Gezondheid van de man

 

Männergesundheit ist ein wichtiges Thema, das in den letzten Jahren zunehmend an Bedeutung gewonnen hat und sämtliche gesundheitliche, psychologische wie therapeutische Aspekte behandelt, die Männer jeden Alters betreffen. In diese weitgefächerte Kategorie fallen sämtliche sexuelle Funktionsstörungen, wie erektile Dysfunktion (ED) und der vorzeitiger Samenerguss (Ejaculatio praecox), aber auch andere andrologische Kernthemen wie zum Beispiel Haarausfall.

Is het veilig om Avodart  zonder recept te kopen?

Avodart

Is voor Cardura een recept nodig?

Cardura

Kan ik Casodex zonder recept kopen?

Casodex

Is de Confido vrij verkrijgbaar?

Confido

Dapoxetine zonder recept verkrijgbaar op het internet?

Dapoxetine

Doxazosin zonder recept?

Doxazosin

Dutas krijgen zonder recept

Dutas

Is het Eulexin vrij verkrijgbaar?

Eulexin

Alles wat je moet weten over Finast zonder recept

Finast

Kan Finax worden behandeld zonder recept?

Finax

Fincar zonder recept? Over de pillen kopen

Fincar

Finpecia zonder recept?

Finpecia

Flomax krijgen zonder recept

Flomax

Kan ik Himplasia zonder recept kopen in Nederland?

Himplasia

Waarom is Hytrin niet zonder recept verkrijgbaar?

Hytrin

Kann ich Kamagra Chewable 2024 ohne Rezept in Netherlands kaufen?

Kamagra Chewable

Kan ik Kamagra Gold krijgen zonder recept?

Kamagra Gold

Kan Kamagra Oral Jelly zonder recept worden verkregen?

Kamagra Oral Jelly

Waarom is Kamagra Soft niet zonder recept verkrijgbaar?

Kamagra Soft

Is de Malegra DXT vrij verkrijgbaar?

Malegra DXT

Malegra FXT zonder recept verkrijgbaar op het internet?

Malegra FXT

Noroxin verkrijgen zonder recept

Noroxin

Kan ik Penegra zonder recept kopen?

Penegra

Kan ik Proscar kopen zonder recept?

Proscar

Is de Rogaine 5 vrij verkrijgbaar?

Rogaine 5

Is de Speman vrij verkrijgbaar?

Speman

Tadapox tabletten zonder recept

Tadapox

Wanneer u Uroxatral zonder recept moet innemen

Uroxatral

VPXL zonder recept

VPXL

 

Erectiestoornissen

Erectiele disfunctie is een seksuele stoornis die alleen al in Nederland tussen de 3 en 5 miljoen mannen treft, ongeacht hun leeftijd en seksuele geaardheid. Erectiele disfunctie wordt gekenmerkt door het feit dat, ondanks seksuele opwinding, een erectie van de penis te kort of niet hard genoeg is, waardoor bevredigende geslachtsgemeenschap vaak niet of nauwelijks mogelijk is. De oorzaken van deze aandoening kunnen worden veroorzaakt door medicijnen of van lichamelijke of psychische aard zijn. Erectiestoornissen kunnen meestal goed worden behandeld met medicijnen zoals PDE5-remmers.

Voortijdige zaadlozing

Net als ED is vroegtijdige ejaculatie een seksuele disfunctie die wordt gekenmerkt door het verlies van ejaculatiecontrole en het herhaaldelijk optreden van vroegtijdige ejaculatie. Volgens wetenschappelijke studies heeft tot 35% van alle mannen meer dan eens last van vroegtijdige ejaculatie.1 Zelfs jonge en gezonde mannen hebben soms last van vroegtijdige ejaculatie, omdat het niet alleen door fysieke maar ook door psychologische factoren kan worden veroorzaakt. Er zijn verschillende therapeutische methoden beschikbaar voor mannen om vroegtijdige ejaculatie te behandelen, zoals crèmes, lotions en sprays, maar ook tabletten.

Haaruitval

Haaruitval is een probleem dat veel mannen treft, vaak op jonge leeftijd. De meest voorkomende vorm van haaruitval is erfelijk, maar er zijn ook hormonale of medicinale oorzaken die tot haaruitval kunnen leiden. Haaruitval kan zich op verschillende manieren manifesteren en vereist daarom in sommige gevallen een verschillende behandelingsaanpak. Om haaruitval tegen te gaan zijn er een aantal medicijnen die tijdens een consult door een arts kunnen worden voorgeschreven.

Testosteron tekort

Testosterontekort is een aandoening waarbij het lichaam niet genoeg van het mannelijke geslachtshormoon testosteron aanmaakt. Dit hormoon speelt een belangrijke rol in verschillende lichaamsfuncties, waaronder spiergroei, botmassa, stemming en libido. Symptomen van een tekort aan testosteron zijn onder andere vermoeidheid, verminderd seksueel verlangen, erectiestoornissen, stemmingswisselingen en een afname in spiermassa en botdichtheid. De oorzaken kunnen uiteenlopend zijn, waaronder verouderingsprocessen, hormonale stoornissen, letsel of infectie van de testikels en bepaalde medische behandelingen. De diagnose wordt meestal gesteld door middel van bloedtests om het testosterongehalte te meten. De behandeling bestaat meestal uit testosteronvervangende therapieën in de vorm van gels, pleisters, injecties of tabletten om de hormoonspiegels te normaliseren en de symptomen te verlichten.

Aandoeningen bij mannen begrijpen en effectief onder controle krijgen

Mannenaandoeningen, zoals erectiestoornissen, vroegtijdige ejaculatie, haaruitval en testosterontekort, zijn te wijten aan verschillende redenen, triggers en oorzaken, die somatisch, psychologisch of medicijngerelateerd kunnen zijn. Steeds meer mannen proberen de oorzaak van hun aandoeningen te begrijpen en wenden zich tot de moderne geneeskunde om effectieve en veilige behandelingen te vinden. Deze variëren van hormoonvervangingstherapieën tot psychologische begeleiding en specifieke medicijnen om aandoeningen te behandelen en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Er zijn nu een aantal betrouwbare behandelingsopties beschikbaar. De online apotheekdiensten bieden je de mogelijkheid om online een arts te raadplegen. Het team bestaat uit gerenommeerde artsen en apothekers die het hoogste niveau van medische expertise en kwaliteit garanderen.

Aanmelden

Om speciale aanbiedingen en een VIP-behandeling te krijgen:

©2024 - Online Dokter Nederland

NIEUWSBRIEF

Word lid van onze mailinglijst en ontvang updates over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.