding dragen als je buiten moet worden voor meer dan een korte tijd.
Sommige patiënten, terwijl het nemen van Accutane of kort na het stoppen van het, zijn depressief of ontwikkelden ernstige psychische problemen. Stop met het gebruik Accutane en vertel uw zorgverzekeraar meteen als u een van deze symptomen: verdrietig of die huilbuien, angstgevoelens; steeds meer prikkelbaar, boos of agressief dan normaal, verlies van plezier of interesse in sociale of sportieve activiteiten; slapen te veel of te weinig, veranderingen in gewicht of eetlust, het gevoel alsof je geen energie, heeft moeite met concentreren, met gedachten over het nemen van je eigen leven of jezelf pijn te doen (zelfmoordgedachten).
Vertel uw arts als u krachtige fysieke activiteit (sport) tijdens de behandeling met Accutane plannen.
Seksueel actieve vrouwen in de vruchtbare leeftijd moeten 2 effectieve vormen van anticonceptie te gebruiken ten minste 1 maand voor aanvang van de behandeling, tijdens de behandeling en gedurende 1 maand na het stoppen met het geneesmiddel. Uw zorgverzekeraar moet zwangerschap tests uit te voeren op een maandelijkse basis terwijl u rekening Accutane.
Sommige anticonceptiepillen (progestageen-only pillen, "mini pillen") die geen oestrogeen bevatten misschien niet zo effectief zijn terwijl u rekening Accutane.
U moet de kruidensupplement sint-janskruid niet nemen, want het maakt de pil minder effectief.
Diabetes patiënten - Accutane kan uw bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Check bloedsuikerspiegel zorgvuldig. Vraag uw arts voordat u de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Lab tests, waaronder zwangerschapstests, cholesterol en lipide niveaus, leverfunctie, de bloedsuikerspiegel, en witte bloedcellen, kan worden uitgevoerd terwijl u Accutane gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Accutane mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger dan 12 jaar oud is, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: niet zwanger worden. Accutane kan ernstige aangeboren afwijkingen, miskramen, vroegtijdige geboorte of overlijden van de foetus veroorzaken. Als je seks hebt op ieder moment zonder gebruik van 2 vormen van effectieve anticonceptie, zwanger wordt, denkt dat u zwanger zou kunnen zijn, of mis je menstruatie, stoppen met het gebruik Accutane en bel uw zorgverzekeraar. Geen borstvoeding geven tijdens het gebruik Accutane en gedurende 1 maand na het stoppen met Accutane. Accutane kan passeren door je melk en schadelijk zijn voor de baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Abnormale haargroei, abnormale gewaarwordingen op de huid, bloedingen en roodheid of zwelling van het tandvlees, veranderingen in de menstruatie, gesprongen lippen, verminderde tolerantie voor contactlenzen, duizeligheid, droge ogen en mond, droge neus, dat kan leiden tot neusbloedingen, droge of schilferende huid , vermoeidheid, blozen, algemene lichamelijke ongemakken, haaruitval, hoofdpijn, jeuk, gebrek aan energie, zenuwachtigheid, luchtweginfectie, slapeloosheid, zweten, tijdelijke verergering van acne, voice veranderingen.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), bizar, agressief of gewelddadig gedrag, darm pijn, pijn op de borst of stampende in de borst; donkere urine, depressie, moeilijk of pijnlijk slikken, moeite met bewegen, overmatige dorst of plassen, flauwvallen, snelle hartslag, koorts, gebroken of zwakke botten, gehoorproblemen of een piep in de oren, verhoogde druk in de hersenen (druk in het oog, misselijkheid , verandering van gezichtsvermogen, braken), gewrichts-of rugpijn, been zwelling, spierzwakte, met of zonder pijn, misselijkheid, nieuw of verergerd zuurbranden, rectale bloeden, rode vlekken of blauwe plekken op de benen, kortademigheid, stuipen, ernstige aangeboren afwijkingen; ernstige diarree, ernstige hoofdpijn, huidinfectie, onduidelijke spraak, maagpijn of tederheid, beroerte, groeiachterstand bij kinderen; zon gevoeligheid, zwelling van de alvleesklier (koorts, verhoogde hartslag, misselijkheid, maag tederheid, braken), gezwollen klieren, gedachten van zelfmoord beklemming op de longen, visusstoornissen, braken, zwakte, gele verkleuring van de huid of ogen.

Overdosering symptomen kunnen hoofdpijn, duizeligheid, braken, buikpijn, warmte of tintelingen onder de huid, zwelling van de lippen, en het verlies van evenwicht of coördinatie.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Is het legaal om Accutane te kopen zonder recept?

Medicijnen met de werkzame stof Accutane zijn over het algemeen alleen op recept verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit betekent dat een arts een recept moet uitschrijven en een dosering moet bepalen.

Waarom is het nog steeds mogelijk om online Accutane te kopen zonder recept?

Als je online een aanbieder tegenkomt die Accutane of andere pillen zonder recept aanbiedt, kun je er zeker van zijn dat het om een dubieuze en mogelijk gevaarlijke aanbieder gaat. Gelukkig zijn de aangeboden producten placebo's die geen werkzame bestanddelen bevatten. Een eventueel effect is dan alleen denkbeeldig. In ergere gevallen zijn het namaakpreparaten die gevaarlijke ingrediënten bevatten en een aanzienlijk risico voor de gezondheid kunnen vormen. Als je gezondheidsschade oploopt na het innemen van dergelijke preparaten, heb je geen enkele verzekeringsaanspraak. We raden daarom sterk af om ze te kopen en in te nemen.

Bovendien is de aankoop en verkoop van Accutane illegaal en strafbaar. Iedereen die Accutane zonder recept bestelt bij een van deze dubieuze online verkopers kan in geval van twijfel worden vervolgd. Iedereen die zonder recept pillen uit een ander land haalt, begaat een administratieve overtreding en moet mogelijk een boete betalen.

Het risico op het plegen van een strafbaar feit of het schaden van je eigen gezondheid is daarom relatief hoog wanneer je Accutane koopt zonder recept. Het is beter om er zeker van te zijn dat je preparaat een legale en veilige seksuele verbeteraar is door een recept van een arts te halen. Dankzij bemiddelingsplatforms kan dit nu discreet, snel en gemakkelijk worden gedaan, zodat Accutane kopen met een recept geen onaangename ervaring voor je wordt.

Dr. Viktor Simunovic, huisarts

Medisch en professioneel getest

De medische inhoud op deze pagina is gemaakt in samenwerking met en beoordeeld door een van onze artsen of medische experts. De informatie is uitsluitend afkomstig van betrouwbare en geverifieerde bronnen, onderzoeken, studies en meningen van experts. De medische inhoud wordt regelmatig herzien om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Meer informatie over het redactieproces is te vinden in ons redactieproces.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.